Новини Київстар

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 7 Pro, OnePlus 5
продовжать здійснювати дзвінки
Вони підуть в 2g ? Бо Вольту ці рукодупи не дають абонентам навіть із найкошернішими апаратами...:mad:
В Сумах було так: 5 МГц тримоба для голосу без дати, своїх 10 МГц під LTE.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
На пошту прилетіло.

Вітаємо!
Запрошуємо до програми БезВагань. Школа інженерів.

Київстар шукає співробітників-початківців до технічної дирекції.

Це можливість для спеціалістів з мінімальним досвідом роботи або без нього:

💠 розпочати кар’єру у великій компанії або змінити сферу діяльності;
💠 отримати офіційну роботу;
💠 бути учасником проєкту, важливого для всієї України!

Досвід роботи, навички та вік — не головне. Найважливіше — ваше бажання розвиватись. ⏰ Подача заявок до 7 червня.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Ronald R., з огляду на зміст е-мейла було таке враження. Тепер, після посилання на Sway - бачу, що КС хоче набрати та "натаскати" "джуніор"-інженерів. Мабуть, фахівці з добрячим скіллз на такі гроші не підуть - а бо їх просто замало для масштабів України. Комусь підійде, сперечатися не буду. Але б сам без надійного інсайду відносно того, що за лаштунками пропозиції, на таке не погодився би. Ну так мені й не треба. :cool: Я ще телеграфний апарат пам'ятаю - як девайс для підготовки програм у машинному коді для Мінськ-22. :cool: :cool:

Morino

Користувач
Місто
Львів

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Це типу розігрів перед новими цінами)

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Це типу розігрів перед новими цінами)
Поки бухгалтерія у відпустці і не може порахувати витрати, думаю з вересня вже почнуть рух.

Також фахівці «Домашнього Інтернету» ініціювали заміну 5 тис. акумуляторів у тих ДБЖ, які були встановлені в першій хвилі, і додатково тестують нові типи акумуляторів, як-от LiFe, які швидше заряджаються, довше тримають заряд і розраховані на 5 тис. циклів перезаряджень. Уже восени їх будуть встановлювати на мережу.

Місто
Хмельницький
Stiv, а мій ДБЖ, який поставили у лютому цього року і який тримав 5 годин здох цим літом і вже тримає лише 10 хв, імхо, куди далі рити, не знаю.

Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Melo4ek нажаль в Київстарі менеджери беруть верх над інженерами. В них по цифрах все сходилось, незнання матчастини підвело.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Stiv, а мій ДБЖ, який поставили у лютому цього року і який тримав 5 годин здох цим літом і вже тримає лише 10 хв, імхо, куди далі рити, не знаю.
Мені не поставили, тому не можу оцінити. X-City питайте, зараз вони активно в будинки GPON заводять. Воля і Еверест ті ж самі граблі, що і КС.

Morino

Користувач
Місто
Львів
За 2 роки нічого не змінилося, як світло зникло то в смт бс пропала зразу, а от в селі годину тримає і все. При чому в селі нова бс і акуми нові.

Зверху