Місто
Запорожье
Телефон
M2007J20CG
Пока я в соседней теме бухтел что атб на пакеты разводит, новая почта пошла куда дальше - ближайшее отделение теперь "коробочное" и принимает посылки сугубо в коробочках. Мешок корма (12кг) принимать отказались, пакуйте в коробочку, коробочка стоит 50грн :oops:

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
ближайшее отделение теперь "коробочное"
Є така тема. Іноді буває якесь загострення і нормальне відділення (через штрафи?) стає коробочним.
Раніше в них в обігу були мішки (типу тих які використовуються для борошна чи цукра), але не певен, що на пошті погодяться відправити корм у такому мішку.
Post automatically merged:

Ще помітив наступне:
Якщо відправляти лампочку у коробці від лампочки чи роутер у коробці від роутера, то треба буде допаковувати, щоб не дай боже коробка не подряпалася.
Якщо відправити роутер у коробці від лампочки, а лампочку у коробці від роутера, то допаковувати нічого треба. Бо тоді коробка перестає бути складовою відправляємого товару і стає пакувальним матеріалом.

Останнє редагування:

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
Poco x3pro
Отправил ноут ОЛХ доставкой. Клиент пишет - посмотрел ноутбук (правда зарядку вытрусили в мусор вместе с наполнителем, но потом нашли). Всё понравилось, завтра постараюсь забрать.
То есть человек может прийти, посмотреть товар и сказать: пусть лежит дальше, я потом заберу?
Вот как такой финт Новой Почты понимать?

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Отправил ноут ОЛХ доставкой. Клиент пишет - посмотрел ноутбук (правда зарядку вытрусили в мусор вместе с наполнителем, но потом нашли). Всё понравилось, завтра постараюсь забрать.
То есть человек может прийти, посмотреть товар и сказать: пусть лежит дальше, я потом заберу?
Я так купляв б.у. iPhone 5s. На пошті телефон не включався, тому я відмовився від телефона. Потім по дорозі додому подумав, може продаван провтикав, і відправив телефон включеним і батарея просто сіла в ноль. Взяв з дому зарядку, прийшов знов на відділення, пояснив ситуацію, мені знов винесли телефон, я поставив на 10хв на зарядку, телефон ожив, посилку забрав))
Здзвонився з продаваном, казав шо приходило сповіщення "від посилки відмовились, оформлено повернення", а через годину "посилку забрали"))
Я так розумію, шо можна в будь який момент забрати посилку, від якої відмовився, допоки вона фізично не виїхала з відділення.

Місто
Киев
Зависит от отделения и оператора. Могут пойти на встречу, да. Но вообще нельзя так делать.

Я так розумію, шо можна в будь який момент забрати посилку, від якої відмовився, допоки вона фізично не виїхала з відділення.
Так. Відмову і навіть повернення можна відмінити, поки авто фактично не виїхало. Якщо це олх - повернення формується одразу після відмови.

Пока я в соседней теме бухтел что атб на пакеты разводит, новая почта пошла куда дальше - ближайшее отделение теперь "коробочное" и принимает посылки сугубо в коробочках. Мешок корма (12кг) принимать отказались, пакуйте в коробочку, коробочка стоит 50грн :oops:
Мішок як мішок ви можете відправити лише з вантажного відділення або з адреси і так само на вантажне або на адресу. Всі поштові відділення лише коробочного формату.

Останнє редагування:

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Якщо це олх - повернення формується одразу після відмови.
Тобто у випадку олх покупцю відразу (чи трохи пізніше) після відмови повертаються кошти, якщо вони були сплачені.
А у fudor якраз олх і якби так не трапилось, що відмова - повернули кошти, а потім покупець ще й товар забрав...
fudor, а що пише у кабінеті олх-доставка?

