Новини Київстар

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
-900тисяч абонентів
Виходить не зважаючи на втрату абонентів. Підвищили ціни, отримали прибуток який перекрив втрати. Абоненти продовжують платити. Все добре і стабільно. Хоча в мене в місті кожен місяць пробую за 1грн. щасливий день, як була низька швидкість і високий пінг так все і залишилося. Тік ток навіть не завжди вдається подивитись. А ще кажуть міжнарожна компанія,а відчуття що укртелеком.

Morino

Користувач
Місто
Львів
-900тисяч абонентів
Виходить не зважаючи на втрату абонентів. Підвищили ціни, отримали прибуток який перекрив втрати. Абоненти продовжують платити. Все добре і стабільно. Хоча в мене в місті кожен місяць пробую за 1грн. щасливий день, як була низька швидкість і високий пінг так все і залишилося. Тік ток навіть не завжди вдається подивитись. А ще кажуть міжнарожна компанія,а відчуття що укртелеком.
Як чіпануть тп за 75,125,150 і половина відпаде

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
-900тисяч абонентів
Я вчасно зорієнтувався,- підключив на трьох сімках соцмережі/відео за 5 грн, так і перебиваюсь, абонки номери не бачили п'ять років

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
-900тисяч абонентів
За 75 вже нема, поперекдали на 150 або на 125.

Morino

Користувач
Місто
Львів
-900тисяч абонентів
За 75 вже нема, поперекдали на 150 або на 125.
На контракті є база 2024, а для підключення так 125 і 150, ну в них ще можна знижку вибивати.

Morino

Користувач
Місто
Львів
З 23 квітня 2025 року оновлюємо умови послуги Екстра гроші. Тепер мінімальна сума бонусних гривень, яку можна замовити, становитиме 30 грн без комісії.

Завдяки послузі Екстра гроші абоненти передплати можуть сплачувати за мобільний зв’язок та інтернет, навіть не маючи власних коштів на рахунку, а також — у роумінгу. Кошти повернуться автоматично після того, як ви поповните основний рахунок.

Як скористатися послугою

Наберіть *117#, щоб отримати максимальну суму
Екстра гроші нарахуються автоматично.

Наберіть *117*бажана сума#, щоб отримати бажану суму
Бажана сума та комісія за послугу

25 грн — 10 грн комісії

30 грн — без комісії

125 грн — 40 грн комісії

175 грн — 60 грн комісії

225 грн — 75 грн комісії

300 грн — 100 грн комісії

400 грн — 125 грн комісії

500 грн — 150 грн комісії

Екстра гроші нарахуються автоматично.

Розрахунок потенційної максимальної бонусної суми здійснюється на основі витрат абонента за номером, без урахування витрат у роумінгу, міжнародного трафіку, контент-послуг та списань з бонусних коштів.

AngryDen

Перфекціоніст
Місто
Дніпро - Запоріжжя
Телефон
Xiaomi
Київстар прислав цікаву пропозицію, може кому потрібно...

View hidden content is available for registered users!

п.с. Подивився що пропонують - дуже вигідні тарифи та непогані роутери...

Останнє редагування:
Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U
AngryDen, який ідіот буде ах3000Т за 1500 грн купувати з ярмом Київстар, коли за 1400 спокійно купується ВЕ3600 БЕЗ ярма?

Зверху