Місто
Волинь
Андрюх@dp.ua, головне правильно обклеїти застережними знаками типу "крихке" на стороні дисплея, щоби потім в разі спорів були якісь аргументи. Якщо велика діагональ, то ви самі розумієте, що ризики більші. Ну і хоч заводське, але відкривати і вмикати треба обов язково на пошті.
Мені цікаво ще, скільки НП нарахує за доставку, якщо велика діагональ :)

Місто
Запорожье
Телефон
M2007J20CG
телевізор в заводському пакуванні?
Отправлял. Включил при них, позвал осмотреть что все работает, головой покивали, а в квитанции "не осматривался", заставил переделывать, начали ныть что то что показывает не факт что он исправный, сказал пишите словами что экран был целый и без повреждений. В итоге все нормально сделали и ящик даже доехал целым.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Мені цікаво ще, скільки НП нарахує за доставку, якщо велика діагональ
Це ОЛХ-доставка.

Якщо велика діагональ, то ви самі розумієте, що ризики більші. Ну і хоч заводське, але відкривати і вмикати треба обов язково на пошті.
32 діагональ. Вмикати немає потреби, він неробочий, на запчастини. Але екран як раз цілий.

Vln

Місто
Харьков
Телефон
Alcatel 501
Шла комбинированная посылка с али, пришло письмо от али, что не может пройти таможню - повреждена или утеряна.
По НП трекингу потом поехала, но в ячейке почтомата не оказалось, ячейка была пуста.
Нажал "Повідомити про помилку".
Сфоткал, позвонил, зафиксировали обращение, говорят будем искать, но надежды мало.
Оператор сказала, что камер в почтомате нет(
Было у кого нить такое?

UPD: где-то через час подьехал инженер и нашел в другой ячейке, позвонил и я забрал.
Дали купон на доставку за 1грн до нового года!

Респект Новой почте!

Останнє редагування:
Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
Vln, Подписана на НП на Фейсбуке, видела подобные жалобы, напишите тоже свою историю под любым верхним постом Новой почты - так намного больше будет шансов если не найти, то получить компенсацию.

• Like
Реакції: Vln
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Шла комбинированная посылка с али, пришло письмо от али, что не может пройти таможню - повреждена или утеряна.
По НП трекингу потом поехала, но в ячейке почтомата не оказалось, ячейка была пуста.
Нажал "Повідомити про помилку".
Сфоткал, позвонил, зафиксировали обращение, говорят будем искать, но надежды мало.
Оператор сказала, что камер в почтомате нет(
Было у кого нить такое?
Это ж теперь и спор не откроешь? Али не примет аргументы так как посылка будет отмечена прибывшей.

• Like
Реакції: drmz

Vln

Місто
Харьков
Телефон
Alcatel 501
Это ж теперь и спор не откроешь? Али не примет аргументы так как посылка будет отмечена прибывшей.
нашли в другой ячейке)
А для спора потребовали б официальное письмо об утере с НП.

• Like
Реакції: drmz

Voffka

I'M HERE.
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
iPhone
Кілька інсайтів з "Нової пошти", які вже, можливо, частково впроваджені:
  1. У новому застосунку буде реклама. Зокрема, й у Push-сповіщеннях.
  2. Картонні упаковки також планують використовувати, як місце для реклами.
  3. Буде кобрендинг на картонних упаковках. Наприклад, "Нова пошта"+"Red Forum".

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
новапошта пропонує акцію https://novapost.com/uk-ua/promotions/ безкоштовна доставка при купівлі від 500 гривень в офіційному магазині Vodafone. тільки не зрозуміло який механізм дії акції, бо немає ніяких промокодів, можливо коли клікаєш на посилання через сторінку нової пошти тоді буде безкоштовна доставка

Вкладення

• Screenshot.jpg
    Screenshot.jpg
    29.6 КБ · Перегляди: 21

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Кушугум
В селе в разливайке отказались принимать посылку, мол вообще отправками не занимаемся, после общения в чате
НП прислала выбачення и пригласила отправить посылку :cautious: Нет, чтоб на сайте написать, что разливайка работает только на выдачу или вообще с сайта ее убрать.

Місто
Ніжин
У когось воскресають архівовані посилки в бізнес кабінеті? Задовбали кілька посилок, вже тижні 2-3 з'являються. В мобільному додатку давно аріхвовані, в бізнес кабінеті раз за разом архівуються, але знову і знову з'являються! Накрутили щось, падлюки криворукі.

Зверху