Нумізматична продукція: пам‘ятні монети й банкноти

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Selianka
Не треба було так довго десь ходити. Треба було зразу офрмлювати купівлю. А то, хто його знає? Була, писала, і десь пропала на невизначений термін. Продавець не знав, що ти повернешся за 2 години. Він міг подумати, що ти передумала. А тут прийшов інший покупець і зразу купив. Продавець в даному випадку правий. А тобі буде наука: залізо потрібно кувати, не відходячи від каси.

Я нещодавно теж дещо продавав. То теж був один покупець, ходив випитував, торгувався, думав, беру-не беру, десь тиждень часу. Я знизив ціну на третину, він далі ходив, думав. А прийшов інший покупець і купив зразу. А той перший, у той же день, нарешті, надумав, та пізно. Продано.

Місто
Бровари
Фу, хлопці, які ви :) От я теж щось продавав. Домовився, що продам за ось таку ціну (скинув), і від разу посипались від інших пропозиції купівлі з вищими цінами. Мене й підмивало продати дорожче, але вже домовився і їм відмовив. Слово пацана, і мені, чесно кажучи байдуже, яка то платформа (у мене звітність у самого перед собою).

А щодо топіка, то ми вже це обговорювали. НБУ спеціально робить мало, щоб був ажіотаж і бариги наживались, ось звідти й має ноги ця ситуація. Я пару разів хотів щось придбати, заходив - дуля. Ну не хочуть продати, то буду без неї - товарів вистачає. Проблема в тім, що на цих монетах заробляє не банк і держава, а бариги (а судячи з ольхи, ще й податки не платять).
Згадав. Раз купив монету. Спеціально їздив в ощад на Поділ у якусь підворотню...

Місто
kiev
на олх більше продаю чим купляю, і от цікавить таке питання: отримую повідомлення з різними питаннями по лоту, і відповідаю відразу (максимум 1-2 хвилини), при цьому потенційний покупець через добу продовжує спілкування і таке може продовжуватись по 3-4 дні. для мене це відразує є маркером, що куплятись нічого не буде. тому коли людина пише змініть ціну і протягом хвилин не оплачує, я задаю питання чи не передумав, і якщо я бачу, що питання прочитано і без реакціі, то вертаю все в зад.

Місто
Харьков
Что то я немного запутался (сбивает меня: метал в чистоті), Маса дорогоцінного металу в чистоті 15,55 (пол унции) Метал (позначення) Au 900 то есть в этой монете имеется 13,99 чистого золота я правильно понимаю?

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Terabajtik, нет не правильно. Вес металла в чистоте = вес чистого металла (то есть пробы 999,9) в данной монете. То есть в монете там где указано полунции - чистого золота будет 15,55 г при любой пробе. Просто если проба 900 то общий вес монеты будет примерно 17,28 г. Если проба "четыре девятки" то вес монеты будет =15,55г Ну а если проба скажем условно 750 - то вес монеты будет 20,73. Но во всех случаях количество драг металла в каждой из этих монет будет ровно на полунции

Місто
Харьков
Вес металла в чистоте = вес чистого металла (то есть пробы 999,9) в данной монете. То есть в монете там где указано полунции - чистого золота будет 15,55 г при любой пробе. Просто если проба 900 то общий вес монеты будет примерно 17,28 г.
Flamingo это тогда просто отлично, может кто думает по другому или имеет свою точку зрения по этому поводу отпишитесь пожалуйста

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
НБУ презентував памʼятну монету на честь Усика

Зверху