Новини lifecell

Wise.Shubin

Гугиль
Команда форуму
Місто
UA05,UA21
Kladoff, фанаты хотят доказать что это все правда, а мне действительно интересно, вдруг они знают что-то больше и есть действительно какие-то интересные факты, инсайды и прочее
Можна більше конкретики, які дири, де саме, були ... не були, чи є зараз? А то "тєкст якось нє нак написан".
С приводу методологій - по покриттю швидкості, пінгу - є статистика, драйвтести, профілі трафіку в тому чи іншому районі.

На майбутнє - у кожного оператора є місця над які вони опрацьовують в залежності від своїх можливостей та зовнішних факторів.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Shinime, не существует идеального покрытия у любого оператора. Даже в областных центрах, не говоря уж о всей стране

Wise.Shubin

Гугиль
Команда форуму
Місто
UA05,UA21
Wise.Shubin, открывайте селмапер, смотрите слой 4ж лс на юго востоке и прозревайте, это еще там нарисовано с учётом лте онли режима зачастую
Щоб не було "загалі по загалях", розпочнемо з малого - яке конкретно місце турбує, та які симптоми, покриття, швидкість, пінг, голос?

Місто
Запорожье
Wise.Shubin, чтобы 10 раз не мусолить одно и тоже отправлю в лс док котрый скорее всего вам знаком
Post automatically merged:

Kladoff, а никто не просит идеальное, хотябы на уровне вф и кс раз цена одинаковая

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Wise.Shubin, открывайте селмапер, смотрите слой 4ж лс на юго востоке и прозревайте, это еще там нарисовано с учётом лте онли режима зачастую
Щоб не було "загалі по загалях", розпочнемо з малого - яке конкретно місце турбує, та які симптоми, покриття, швидкість, пінг, голос?
ось тут лайфа немає ні 2ж, ні 3ж, ні 4ж, ні голосу

Останнє редагування:

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
няр, основні втрати клієнтів у фікс сегменті були в 4кв2022, 1кв2023, 4кв2023 в період масових відключень електрики.
Напевно, кабельний інтернет працював погано, особливо застарілий docsis волі (ця технологія тільки у Києві?), і не було достатніх заходів для забезпечення її роботи при відключеннях електрики.
От абоненти і попереходили до інших провайдерів

Місто
kiev
у мене наприклад, дата за 4 роки війни не змогла поставити аккуми, люди втікли, а з цього місяця обзвонюють і пропонують вернутись на Гпон який протянули з весни, рівно 3 роки це заняло часу, а от Езернет так і досі без аккумів. Сова не тактик, сова - стратег!

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9

tw-r

Заблокований
Місто
ЗСУ
Телефон
SMSNG S23U, Poco M5s
у мене наприклад, дата за 4 роки війни не змогла поставити аккуми, люди втікли, а з цього місяця обзвонюють і пропонують вернутись на Гпон який протянули з весни, рівно 3 роки це заняло часу, а от Езернет так і досі без аккумів. Сова не тактик, сова - стратег!
Я так розумію, раніше було все погано, зараз все стало набагато краще і дешевше. Але мудрий нарід сам не знає, чого стогне ?

Місто
kiev
Я так розумію, раніше було все погано, зараз все стало набагато краще і дешевше. Але мудрий нарід сам не знає, чого стогне ?
і до чого цей допис? при чому це закінчення про народ який стогне?

tw-r

Заблокований
Місто
ЗСУ
Телефон
SMSNG S23U, Poco M5s
walerka, пишіть ще, шановний експерте. Всі ці роздуми про 100500 діб резервування актуальні тільки у диванних виживальщиків. В зоні бойових дій будь-який дротовий зв'язок працює до другого прильоту максимум. Ухілеси вірять, що як в 22, їх персонально обстрілювати не будуть. А як і обстріляють, то команда заброньованих ФОПів на блакитному гвинтокрилі за 2 години усуне несправності повітряних розводок, перепаяє оптику, замінить побиті осколками акумулятори і т.д.

Місто
kiev
walerka, пишіть ще, шановний експерте. Всі ці роздуми про 100500 діб резервування актуальні тільки у диванних виживальщиків. В зоні бойових дій будь-який дротовий зв'язок працює до другого прильоту максимум. Ухілеси вірять, що як в 22, їх персонально обстрілювати не будуть. А як і обстріляють, то команда заброньованих ФОПів на блакитному гвинтокрилі за 2 години усуне несправності повітряних розводок, перепаяє оптику, замінить побиті осколками акумулятори і т.д.
коли читаеш дупою, а не мозком то тут не чим я ні навіть лікарі не допоможуть. а тепер по суті, людина написала на фейсі, що Дата на 3 роки просрала впровадження Гпону, я лише доповнив, що тепер бігають і кличуть всіх назад, і якщо люди перейшли 1-3 роки назад на інших операторів, бо Дата була неспроможна надати сервіс який відповідає часу, то до чого Ваші дописи? якщо ви адепт Дати це норм, я нічого не маю проти, але те що Дата не в тренді не потрібно заперечувати!

exdvag

Ненавиджу росію а вона мене.
Місто
some time in any city EU.Permanently from Lutsk
Телефон
Iphone from China
Оскільки Датагруп і лайфселл тепер родичі в бізнесі, про що я дізнався з статті на фейсбук, то скажу що я підтримую їх гривнею. Як динозавр оплачую стаціонарний телефон.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
walerka, а хто той чувак з фейсбук, що я маю довіряти його експердній думці?! Рівно як і аналізувати ваші пости. Фігово звичайно, що дехто вирішив обʼєднати спільно домашній інет волі і новини лайфсел в щось єдине. В синіх, благо, ситуація краще в підфорумах.

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Матвєй, Ваше право ставити під сумніви будь-які твердження але пікантність справи Дати-Лайфселл в тому, що вони і зараз практикують "прокладання" кабелю через !!!вікно!!! (перше моє підключення, кхххх, через вікно, кхххх, в 2013 році). При тому, що місто знаходиться за 20 км від сідарів і в будинку присутні ще два оператора, які надають послуги GPON.

Останнє редагування:
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Перемедон, вони чи підрядчики? Все таки, є тема волі. Нашо засирати цей топік оцим всім, мені все ж не ясно
П.С. У мене в місті 2 провайдера теж підключають через вікно. В Ужгороді років 5 тому підключав київстар через вікно в орендованій квартирі. Ще хозяї квартири і поверхами вище мали підписати бумажку, що не проти провода по фасаду через них. То що тепер?

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Останнє редагування:
  • Like
Реакції: tw-r
Зверху