студент

Тут може бути ваша реклама!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Что то сегодня Новая почта меня растраивает, отправил посилку человеку наложкой, он уже получил установил и пользуется оборудованием, а статус на Новом тормозе прибыло в оделение... Завтра чувстую жопом мне деньги не отдадут, у меня на отделении, скажут посылка получена сегодня (четверг 13,07,23) приходите в пятницу

По селам відкрили багато відділень без ПК. Працюють по накладним, котрі збирають декілька разів на тиждень з підвозом посилок.

al-m

red-*****.com
Місто
Херсонская обл.
Телефон
Samsung
Что то сегодня Новая почта меня растраивает, отправил посилку человеку наложкой, он уже получил установил и пользуется оборудованием, а статус на Новом тормозе прибыло в оделение... Завтра чувстую жопом мне деньги не отдадут, у меня на отделении, скажут посылка получена сегодня (четверг 13,07,23) приходите в пятницу

По селам відкрили багато відділень без ПК. Працюють по накладним, котрі збирають декілька разів на тиждень з підвозом посилок.
мабудь то не відділення а пункти видачі.

студент

Тут може бути ваша реклама!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
мабудь то не відділення а пункти видачі.

Не суть. По селам це звичайні магазини, куди відвантажують посилки, а десь і приймають. До напливу переселенців справлялись центри обслуговування, але черги стали завеликі …

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
У вас працює сплата карткою з MasterPass в додатку на iOS?

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL

Але ціни за доставку в село 125 грн від 2 кіло, до 2х кіло 90 грн, за 100 грамову посилку прийдеться вивалити 90 гривень.

Місто
UA
Телефон
Tecno POVA 3

Але ціни за доставку в село 125 грн від 2 кіло, до 2х кіло 90 грн, за 100 грамову посилку прийдеться вивалити 90 гривень.
Текст удалил, так как неверно истолковал тарифы.

Останнє редагування:
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL

У вас какие-то старые тарифы )
За 100 грамм сейчас минимум 105 грн. придется выложить.

До 2 кг - 70 грн. + 35 грн. доплата за доставку в смт/село = 105 грн.
От 2 до 10 кг. - 100 + 35 = 135 грн.
От 10 до 30 кг. - 140 + 35 = 175 грн.
Аж ніразу не дивні, був скандал в фб я виясняв чого моя посилка вагою в 2,1 кг коштує в доставці 125 грн, мені пробурмотіли 100 гривень за доставку + 25 гривень за те що на село, далі спілкувався з кур"єром, було сказано таке зверх 2 кіло 125 доставка, до 2 кіло 90 грн доставка, документів 55 грн доставка, я сам то не придумав, ви берете ще доставку адресну в мене доставка на пункт видачі. https://novaposhta.ua/basic_tariffs...ek8csgeqqcpkl1xi8ianphc2o4r7ilfmeomp0rm2_xqyq

Вкладення

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    14.3 КБ · Перегляди: 25
Місто
UA
Телефон
Tecno POVA 3

У вас какие-то старые тарифы )
За 100 грамм сейчас минимум 105 грн. придется выложить.

До 2 кг - 70 грн. + 35 грн. доплата за доставку в смт/село = 105 грн.
От 2 до 10 кг. - 100 + 35 = 135 грн.
От 10 до 30 кг. - 140 + 35 = 175 грн.
Аж ніразу не дивні, був скандал в фб я виясняв чого моя посилка вагою в 2,1 кг коштує в доставці 125 грн, мені пробурмотіли 100 гривень за доставку + 25 гривень за те що на село, далі спілкувався з кур"єром, було сказано таке зверх 2 кіло 125 доставка, до 2 кіло 90 грн доставка, документів 55 грн доставка, я сам то не придумав, ви берете ще доставку адресну в мене доставка на пункт видачі. https://novaposhta.ua/basic_tariffs...ek8csgeqqcpkl1xi8ianphc2o4r7ilfmeomp0rm2_xqyq
Точно, 25 грн. Не в ту строчку глянул, признаю )

Місто
Косів
Телефон
iPhone X
Если в приложении создать накладную Адрес-Отделение.
На этом все, ждать курьера?
Как быстро ТТН пойдет в работу?
-
Через час пришло уведомление о времени и курьере.

Останнє редагування:
Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
А возможно сделать доставку курьер-отделение, но при этом курьер должен будет забрать в другом городе у дежурного в школе учебники?
Такой квест НП осилит?

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
А возможно сделать доставку курьер-отделение, но при этом курьер должен будет забрать в другом городе у дежурного в школе учебники?
Такой квест НП осилит?
Arbitr, Посилка має бути запакованою, бо кур"єри не займаються пакуванням (окрім як у фірмовий безкоштовний пакет).

Останнє редагування:

P22

Місто
Конотоп Сумской обл.
Телефон
Fire
Чи варто на Нові пошті оплачувати Правильною картою Кредо банку для "кошерної" оплати. Очікую ппосилку з післяоплатою і оплати за: товар, доставка тлвару і переказ коштів, продавцю. Маю інші карти/варіанти оплати.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Чи варто на Нові пошті оплачувати Правильною картою Кредо банку для "кошерної" оплати. Очікую ппосилку з післяоплатою і оплати за: товар, доставка тлвару і переказ коштів, продавцю. Маю інші карти/варіанти оплати.
Якщо це не контроль оплати то не варто, з тих що я знаю карт кешбек на НП дає лише Юнекс, і то при оплаті через термінал, за умові що МСС там буде не такий як на сайті.

• Like
Реакції: P22

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Якщо я правильно пригадую, якщо посилка з накладеним платежем, то при отриманні буде дві транзакції: переказ суми наложки та оплата суми за доставку. І якщо платити кред.лімітом, то за наложку банк спише 4%?

• Like
Реакції: P22

P22

Місто
Конотоп Сумской обл.
Телефон
Fire
ЇЯкщо я правильно пригадую, якщо посилка з накладеним платежем, то при отриманні буде дві транзакції: переказ суми наложки та оплата суми за доставку. І якщо платити кред.лімітом, то за наложку банк спише 4%?
Ну якщо є підозра за кредитні, то швидше за все оплачу дебітною, щоб не шукать пригод не на яке місце. Просто при отриманні і оплаті, хотів ще отримати кешбек за оплату покупки.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
То тоді Юнексом треба щупати на якому терміналі наливать і туди тулити, але ж навіть якщо доставка 500гр. То повернете живими аж 4гр. Чи вартує воно того? На переказ можна не розраховувати.

Зверху