Openpharmacist, приєднуюсь до питання.
а де можна/треба лишати цю заявку?
https://novaposhta.ua/poshtomat/Openpharmacist, приєднуюсь до питання.
Не має баба клопоту...А хто небудь спробував залишати заявку на встановлення поштомату? Вони хоч реагують на них?
Та тю. Хочу поставити поштомат біля своєї аптеки. Що в цьому викликало сміх??Не має баба клопоту...А хто небудь спробував залишати заявку на встановлення поштомату? Вони хоч реагують на них?
Якщо 500-600м, то чим погана кур'єрська доставка +20 грн до тарифу (пан обмежено придатний?)Ungvar, там залишають заявки юр/фіз особи, які хочуть встановити поштомат та зможуть забезпечити необхідні умови(площа, живлення, зв'язок тощо)
а я хотів би залишити побажання встановити поштомат в певному районі як фіз особа бо ті що є мені не доступні(під'їзд ЖК) або далеко(500-600м та ще й встановили біля входу у відділення НП)
Тим що в поштомат ти заходиш коли тобі зручно, а для кур'єра треба думати будеш ти в час доставки вдома, на роботі чи за пивом виходити.Якщо 500-600м, то чим погана кур'єрська доставка +20 грн до тарифу (пан обмежено придатний?)
плюс ще додам що деякі продавці дають безкоштовну доставку тільки у відділення/поштомат, а кур'єром буде платно - повна вартість доставки, а не + 20-35 грн.Тим що в поштомат ти заходиш коли тобі зручно, а для кур'єра треба думати будеш ти в час доставки вдома, на роботі чи за пивом виходити.Якщо 500-600м, то чим погана кур'єрська доставка +20 грн до тарифу (пан обмежено придатний?)
Можна вибрати час доставкиТим що в поштомат ти заходиш коли тобі зручно, а для кур'єра треба думати будеш ти в час доставки вдома, на роботі чи за пивом виходити.Якщо 500-600м, то чим погана кур'єрська доставка +20 грн до тарифу (пан обмежено придатний?)
Зробити переадресацию на ті самі 35 що заважаєбезкоштовну доставку тільки у відділення/поштомат, а кур'єром буде платно - повна вартість доставки, а не + 20-35 грн.
І це усе одно буде не точний час, а інтервал у 3 години коли тобі треба бути на місці. На відміну від поштомату де ти просто виходиш коли тобі зручно.Можна вибрати час доставки
Це знову зайвий час і зайві рухи.Зробити переадресацию на ті самі 35 що заважає
А що ти зробив, щоб тебе не ігнорили?webivan, так ось 2 дні тому мені була доставка. Прийшла смс з вказаним часом, вони самі визначили. Далі кур'єр приїхав на 2 години раніше. Хто так робить не знаю
Зайвий час і зайві рухи - це поки ти не отримував цінні посилки з покупками в поштомат. Життя вчить. І поки закладочник не почне халявити.І це усе одно буде не точний час, а інтервал у 3 години коли тобі треба бути на місці. На відміну від поштомату де ти просто виходиш коли тобі зручно.Можна вибрати час доставки
Це знову зайвий час і зайві рухи.Зробити переадресацию на ті самі 35 що заважає
В моєму випадку я два роки мав преміум акаунт "Розетки" і все приїжджало кур'єром додому. Решта їздило Justin 7 хв пішки від дому. Зараз маю -20% знижки на доставку НП, але стараюсь замовляти "Укрпоштою" (своє відділення я вже виховав. Працюють, як годинник). З 2014 року 4 рази змінював місце проживання, різні міста. В одному випадку в 2015 році поповнював рахунок поштарці на 100 грн і все носили додому. В решті випадків все типово: 3 скарги з відеофіксацією роботи конкретного відділення і відділення починало працювати прекрасно. Зникали черги, люди були завжди привітні і на робочому місці.в останньому випадку доставка 159 грн до поштомату 0 грн
або кур'єром 159+35 грн.
що обрали б ви?
для мене вибір очевидний.
І відділення просто закривають назавжди3 скарги з відеофіксацією роботи конкретного відділення і відділення починало працювати прекрасно.в останньому випадку доставка 159 грн до поштомату 0 грн
або кур'єром 159+35 грн.
що обрали б ви?
для мене вибір очевидний.
Ти гадаєш мене можна ігнорити В данному випадку час був не принциповий, але сам факт єА що ти зробив, щоб тебе не ігнорили
Повернення (на відділення/поштомат з якого була відправка) безкоштовне. Іноді беруть плату в розмірі комісії від оцінки 0.5%.Отправил наложкой 5 кг, пролежала посылка неделю, человек не забрал, нажал повернення.
Оплатил 160 грн. Сняли получается за обратную доставку всего 18 грн.
Разве не 280 должно было быть, туда-обратно?
ДаОцінка була ~3600грн?