- Місто
- Хмельницький
Я правильно роозумію, що якщо у абонента телефон не підтримує 4G, а тільки 3G - то фактично він залишиться в цих містах без швидкісного Інтернету?
Останнє редагування:
Я правильно роозумію, що якщо у абонента телеіон не підтримує 4G, а тільки 3G - то фактично він залишиться в цих містах без швидкісного Інтернету?
У мене сусідка-бабуся залишилась без інтернету, бо в смартфоні тільки 3ж. Тепер повідомлення у вайбері приходять за 30 хвилин на 2ж.
Якщо глянути статистику оператора, можна "жахнутися" скільки мільйонів абонентів не використовує моб інтернет взагалі, не має в обладнанні підтримки 4g, не замінили sim на usim...
Шкода, але прогрес рухається. На смартфоні з тільки 3G взагалі дивно як ще шось працює. Вайбер і з 3G прогружається нешвидко. Пора апгрейднутись...
жили і в печерах......Жили ж люди якось рініше і без моб інтернету і без wifi....
Значить він їм не потрібний, Стів Джобс краще знає. Пам'ятаю як їм починаючи з 7 чи якого підтримку rev B випиляли... А іще 5 не підтримував LTE b7, то все так треба, Епл знає краще ...CleverFish, але amr-wb не працює ніби на айфонах старше 11 моделі в 2ж…А вольту навіть не всім епловодам ще увімкнули…
і підсанкційним зручніше коммунікувати.Компанія-власник «Київстару» переносить головний офіс. Veon переїде з Амстердама в Дубай.
Рішення є стратегічним, щоб бути ближче до ключових ринків та підвищити впізнаваність серед інвесторів Перської затоки, пояснив генеральний директор групи Veon Каан Терзіоглу.
Як у неї взагалі щось працює? Там, либонь, Android Jelly Bean і пам'яті 1/8У мене сусідка-бабуся залишилась без інтернету, бо в смартфоні тільки 3ж.
Київстар продовжує дію скреч-карток до 2030 року
Для абонентів, що і далі використовують скретч-картки, ми продовжуємо термін дії вже випущених карток номіналом 100 грн до 2030 року.
Зокрема, скреч-картки на 100 грн, що діють до 31.01.2025 та 31.08.2025, відтепер діятимуть до 31.12.2030.
Звучит как... Древние артефакты...Наскальная живопись...Київстар продовжує дію скреч-карток до 2030 року
Для абонентів, що і далі використовують скретч-картки, ми продовжуємо термін дії вже випущених карток номіналом 100 грн до 2030 року.
Зокрема, скреч-картки на 100 грн, що діють до 31.01.2025 та 31.08.2025, відтепер діятимуть до 31.12.2030.
о, у меня есть несколько
Чи віндаЯк у неї взагалі щось працює? Там, либонь, Android Jelly Bean і пам'яті 1/8У мене сусідка-бабуся залишилась без інтернету, бо в смартфоні тільки 3ж.
Продолжаем боротся за черный нал с топливными картами.Київстар продовжує дію скреч-карток до 2030 року