Думаю да, бо я кілька разів бував в такій ситуації але з іншого боку.Народ, а підкажіть будь-ласка, чи працює така схема - я відправляю посилку за рахунок отримувача, а потім можу в додатку Нова Пей сплатити цю свою посилку?
Думаю да, бо я кілька разів бував в такій ситуації але з іншого боку.Народ, а підкажіть будь-ласка, чи працює така схема - я відправляю посилку за рахунок отримувача, а потім можу в додатку Нова Пей сплатити цю свою посилку?
Ні, мені потрібно точно знати від тих, хто так робив.Думаю да, бо я кілька разів бував в такій ситуації але з іншого боку.
і знижка буде застосована?так, точно можна.
кешбек 50%, але не більше 50грні знижка буде застосована?так, точно можна.
щоб точно була- я би вже тоді оплачував одразу від себе, відправником. Створити посилку, оплатити в Новапей, відправити. Хз чи після тих всіх змін буде кешбек, бо по факту ти оплачуєш за отримувача, а кешбек НоваПей наче чітко працює якщо твій номер моб. співпадає з платником посилки.і знижка буде застосована?так, точно можна.
Через новапей можна оплачувати посилки інших людей, кешбек так само нараховується. Я так посилки які моя мати замовляє сплачую з кешбеком зі свого новапейщоб точно була- я би вже тоді оплачував одразу від себе, відправником. Створити посилку, оплатити в Новапей, відправити. Хз чи після тих всіх змін буде кешбек, бо по факту ти оплачуєш за отримувача, а кешбек НоваПей наче чітко працює якщо твій номер моб. співпадає з платником посилки.і знижка буде застосована?так, точно можна.