Літній спальник 780 грам і довжиною 25 см можна відправляти в пакеті? Чи все одно потрібна коробка?
у НП є великі пакети саме для речей, тому можеш спробуватиЛітній спальник 780 грам і довжиною 25 см можна відправляти в пакеті? Чи все одно потрібна коробка?
"Об'ємна" 19,6 кг за формулками.Так може це обємна вага?
В pdf-ці з інструкцією про розмитнення розкрили картито ж мабуть у Києві вже
Я теж за нове і непошкоджене. Для мене це на першому місці. Але тоді питання до продавця чи Пошти: де тут післяплата? Не треба вводити в оману. Нехай тоді шлють з передоплатою. Хоча б дешевше буде без комісії за післяплату.що робити якщо до прикладу покупець розпаковує Айфон чи Андроїд, вмикає, вводить туди свій профайл з паролем і відмовляється від посилки?
Навушники.що це за товар такий та яка приблизна цінність?
Ні. Читайте уважно що я писав вище. Якщо дорогий/делікатний товар з пломбою/лейблою і таке інше - значить надсилайте з передоплатою. (Не наложенным платежом). Чи продаж тільки в магазині. Так зрозуміло?Тобто я вірно розумію
А как убедится, что он с пломбой, а не распакован.Якщо дорогий/делікатний товар з пломбою/лейблою і таке інше - значить надсилайте з передоплатою. (Не наложенным платежом). Чи продаж тільки в магазині.