Новини lifecell

Wise.Shubin

Гугиль
Команда форуму
Місто
UA05,UA21
Kladoff, фанаты хотят доказать что это все правда, а мне действительно интересно, вдруг они знают что-то больше и есть действительно какие-то интересные факты, инсайды и прочее
Можна більше конкретики, які дири, де саме, були ... не були, чи є зараз? А то "тєкст якось нє нак написан".
С приводу методологій - по покриттю швидкості, пінгу - є статистика, драйвтести, профілі трафіку в тому чи іншому районі.

На майбутнє - у кожного оператора є місця над які вони опрацьовують в залежності від своїх можливостей та зовнішних факторів.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Shinime, не существует идеального покрытия у любого оператора. Даже в областных центрах, не говоря уж о всей стране

Wise.Shubin

Гугиль
Команда форуму
Місто
UA05,UA21
Wise.Shubin, открывайте селмапер, смотрите слой 4ж лс на юго востоке и прозревайте, это еще там нарисовано с учётом лте онли режима зачастую
Щоб не було "загалі по загалях", розпочнемо з малого - яке конкретно місце турбує, та які симптоми, покриття, швидкість, пінг, голос?

Місто
Запорожье
Wise.Shubin, чтобы 10 раз не мусолить одно и тоже отправлю в лс док котрый скорее всего вам знаком
Post automatically merged:

Kladoff, а никто не просит идеальное, хотябы на уровне вф и кс раз цена одинаковая

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Wise.Shubin, открывайте селмапер, смотрите слой 4ж лс на юго востоке и прозревайте, это еще там нарисовано с учётом лте онли режима зачастую
Щоб не було "загалі по загалях", розпочнемо з малого - яке конкретно місце турбує, та які симптоми, покриття, швидкість, пінг, голос?
ось тут лайфа немає ні 2ж, ні 3ж, ні 4ж, ні голосу

Останнє редагування:

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
няр, основні втрати клієнтів у фікс сегменті були в 4кв2022, 1кв2023, 4кв2023 в період масових відключень електрики.
Напевно, кабельний інтернет працював погано, особливо застарілий docsis волі (ця технологія тільки у Києві?), і не було достатніх заходів для забезпечення її роботи при відключеннях електрики.
От абоненти і попереходили до інших провайдерів

Місто
kiev
у мене наприклад, дата за 4 роки війни не змогла поставити аккуми, люди втікли, а з цього місяця обзвонюють і пропонують вернутись на Гпон який протянули з весни, рівно 3 роки це заняло часу, а от Езернет так і досі без аккумів. Сова не тактик, сова - стратег!

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Місто
ЗСУ
Телефон
Xiaomi 14TPro Poco M5s
у мене наприклад, дата за 4 роки війни не змогла поставити аккуми, люди втікли, а з цього місяця обзвонюють і пропонують вернутись на Гпон який протянули з весни, рівно 3 роки це заняло часу, а от Езернет так і досі без аккумів. Сова не тактик, сова - стратег!
Я так розумію, раніше було все погано, зараз все стало набагато краще і дешевше. Але мудрий нарід сам не знає, чого стогне ?

Місто
kiev
Я так розумію, раніше було все погано, зараз все стало набагато краще і дешевше. Але мудрий нарід сам не знає, чого стогне ?
і до чого цей допис? при чому це закінчення про народ який стогне?

Місто
ЗСУ
Телефон
Xiaomi 14TPro Poco M5s
walerka, пишіть ще, шановний експерте. Всі ці роздуми про 100500 діб резервування актуальні тільки у диванних виживальщиків. В зоні бойових дій будь-який дротовий зв'язок працює до другого прильоту максимум. Ухілеси вірять, що як в 22, їх персонально обстрілювати не будуть. А як і обстріляють, то команда заброньованих ФОПів на блакитному гвинтокрилі за 2 години усуне несправності повітряних розводок, перепаяє оптику, замінить побиті осколками акумулятори і т.д.

Місто
kiev
walerka, пишіть ще, шановний експерте. Всі ці роздуми про 100500 діб резервування актуальні тільки у диванних виживальщиків. В зоні бойових дій будь-який дротовий зв'язок працює до другого прильоту максимум. Ухілеси вірять, що як в 22, їх персонально обстрілювати не будуть. А як і обстріляють, то команда заброньованих ФОПів на блакитному гвинтокрилі за 2 години усуне несправності повітряних розводок, перепаяє оптику, замінить побиті осколками акумулятори і т.д.
коли читаеш дупою, а не мозком то тут не чим я ні навіть лікарі не допоможуть. а тепер по суті, людина написала на фейсі, що Дата на 3 роки просрала впровадження Гпону, я лише доповнив, що тепер бігають і кличуть всіх назад, і якщо люди перейшли 1-3 роки назад на інших операторів, бо Дата була неспроможна надати сервіс який відповідає часу, то до чого Ваші дописи? якщо ви адепт Дати це норм, я нічого не маю проти, але те що Дата не в тренді не потрібно заперечувати!

exdvag

Ненавиджу росію а вона мене.
Місто
some time in any city EU.Permanently from Lutsk
Телефон
Iphone from China
Оскільки Датагруп і лайфселл тепер родичі в бізнесі, про що я дізнався з статті на фейсбук, то скажу що я підтримую їх гривнею. Як динозавр оплачую стаціонарний телефон.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
walerka, а хто той чувак з фейсбук, що я маю довіряти його експердній думці?! Рівно як і аналізувати ваші пости. Фігово звичайно, що дехто вирішив обʼєднати спільно домашній інет волі і новини лайфсел в щось єдине. В синіх, благо, ситуація краще в підфорумах.

• Like
Реакції: tw-r

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP16PRO, Moto G84+E5577
Матвєй, Ваше право ставити під сумніви будь-які твердження але пікантність справи Дати-Лайфселл в тому, що вони і зараз практикують "прокладання" кабелю через !!!вікно!!! (перше моє підключення, кхххх, через вікно, кхххх, в 2013 році). При тому, що місто знаходиться за 20 км від сідарів і в будинку присутні ще два оператора, які надають послуги GPON.

Останнє редагування:
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Перемедон, вони чи підрядчики? Все таки, є тема волі. Нашо засирати цей топік оцим всім, мені все ж не ясно
П.С. У мене в місті 2 провайдера теж підключають через вікно. В Ужгороді років 5 тому підключав київстар через вікно в орендованій квартирі. Ще хозяї квартири і поверхами вище мали підписати бумажку, що не проти провода по фасаду через них. То що тепер?

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Останнє редагування:
  • Like
Реакції: tw-r
Зверху