Dmitrius, Декілька разів випадково "зловив" момент таких невдалих вхідних. Телефон у мережі LTE (тут 1-2 поділки макс., це в діапазоні -105 dBm чи гірше), потім поділки підстрибують до 3-4 (перемкнуло на 2G, сигнал якого у квартирі хороший - так і має бути при вимкненому VoLTE), але дзвінок не проходить, мережа вертається у LTE, далі отримую SMS "Вам дзвонили", іноді з запізненням у пів години чи більше. Таке враження, що в останній момент чогось не вистачає, щоб дзвінок таки відбувся.
Я знаю, що поділки мало що означають, але в цьому випадку таким чином просто орієнтуюсь, чи мережа LTE чи GSM, не заглядаючи у пункт "Стан SIM-карти" в налаштуваннях.
Як гадаєте, таке спостереження може свідчити про те, що проблеми саме з боку 2G/Edge, якому не вистачає ємності чи ще чогось?
... І перепрошую за офтоп, просто тут у новинах КС торкнулись теми відключення 3G, а це схоже має відношення до таких проблем.
Я знаю, що поділки мало що означають, але в цьому випадку таким чином просто орієнтуюсь, чи мережа LTE чи GSM, не заглядаючи у пункт "Стан SIM-карти" в налаштуваннях.
Як гадаєте, таке спостереження може свідчити про те, що проблеми саме з боку 2G/Edge, якому не вистачає ємності чи ще чогось?
... І перепрошую за офтоп, просто тут у новинах КС торкнулись теми відключення 3G, а це схоже має відношення до таких проблем.