Нумізматична продукція: пам‘ятні монети й банкноти

Реєстрація
04.10.13
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Selianka
Не треба було так довго десь ходити. Треба було зразу офрмлювати купівлю. А то, хто його знає? Була, писала, і десь пропала на невизначений термін. Продавець не знав, що ти повернешся за 2 години. Він міг подумати, що ти передумала. А тут прийшов інший покупець і зразу купив. Продавець в даному випадку правий. А тобі буде наука: залізо потрібно кувати, не відходячи від каси.

Я нещодавно теж дещо продавав. То теж був один покупець, ходив випитував, торгувався, думав, беру-не беру, десь тиждень часу. Я знизив ціну на третину, він далі ходив, думав. А прийшов інший покупець і купив зразу. А той перший, у той же день, нарешті, надумав, та пізно. Продано.
 
Реєстрація
05.07.18
Місто
Бровари
Фу, хлопці, які ви :) От я теж щось продавав. Домовився, що продам за ось таку ціну (скинув), і від разу посипались від інших пропозиції купівлі з вищими цінами. Мене й підмивало продати дорожче, але вже домовився і їм відмовив. Слово пацана, і мені, чесно кажучи байдуже, яка то платформа (у мене звітність у самого перед собою).

А щодо топіка, то ми вже це обговорювали. НБУ спеціально робить мало, щоб був ажіотаж і бариги наживались, ось звідти й має ноги ця ситуація. Я пару разів хотів щось придбати, заходив - дуля. Ну не хочуть продати, то буду без неї - товарів вистачає. Проблема в тім, що на цих монетах заробляє не банк і держава, а бариги (а судячи з ольхи, ще й податки не платять).
Згадав. Раз купив монету. Спеціально їздив в ощад на Поділ у якусь підворотню...
 
Реєстрація
03.04.21
Місто
kiev
на олх більше продаю чим купляю, і от цікавить таке питання: отримую повідомлення з різними питаннями по лоту, і відповідаю відразу (максимум 1-2 хвилини), при цьому потенційний покупець через добу продовжує спілкування і таке може продовжуватись по 3-4 дні. для мене це відразує є маркером, що куплятись нічого не буде. тому коли людина пише змініть ціну і протягом хвилин не оплачує, я задаю питання чи не передумав, і якщо я бачу, що питання прочитано і без реакціі, то вертаю все в зад.
 
Зверху