Та у них сейчас основной косяк, это доставка на почтомат невовремя.
Могут и на следующий день привезти.
там недостача раб силы по самое не могу...
знакомая не давно рассказала, пришло смс, что посылка пришла, идёт за ней, а там отделения уже нету...
Та у них сейчас основной косяк, это доставка на почтомат невовремя.
Могут и на следующий день привезти.
У них перегруз перед святами. Багато шлють рідним на схід.Хтось знає що зараз з НП. Замовив товар через ОЛХ-доставку, те що йде 3 дні вже дивно, та ще глянув трек, офігів- Чернівці-Хмельницький-Чернівці-Хмельницький-Дніпро-Черкаси!
То може варто в НП запитати??Хтось знає що зараз з НП. Замовив товар через ОЛХ-доставку, те що йде 3 дні вже дивно, та ще глянув трек, офігів- Чернівці-Хмельницький-Чернівці-Хмельницький-Дніпро-Черкаси! Де логіка! Раніш я більш доби не чекав!
Як? Через "Ваш дзвінок дуже важливий для нас..."То може варто в НП запитати??
на сортуванні в м. Хмельницький виникла помилка і посилка поїхала у Чернівці замість міста ДніпроЧернівці-Хмельницький-Чернівці
думаю, що або глюк при сортуванні, або видали кур"єру, який за перший день не встиг доставити посилку і ввечері повернув її назад на терміналПодивіться скільки поїздило в межах міста. Чи не поїздило
0800500609 робот з'єднає з операторомЯк? Через "Ваш дзвінок дуже важливий для нас.
от ТЦК видимо петляет твоя посылка ))Чернівці-Хмельницький-Чернівці-Хмельницький-Дніпро-Черкаси! Де логіка! Раніш я більш доби не чекав!
Які дзвінок/смс? Навіщо? Зазвичай, отримуючи передплачене, я навіть не виймаю телефон з кишені – просто кажу оператору номер телефону (або накладної, якщо пам'ятаю) і пред'являю паспорт – все. Ні, можно, звісно, по-модньому показати штрих-кода для сканування, але ж це треба діставати смарта, розблоковувати, шукати/відкривати той застосунок – нунафіг.Якщо оплачена посилка (олх-доставка) оформлена на Ванько Іван Івановича і він особисто прийде з паспортом, але без телефону (неможливо прийняти дзвінок/смс) її отримувати на відділення, то не має бути проблем?
На 1 отделении в Киеве такое есть. Я уже юзал.
Амерікан стайл. Коли спішиш жити в своєму гаджеті. Якщо є такі харчевні, то чому б не спробувати автопоштомати?Наверное, удобно. Пока не понял
Непрацюють ці промокоди. Точніше не робить сервіс, що має прийняти і обробити промокоди.Даруємо -20% на доставку!
Відправляйте або отримуйте посилку до 30 кг по Україні не лише швидко та зручно, а й вигідно з промокодо