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
Poco x3pro
а що пише у кабінеті олх-доставка?
Пише що посилка прибула. Ніби ніяких маніпуляцій з нею і не було. Покупець попросив не оформляти повернення, обіцяючи що завтра з отриманням зарплати обов'язково забере.
Через раз у мене якісь приколи ))

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max

volk_dorog

Живу просто и просто живу
Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy
У меня так было с олх доставкой, человек получил наушники, с чем-то там не разобрался и отказался, потом додумался мне позвонить и спросить, что да как. Потом решил всё таки забрать, а нифига, автоматически после отказа возврат получателю. Единственное, в чём плюс, что на лету можно сделать переадресацию, если за время пути товар купит другой человек, даже по олх. Правда, оно всё равно приедет ко мне в отделение, а потом поедет дальше, но мне не нужно делать лишних движений

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
Poco x3pro
Правда, оно всё равно приедет ко мне в отделение, а потом поедет дальше, но мне не нужно делать лишних движений
Этот вариант подходит, если уверен, что не было никакого подлога. Мне лично было бы страшно отправлять товар после первого нерадивого покупателя без проверки, т.к.потом точно крайних не найти.

volk_dorog

Живу просто и просто живу
Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy
Правда, оно всё равно приедет ко мне в отделение, а потом поедет дальше, но мне не нужно делать лишних движений
Этот вариант подходит, если уверен, что не было никакого подлога. Мне лично было бы страшно отправлять товар после первого нерадивого покупателя без проверки, т.к.потом точно крайних не найти.
Тьфу, тьфу. Ни разу не было таких проблем.
Я не всегда бываю в Украине, и мне иногда физически сложно забрать посылку, чтобы отправить её другому человеку

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Працівник НП по базі знайшов посилку і виніс її на огляд. А потім після огляду відніс її назад.
При цьому не роблячи жодних поміток типу "посилка оглядається" чи "відмова від отримання". Якщо є фаховий працівник НП та є бажання піти на зустріч отримувачу, то такий сценарій цілком можливий.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Всі поштові відділення лише коробочного формату.
Тобто?!? Два тижні тому відправляв дитячі речі в звичайному АТБшному пакеті, перетягнутому скотчем. Все доїхало в такому ж вигляді, як відправляв. Звичайне відділення біля будинку

Місто
Дніпро
ближайшее отделение теперь "коробочное" и принимает посылки сугубо в коробочках.
В них же є цікава інформація щодо пакування Пару раз, коли на відділенні відправника проводили зайве допакування або відправляли у неналежній тарі за зайві гроші - то кошти за пакування повертали. Не думаю, що десь там є вказівка відправляти будь який товар виключно у коробці Нової пошти.

P22

Місто
Конотоп Сумской обл.
Телефон
Fire
У нас, для вас посылка, но ми ее вам не отдадим, потоми что нету свободной ячейки в указанном вами поштомате. Переадресуйте ее на дпугой адрес бесплатно или позвольте сделать это нам. А основную плату за доставку посылки мы отменить не можем кае компенсацию за причиненные неудобства! Может я не настойчивый или неубедитьно разговариваю?...

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
У нас, для вас посылка, но ми ее вам не отдадим, потоми что нету свободной ячейки в указанном вами поштомате. Переадресуйте ее на дпугой адрес бесплатно или позвольте сделать это нам. А основную плату за доставку посылки мы отменить не можем кае компенсацию за причиненные неудобства! Может я не настойчивый или неубедитьно разговариваю?...
Типу подякуй і погоджуйся. Місяць назад була схожа ситуація (посилка відправлена на поштомат і немає вільної комірки відповідного розміру) і мені тоді пропонували терміново десь зустрітися щоб її отримати, бо переадресувати на інший поштомат чи відділення тоді було платно. Я тоді трохи прифігів від такого повороту, бо платити за переадресацію у поштомат-відділення (в 10-500метрах) з їх вини - нонсенс.

Через деякий час тарифи змінили і тепер є безкоштовна переадресація в межах міста.

Останнє редагування:
Місто
Хмельницький
посилка відправлена на поштомат і немає вільної комірки відповідного розміру
В мене було трошки не так. Посилка доїхала, попала в поштомат. Я не встиг в той день забрати. І вже наступного ранку поїхала в ненайближче відділення. Пояснення були дивні. І про перевантаження поштоматів і про відсутність місць в найближчих відділеннях.
Але ж мала чекати в комірці три дні мінімум. Бекали-бекали, але промік дали. Як компенсацію за мій час на похід до відділення та розмови з ними.

Зверху