Зняли денну абонку. Можливо, якщо докинути у цей день ще 20 грн. - дасть можливість підключити.
Раніш два місяці знімало без проблем.Основний "LOVE UA базовий" не поповнювався.Поки не сплачена абонка, а на рахунку 20+ грн, буде знімати 20 грн щоночі.Як оплатити саме цей пакет та умови використання так і не вдалось знайти.
Можна поекспериментувати, закинувши 40 грн.
Але вже краще сплатити абонку.
А інформація може бути в додатку. Як приклад.
Переглянути вкладення 62356Переглянути вкладення 62357
А я тобі ще раз кажу. Доставки СІМ (платної чи безоплатної) для контракта не було. Да, маючи сім припейда можна було перейти на контракт використовуючи Дія підпис. Але не нове, з нуля, підключення.Openpharmacist, я багато разів тобі казав що ось таке було давно через банк id
Post automatically merged:
Береш будь-яку сім, та за три хвилини у тебе в руцях контракт, чи займає їх пропонована наразі доставка три хвилини?Доставки СІМ
А от того іншого вони наразі не пропонують. Заміни так нема.про геть інше. Ти ж як мантру, розповідаєшь мені про спосіб підключення на контракт. А якщо нема де купити
От й я про це. А було б непогано.А от того іншого вони наразі не пропонують. Заміни так нема.про геть інше. Ти ж як мантру, розповідаєшь мені про спосіб підключення на контракт. А якщо нема де купити
Коротше скоро буде подорожчання послуг, але нічого не зміниться. Вже зараз, при відключеннях світла смартфон показує 4G мережу (протягом 4+ годин), але інтернету немає ні у одного оператора, лише можна дзвонити. Я живу у маленькому місті, то тут з мобільним інтернетом все набагато краще, хоч і працює на швидкості ~1 мегабіт, але ж він є, а от у великих містах це величезна проблема, бо коли нема світла то і мобільного взагалі немає.Спільна заява Київстар, Vodafone Україна та lifecell щодо посилення енергостійкості мереж ☆ Київстар ☆
Забезпечення надійного зв’язку для українців – ключовий пріоритет роботи компаній Київстар, Vodafone Україна та lifecell, особливо в умовах війни.kyivstar.ua
Помилкова думка. Якість інтернету залежить від провайдера у конкретному місті і конкретному районі в місті. Тобто в різних місцях все працює по різному.Вже зараз, при відключеннях світла смартфон показує 4G мережу (протягом 4+ годин), але інтернету немає ні у одного оператора, лише можна дзвонити.Спільна заява Київстар, Vodafone Україна та lifecell щодо посилення енергостійкості мереж ☆ Київстар ☆
Забезпечення надійного зв’язку для українців – ключовий пріоритет роботи компаній Київстар, Vodafone Україна та lifecell, особливо в умовах війни.kyivstar.ua
Це не думка, це факт який я спостерігаю.Помилкова думка. Якість інтернету залежить від провайдера у конкретному місті і конкретному районі в місті. Тобто в різних місцях все працює по різному.Вже зараз, при відключеннях світла смартфон показує 4G мережу (протягом 4+ годин), але інтернету немає ні у одного оператора, лише можна дзвонити.Спільна заява Київстар, Vodafone Україна та lifecell щодо посилення енергостійкості мереж ☆ Київстар ☆
Десь працював, а десь ні. Було по різному...Це не думка, це факт який я спостерігаю.Помилкова думка. Якість інтернету залежить від провайдера у конкретному місті і конкретному районі в місті. Тобто в різних місцях все працює по різному.Вже зараз, при відключеннях світла смартфон показує 4G мережу (протягом 4+ годин), але інтернету немає ні у одного оператора, лише можна дзвонити.Спільна заява Київстар, Vodafone Україна та lifecell щодо посилення енергостійкості мереж ☆ Київстар ☆
Я був у Дніпрі під час відключень світла, поки світло було то і мобільний інтернет був у всіх операторів, як тільки світло зникало то мобільний інтернет зникав у всіх операторів, хоча всі показували 4G, але завантаження не було, і пінг зашкалював, і це в різних районах міста.
Тому, якщо покращення буде, то скоріше що на папері, як і зараз, БС буде працювати, але лише на дзвінки, а інтернету не буде як і зараз.
Так. Але ж це можна зробити один раз. А так взагалі це стосується негарантійної заміни. Негарантійна заміна виконується, у випадках втрати, блокування чи пошкодження SIM-карти.Openpharmacist, а заміна з 3G на 4g безкоштовна лишається ?
При переході по MNP на контракт Київстар раніше SIM була безкоштовно. Як буде зараз?Тепер заміна сім платна. Для усіх
В інфо на сайті мова про негарантійну заміну. Крапка. Все інше як було так і є.При переході по MNP на контракт Київстар раніше SIM була безкоштовно. Як буде зараз?Тепер заміна сім платна. Для усіх