Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
«Нова Пошта» має 110 сортувальних терміналів, 9000 відділень та 15500 поштоматів — і всі вони працюють без світла.

Ми запровадили автономний режим сканування, без інтернету та зв’язку, за допомогою мобільних сканерів на акумуляторах та спеціальної програми на мобільних телефонах. Потім усі дані сканувань вивантажуються у нашу систему. На сьогодні ми вже закупили додаткову партію генераторів, аби усі відділення могли функціонувати без перешкод з повним спектром послуг.

Місто
Хмельницький
всі вони працюють без світла
але з електрикою

П.С. Прошу вибачити за оффтоп, але згадалося. Колись давно був в напівзруйнованому монастирі на півночі (росії) і розмовляли з ченцем, на питання чи є в вас тут світло - просто підняв руки до неба і показав нам світло, а до найближчого електростовпа там було десь близько сотні км. Не плутайте світло з електропостачаням.

Останнє редагування:

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.
Как считается вес? Заказал лекарство сестре. Пишут такое. Что там слон?

Вкладення

• IMG_20221119_191841.jpg
    IMG_20221119_191841.jpg
    20.8 КБ · Перегляди: 60

len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
Кочевник, Спасибо. Впервые такое.
Пиши Поперешнюку у Фб.
len_non, В понедельник вечером узнаю.
Так нехай він розбирається в чому причина, вони не люблять коли йому писати в Фб, я про робітників НП.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Тиждень тому, їхали мені для дружини чотири шини. В обід приходить смска "забирай". Ок, їду туди, стою в кілометровій черзі (величезний вантажний склад) - "вибачте, одна з шин ще не приїхала..." їптвайуміть наркомани употорі, нафіга тоді мені було повідомлення "прибуло"? "вибачте"
Прийшлося через пару годин знову туди їхати. Черга ще довша, на складі (на огляд) народу так само, купа фур, майже всі хлопці бігають, одні шось завантажують, інші шось вивантажують, пара чоловік, які всіх нас обслуговують, по п'ять хвилин шукають вантажі... Дурдом...

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
майже всі хлопці бігають, одні шось завантажують, інші шось вивантажують, пара чоловік, які всіх нас обслуговують, по п'ять хвилин шукають вантажі... Дурдом...
Ти погоду бачив? Всі шини замовляють.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Ти погоду бачив? Всі шини замовляють.
Це було ще до нинішнього армагєдєца
окрім того, я на цю резину полював з літа, ніфіга не міг найти - розмір для злої шиповки не дуже популярний - 155/70-13 (в той час як 175/70-13 її вдосталь)

Ну і це не відміняє скасовує того факта, що в інформуванні клієнта є проjob

• Like
Реакції: drmz

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
в інформуванні клієнта є проjob
Вже пару раз (весна-літо 2022) була подібна історія. Можу помилятися, але був такий сценарій: у додатку написано, що посилка на відділенні, проте саме відділення каже, що посилка до них ще не доїхала.
Потім через деякий час додаток НП надсилає пуш повідомлення про надходження посилки і після того її видають.

Наскільки я розумію, то таке трапляється, коли посилка за графіком має поїхати з терміналу до відділення, але з якихось причин вона не доїжджає до відділення машиною, яка була запланова, а їде на наступній

Останнє редагування:

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
"Новая Почта" приостанавливает работу в освобождённом Херсоне из-за обстрелов
Вже назад відкотили, кажуть, що тільки під час обстрілів та повітряних тревог не будуть відділення працювати, в решту часу ласкаво просять.

IMG_20221123_063538_081.jpg

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Пиши Поперешнюку у Фб.
Я завдяки такій писанині колись отримав відшкодування за розбитий телевізор, якій на НП навіть не розпакував. У відсутності перевірки була цілком моя вина, але вирішив спробувати, та й пішло діло, НП провела службову перевірку, та визнала свою вину. Так мені повернулися 1200$. Але це скоріше виняток, здобув урок на усе життя, перевіряти усе на пошкодження. Без моєї писанини ніхто навіть балакати не хотів, та й були праві.

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Вроде в этой теме ещё не постили инфу о таком нововведении
Нова пошта дозволила клієнтам оплачувати не лише свої посилки: чим корисна послуга
У сьогоднішній реальності надзвичайно складно щось планувати. І може трапитися ситуація, коли ви вже стоїте біля відділення, а світло вимкнули та немає мобільного інтернету, щоб сплатити за посилку онлайн.
На такий випадок у Новій Пошті розповіли, як ваші друзі чи близькі можуть виручити та сплатити доставку за вас, просто дізнавшись номер ЕН.
Для цього другові потрібно:
  • оновити застосунок та відкрити вкладку «Мої посилки»;
  • потім натиснути + у правому нижньому кутку;
  • натиснути «Відстежити» та «Знайти ЕН» за номером;
  • у вкладці «Інформація про посилку» натиснути на кнопку «Повна інформація про посилку»;
  • ввести номер телефону отримувача, на який оформлено посилку.
Після цього у вашого друга має з’явитися опція оплати відправлення.

Довідка Finance.ua:​

• нещодавно через мобільний додаток «Нової пошти» з’явилася можливість надати право іншій людині отримати посилку за вас та сплатити її у разі необхідності;
  • сервіс є безкоштовним та діє виключно для отримання відправлень у поштоматі та відділенні із оголошеною вартістю до 30 тисяч гривень.

• Wow
Реакції: drmz

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Sanyok77, тю, я года три уже оплачиваю чужие ттн в своем приложении.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
НП при олх відправцв може вносити зміни {вказати імей, або к-ть одиниць товару і т.і.} до ТТН за бажанням відправника? Раніше памятаю вони вносилт імей, а сьогодні мені відповвли, що в них не має такої можливості {треба було к-ть вказати}

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Можуть! залежить від оператора, ледачий трапився.
Скоріше не хотіла, щоб не нести відповідальність, бо к-ть складала 19 од. І у разі чого - відпрааник сам винен, якщо поверниться менша к-ть

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
При великій оцінці (40-50 к грн) є обов'язковою процедура фотографування змісту посилки.
Плюс, можна попросити запакувати у фірмовий одноразовий пакет з персональним номером, який вони додають до ТТН.

Зверху