Турецька CATA 1180лм(тіпа 75Вт) 12Вт 6400 К освітлює коридор гірше ніж китайскький Philips 806 лм (тіпа 60Вт) 8Вт 4000 К.
Ось такі турецькі люмени.
Є ще гуцульський кілометр. Який в Карпатах дорівнює від 1,5 до 5 метричних кілометрів....китайські ватти, турецькі люмени...
Так также не тільки в Карпатах )))Є ще гуцульський кілометр. Який в Карпатах дорівнює від 1,5 до 5 метричних кілометрів....китайські ватти, турецькі люмени...
Светят одни в синий оттенок, одни в зеленый.Турецька CATA 1180лм(тіпа 75Вт) 12Вт 6400 К освітлює коридор гірше ніж китайскький Philips 806 лм (тіпа 60Вт) 8Вт 4000 К.
Так зрадів, коли видали їх замість жовтих 5-ваток. А по факту в мене вже 2 ці турецькі перегоріли сумарно не пропрацювавши і години певно. Перша так взагалі через хвилин 20 сумарного світіння. Барахло.12Вт 6400 К
Ось така "економія".А по факту в мене вже 2 ці турецькі перегоріли сумарно не пропрацювавши і години певно. Перша так взагалі через хвилин 20 сумарного світіння. Таке.
А чого ти очікував від халяви?Ось така "економія".
Гараж, коридор - буде ок.6500 не бачив, але я би їх і не брав
І що кажуть кури .в курнику висять
Я коли на пошті брав лампи то спитав дівчину що буде коли лампи несправні, відповідь була несподівана- приносьте поміняємо. Поки працюють.2 ці турецькі перегоріли сумарно не пропрацювавши і години певно
Потому что у светодиодных ламп есть еще один важный параметр, "индекс цветопередачи". Чем он выше, тем естественнее смотрятся освещаемые предметы. У дешевых ламп с ним просто беда. Спектр горбатый, половины цветов практически нет. Лампы выглядят с каким ни будь оттенком, заленоватым, розоватым, а освещаемые предметы меняют свой цвет. Особенно заметно на цветной одежде, в помещении один цвет, выходишь на улицу, совсем другой. У самых хороших он выше 90, у ширпотреба от 80. У дешевых китайцев гораздо ниже, его даже не указывают в характеристиках.Специально брал osram/philips "800-й серии" . Они в два раза дороже тех, что обычно предлагают "600-й" или "700-й" серий. И почему-то "теплые" от "холодных" визуально практически не отличались.
треба мати на увазі, що Укрпошта з 22 березня буде скорочувати кількість відділень, де можна буде обміняти старі лампи розжарювання на економні енергозберігаючі LED-лампи. Це відбувається через скорочення попиту населення в деяких відділеннях – саме вони повернуться до звичайного формату роботи і будуть надавати тільки поштові та фінансові послуги. Центральні відділення та ті, де обмін ламп проходить активно, продовжать видавати світлодіоди.
В найвіддаленіших селах, які до проекту обміну долучилися нещодавно, обмін триватиме до кінця квітня. А вже з 1 травня обміняти старі лампи розжарювання на світлодіоди можна буде у 23 відділеннях в містах-мільйонниках та обласних центрах країни, де все ще зберігається високий попит і потреба.