Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Народ, а підкажіть будь-ласка, чи працює така схема - я відправляю посилку за рахунок отримувача, а потім можу в додатку Нова Пей сплатити цю свою посилку?
Думаю да, бо я кілька разів бував в такій ситуації але з іншого боку.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Львів
і знижка буде застосована?
щоб точно була- я би вже тоді оплачував одразу від себе, відправником. Створити посилку, оплатити в Новапей, відправити. Хз чи після тих всіх змін буде кешбек, бо по факту ти оплачуєш за отримувача, а кешбек НоваПей наче чітко працює якщо твій номер моб. співпадає з платником посилки.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung Galaxy A54 5G
і знижка буде застосована?
щоб точно була- я би вже тоді оплачував одразу від себе, відправником. Створити посилку, оплатити в Новапей, відправити. Хз чи після тих всіх змін буде кешбек, бо по факту ти оплачуєш за отримувача, а кешбек НоваПей наче чітко працює якщо твій номер моб. співпадає з платником посилки.
Через новапей можна оплачувати посилки інших людей, кешбек так само нараховується. Я так посилки які моя мати замовляє сплачую з кешбеком зі свого новапей

Місто
Кишинёв
Здравствуйте, а можно ли заказать товар на отделение и отправить его дистанционно за границу.

Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
Військові можуть відправляти та отримувати посилки за 1 гривню
💪

Ми приєдналися до програми «Плюси» у застосунку Армія+! Тепер військові з прифронтових областей можуть відправляти й отримувати документи та посилки до 30 кг у наших відділеннях… за 1 гривню!
Як це працює?
1️⃣
Відкривайте застосунок Армія+
2️⃣
Генеруйте штрих-код у програмі
3️⃣
Відправляйте або отримуйте посилку
📍
Програма діє в Харківській, Донецькій, Сумській, Запорізькій та Херсонській областях.
Щомісяця кожен військовий може згенерувати до 3 штрих-кодів.
Дякуємо Силам оборони України та продовжуємо тримати міцний тил
🇺🇦

Источник

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Відправляю посилку по Україні. Є промокод на знижку 15%. І сплатити хочу в НоваПей зі знижкою 20%. Чи спрацює така схема?

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Відправляю посилку по Україні. Є промокод на знижку 15%. І сплатити хочу в НоваПей зі знижкою 20%. Чи спрацює така схема?
Працює.
Будь-ласка, напиши по результату, чи вдасться скористатися промокодом з першої-другої спроби введення.
Бо в мене і надалі зберігається проблема з прийняттям промокодів.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
вдасться скористатися промокодом з першої-другої спроби введення.
Промокод точно спрацьовує, бо я посилку вже створив. Ще тільки не сплатив через НоваПей, треба поповнити :)

PJR

Місто
Запорожье
Доброго дня, пишу тут в перший раз, але є цікавий факт за сьогодні. Двоє покупців захотіли сьогодні зробити повернення товару через "легке повернення" і перший покупець не зміг це зробити і відправив за свій рахуной, не захотів звертатись до нової пошти, я сам з підтримкою переписувався. Покупець сказав немає кнопки такої взагалі у додатку. Підтримка каже хай покупець пише, я кажу йому піфіг, скажіть мені чому так, бо я обіцяю повернення, а воно не працює. Вони впевнились що дійсно мені відправили посилку назад за свій рахунок дають промокод на безкоштовну доставку.
.
Другий покупець був попереджений про таку ситуацію, виявився більш кмітливим і обізнаним в користуванні послугами пошти і знайшов можливість замовлення легкого повернення через особистий кабінет у браузері і підтвердив, що у додатку цієї функції не було.
.
Що об'єднує ці дві накладні - це тип вантажу - "Документи", скоріш за все в процесі відключення ця послуга для документів або баг додатку, бо в рекламці на сайті НП на тип відправки документи теж розповсюджується послуга Легке повернення.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
"легке повернення"
Думаю, що воно НП не надо, тому і реалізовано як попало.
В новому додатку НП немає такої кнопки, тому (в моєму випадку) покупцю довелося ставити старий застосунок НП, щоб скористатися "легким поверненням".
При замовленні через олх доставку (няр, якщо платник за доставку третя особа) кнопка "легке повернення" також буде недоступна.

PJR

Місто
Запорожье
об'єднує ці дві накладні - це тип вантажу -
Обидві у відділення прийшли?
Ну так, товар забирали, потім коли захотіли повернути не знайшли кнопку в додатку. Тут ще один нюанс, є ж 2 версії додатку стара і нова, яким користувались покупці я не знаю, один скоріш за все точно новим, бо казав що у нього не було і він встановлював.
.
Я досі користуюсь старою версією, бо вони колись таку хрінь зробили - я приїждаю серед дня на пошту з 10-15 посилками, вони створені у додатках НП (старих), а додатки перестали коректно працювати, зникли створені посилки, я дзвоню у підтримку чи пишу, не пам'ятаю що за фігня, вони заявляють у нас новий додаток тепер користуйтесь ним. Тоді ще я повністю писав номери на посилках і не довелося їхати додому. Оператори вручну вводили, бо клавіатури з самообслуговування вони прибрали. Я паралельно встановлюю новий додаток - там чи не було посилок чи не було штрих кодів. Я їм пишу - так у новому додатку немає реєстрів, вони так, поки немає. Це такий епік фейл був, через пару годин запрацював старий додаток, на мою думку вони конкретно ібісрались тоді, бо на таких серйозних щах у підтримці заявляли, що все - у нас тепер новий додаток, користуйтесь ним.

Останнє редагування:
Зверху