Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Літній спальник 780 грам і довжиною 25 см можна відправляти в пакеті? Чи все одно потрібна коробка?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Колись відправляв одяг і відмовилися в пакеті відправити. З якогось вагового об'єму тільки в коробці. Нсвіть одяг.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Чи реально отримати перерахунок за міжнародну доставку НПШоппінг?

В продавця вага брутто 24 кг в специфікаціях, в інвойсі взагалі 22 кг. А ось Нова почка виставила до оплати доставку 25 кг.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Де в Нової пошти зараз митний пост? Все везуть в Київ?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
то ж мабуть у Києві вже
В pdf-ці з інструкцією про розмитнення розкрили карти

Підрозділ митного органу (Митниця)
Розклад прийому відвідувачів митниками:
Адреса: вул. Компресорна, 3, с. Білогородка, Бучанський р-н, Київська обл. Час роботи: Пн – Чт – 8:00 – 20:00
Тел: (044) 323-16-51

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Замовив товар з післяплатою. Працівник Нової Пошти принесла посилку вже відкритою (поки йшла до мене про коридору - вже відкрила поліетиленове пакування посилки). Тому неможливо перевірити чи була посилка непошкодженою. Зробив їй зауваження. Треба було при мені на столі відкрити а не в коридорі. Далі - більше: не дають оглянути саму посилку всередині заводського пакування хоч у мене післяплата. Мовляв там пломба (лейбла). Спочатку заплатіть. Ок, раз такі правила але тоді я не повинен платити комісію за післяплату - ні, все одно платіть комісію навіть без огляду товару. Де логіка? Тобто огляд можливий лише зовні коробки.
Подзвонив продавцю магазина звідки надіслали товар - каже, все дуже просто: спочатку заплатіть потім можна дивитися... Хто дурний в даному випадку? Товар післяплатою (спочатку огляд а потім оплата).
Відмовився від посилки і замовив в іншому магазині без Нової Пошти.

Останнє редагування:
Місто
Львів
Captain, а що робити якщо до прикладу покупець розпаковує Айфон чи Андроїд, вмикає, вводить туди свій профайл з паролем і відмовляється від посилки? Або витягує собі зарядне чи кабель і відмовляється? На жаль таких випадків також багато трапляється.
Заводська пломба- гарантія що товар новий, пройшов тестування на заводі та готовий до роботи. Між вітринним/розпакованим варіантом і запакованим- я завжди виберу другий варіант, з чистою історією, навіть якщо доведеться купити в іншому магазині чи проїхати пів міста.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Captain, що це за товар такий та яка приблизна цінність?

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
yahoo, та пофіг на ціну. Я в КТС за відкриту коробку зі смартфоном 500 грн збив. Я клієнт і хочу сам відкрити коробку, це моє право.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
що робити якщо до прикладу покупець розпаковує Айфон чи Андроїд, вмикає, вводить туди свій профайл з паролем і відмовляється від посилки?
Я теж за нове і непошкоджене. Для мене це на першому місці. Але тоді питання до продавця чи Пошти: де тут післяплата? Не треба вводити в оману. Нехай тоді шлють з передоплатою. Хоча б дешевше буде без комісії за післяплату.
що це за товар такий та яка приблизна цінність?
Навушники.

студент

Тут може бути ваша реклама!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька, București
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Тобто я вірно розумію, що ви вважаєте нормальним, якщо, до прикладу, ви замовили новий телефон за 50к, упаковка якого опломбована з заводу, вскрили, повертіли в руках, і відмовились, бо колір не той? Все вірно?)))

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Тобто я вірно розумію
Ні. Читайте уважно що я писав вище. Якщо дорогий/делікатний товар з пломбою/лейблою і таке інше - значить надсилайте з передоплатою. (Не наложенным платежом). Чи продаж тільки в магазині. Так зрозуміло?
Хоча все одно моє право на 14 днів для повернення ніхто не скасовував.

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Якщо дорогий/делікатний товар з пломбою/лейблою і таке інше - значить надсилайте з передоплатою. (Не наложенным платежом). Чи продаж тільки в магазині.
А как убедится, что он с пломбой, а не распакован.
Для этого и заказывается наложкой (послеоплатой), не ехать же мне из Днепра в Ивано-Франковск.
Вот у ноута была вскрыта заводская упаковка, была гравировка на клавишах, и мне об этом сообщили.
В отделении разрешили его осмотреть т.к. заводская упаковка была нарушена.
И то и то по послеоплате.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Раптом хто не в курсі. Нова почка ввела страхування міжнародних відправлень 0,5% від суми декларованої вартості. Але в анонсі зазначила, що "
Адже відтепер сервіс NP Shopping страхує 100% вартості всіх ваших замовлень* 🙌
Шопінгуйте в улюблених інтернет-магазинах і замовляйте безпечну доставку в Україну сервісом NP Shopping!
*Вартість користування послугою гарантії вантажу складає 0,5% від вартості замовлення та буде враховано в тариф доставки."

В перекладі на людську мову це означає, що "вартість доставки буде дорожчої на 0,5% від розрахунокової на сайті".

Зверху