Новини Інтертелеком

• Автор теми Irop
  • Дата створення
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Даруємо 120 ГБ 3G Інтернету на Рік!

Зустрічайте осінь з новою супер пропозицією від Інтертелеком: при підключенні до лінійки діючих тарифів для смартфонів, планшетів, ноутбуків та ПК до 10 ГБ високошвидкісного 3G інтернету кожен місяць — у подарунок!
Кожен місяць протягом року ви отримуєте:

• 2,5 ГБ при підключенні до тарифних планів лінійки «Супер 3G Планшет», «Супер смартфон», «Бізнес спілкування», «Бізнес 3G» та іншим актуальним пропозиціям для приватних і корпоративних абонентів, всього — 30 ГБ додаткового високошвидкісного трафіку на рік;

• 10 ГБ при виборі пропозицій лінійки «3G безліміт» для приватних і корпоративних абонентів, а також лінійки «Бізнес спілкування» — 120 ГБ акційного 3G інтернету на рік.
Використовуйте на повну потенціал високошвидкісного 3G інтернету на найширшій території покриття з мобільним Wi-Fi роутером. Підключаючи до 8 пристроїв до одного роутера, дивіться відео і слухайте музику онлайн, обмінюйтеся інформацією в хмарних сервісах, працюйте в онлайн-додатках або фоторедакторі, спілкуйтеся в соціальних мережах і месенджерах на всій території покриття мережі 3G від Інтертелеком: понад 14 000 населених пунктів, а також на основних автомобільних та залізничних шляхах сполучення в країні.
Підключайтеся до осені подарунків від Інтертелеком вже сьогодні! Замовляйте стартові пакети або 3G обладнання на сайті або підключайтеся в будь-якому центрі обслуговування абонентів або дилерській точці продажу Інтертелеком.

Підключитися на акційних умовах можна до 31 жовтня 2016 року. Отримуйте свій рік 3G у подарунок!

http://www.intertelecom.ua/ua/news/news-company/9225.html

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3
А что, дорого обошлось бы добавить строчку, что если нет мегабайт и нет денег, то и доступа нет?
Я тебе уже отвечал, что эта строка ЕСТЬ - читай пункт 5.11 Правил оказания услуг.

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro, S23U, S24U
Orion, Так вы мне ТП назовете? Без минут, знаю, были, с минутами не видел.

Місто
Николаев
Телефон
Разные
Смартфон за 40грн, 200 метров, минуты на внешку через дополнительный пакет по выбору. У более дорогого были пакеты побольше, не помню насчет внешки в нем. Современный смартфон 50 оптимальный вариант, имхо.

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro, S23U, S24U
"минуты на внешку через дополнительный пакет" ;)))))

Спасибо, но я говорил о минутах в пакете. У самого подключено 4 ТП "Безлимитный Смартфон". Но это не то, о чем я вел речь, на что вы мне ответили.

Місто
Николаев
Телефон
Разные
Тебе шашечки или ехать? 65 грн и считай, что минуты в пакете.

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro, S23U, S24U
Мне ТП с включенными минутами в месяц и мегабайтами в сутки. Как я и писал. А вы совсем в другую степь.

Місто
Киев
какая сейчас реальная скорость с беспроводным модемом ? дотягивает до 14,7?

andurda

Заблокирован
Місто
Харьков
Телефон
Nokia 1100, Huawei E1550-Лайфхак
Місто
Варшава
Телефон
iPhone 6 iOS12
Никому не нужный тариф.

В мене знайомий займається установкою супутникових антенн
Він каже шо це ідеальний тариф для шарінга
Такшо тариф точно знайде своїх клієнтів

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro, S23U, S24U
2гб на шаринг??? Не жирно ли? Почему не брать тариф с помегабайтной оплатой, тогда несколько грн в месяц будет.

Місто
Киев
2гб на шаринг??? Не жирно ли? Почему не брать тариф с помегабайтной оплатой, тогда несколько грн в месяц будет.

Так нет тарифа с помегабайтной оплатой, разве что мобильную нумерацию вешать, но все равно дороже обойдется.

Місто
Киев
И? Обратившись с модемом и желанием залить в него данный тариф, неужели будет положительный результат?

Зверху