Новини Інтертелеком

• Автор теми Irop
  • Дата створення

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Абонку не оплачую. Гроші витрачаються по факту дзвінка.
А хєротой з блокуванням sip-номерів вже перестали страждати?
Post automatically merged:

Озвучивать причины не вижу целесообразности, но оные имеются.
Також свинорилам та іншим дрочерам для активацій купи акаунтів сільпо і подібних, для акцій-фігакцій, і т.д. - номер може приймати і дзівінки, і смс, можна купу номерів тримати одночасно.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Абонку не оплачую. Гроші витрачаються по факту дзвінка.
А хєротой з блокуванням sip-номерів вже перестали страждати?
Та х/з...
У мене тих дзвінків обмаль. Інколи, дуже рідко, телефоную на номери державних організацій, там тривалість розмови 1-2 хв.
Для блокування треба частіше дзвонити, мабуть.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Не ясно нахіба той ІТ, якщо ти в Україні.
Щоб пам'ятати всі розмови одним місцем:
1709675216825.png
Веон і був, а вже всі і забули. Але там дзвінків на телефонні номери ніби не було.
В Україні також треба. Якщо треба подзвонити на міські номери, то саме воно. Бо слони хочуть окремі гроші за міські дзвінки. Тому для таких випадків я тримаю номер Інтера. В моєму тп вони коштують 50 коп/хв (у слонів дорожче). Абонку не оплачую. Гроші витрачаються по факту дзвінка
Можна Лайку за 30 коп/хв посекундно.

• Like
Реакції: idea
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
І заради цього - дуже рідких 1-2 грн варто дрочитися?
Звісно. А як же інакше, якщо зайві гроші на моєму рахунку КС не тримаються? Один невірний рух і рахунок пустий. Тому й не тримаю там грошей. Не раз вже попікся на цьому.
Водафон, який тариф не включає дзвінки на стаціонарні номери?
У мене - Водафон Лайт. Інших не маю.
Post automatically merged:

Просьба до модератора перенести останні дописи у більш відповідну тему. Можна в цю: https://red-forum.com/threads/Чергові-зміни-в-умовах-тарифів-і-послуг-Інтертелеком.27981/page-75

Місто
Kyiv region
Не ясно нахіба той ІТ, якщо ти в Україні.
Щоб пам'ятати всі розмови одним місцем:
Переглянути вкладення 60227
Веон і був, а вже всі і забули. Але там дзвінків на телефонні номери ніби не було.
В Україні також треба. Якщо треба подзвонити на міські номери, то саме воно. Бо слони хочуть окремі гроші за міські дзвінки. Тому для таких випадків я тримаю номер Інтера. В моєму тп вони коштують 50 коп/хв (у слонів дорожче). Абонку не оплачую. Гроші витрачаються по факту дзвінка
Можна Лайку за 30 коп/хв посекундно.
Не можна, бо слот зайнятий ще іншою сімкою... Для економії...

dead_astronaut

in space
Місто
Київ
На сайте Интера исчез раздел "Тарифы SIP", а сами тарифные линейки SIP Online стали архивными.. :unsure:

Останнє редагування:

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Germany
dead_astronaut, тарифы SIP Online с марта 2024 года являются архивными.

Оператор сообщила мне, что они не могли эту информацию изменить раньше из-за хакерской атаки, которая на их сайт повлияла.

Місто
Киев
Как-то, в последнее время, стало у всех слишком удобно любые косяки списывать на "хакерские атаки".)

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Germany
Vitalik, на сайте был их тариф SIP Online, я попросил его включить, но они отказали и сказали: "Он архивный, но мы его не смогли с сайта убрать из-за атаки".

Зато включили мне другой тариф, который мне больше нравится.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
dead_astronaut, тарифы SIP Online с марта 2024 года являются архивными.

Оператор сообщила мне, что они не могли эту информацию изменить раньше из-за хакерской атаки, которая на их сайт повлияла.

скоріш за все програмісти інтера стали архівними

romrom

телеграм@romrom_777
Місто
Харьков

Lawyer

Харьков, Украина
Місто
UA 21 (Харкіff,УКРАЇНА)
Телефон
ZTE Blade A7 2020
Ті тп існують, мабуть, лише для
жаль, что не наоборот
Кому жаль?
Залишились ще такі, хто платить абонку?

думаете, вообще никто не платит?
It phone - интересная тема для оккупированных территорий, если нужно и звонить, и смс принимать на украинский номер, потому, думаю, платят и немало.

Місто
Kyiv
Телефон
Pixel 7a/ Pixel 4a
It phone - интересная тема для оккупированных территорий, если нужно и звонить, и смс принимать на украинский номер, потому, думаю, платят и немало.
не дуже воно там популярне через періодичні глюки з разлогіном та блокування номерів

Зверху