Барыги, барыги never changes. 14 июля покупал парочку (!) tiger t2 iptv за 533грн. Сейчас один (!) стоит 510, курвы.А тем временем тюнер уже стоит +-500грн
Барыги, барыги never changes. 14 июля покупал парочку (!) tiger t2 iptv за 533грн. Сейчас один (!) стоит 510, курвы.А тем временем тюнер уже стоит +-500грн
Почему такая оценка? Какие-такие "курвы"? Может, барыги Вам что-то должны? Нет?Барыги, барыги never changes. 14 июля покупал парочку (!) tiger t2 iptv за 533грн. Сейчас один (!) стоит 510, курвы.
Барыги, барыги never changes. 14 июля покупал парочку (!) tiger t2 iptv за 533грн. Сейчас один (!) стоит 510, курвы.
Не думаю, що ціновий скачок на Т2 відбувся із-за відключення аналога (хоча це було відправною точкою для початку підвищення ціни). По селам аналог дивились одиниці. Навіть Т2 мало хто дивиться. Я один експерементую з Т2 і мені от, щоб перевірити в кого який сигнал і які канали показують навіть звернутись нема до кого - всі дивляться супутникове. А от коли на супутнику закодують українські канали, то таки бум на т2 буде. Купляти коробочку за 1000 грн та ще й платити кожен місяць по 70 грн - сумніваюсь що знайдеться багато охочихЭто, если угодно, акционная цена для тех, кто до последнего не верил, что отключат аналоговый сигнал.
От і дарма. Варто таки думати. )) Саме тому й відбувся.. цей "скачок".Не думаю, що ціновий скачок на Т2 відбувся із-за відключення аналога...
Ваша вибірка, безумовно, є статистично адекватною, ага... Різні є села, різні реґіони....По селам аналог дивились одиниці. Навіть Т2 мало хто дивиться...
Отже - готуються до кодування супутникових каналів і до ажіотажу попиту на тюнера Т2
Ніхто не готується ще, 90% навіть не знають про це, може ще 5% щось чули. Про відключення аналога йде кампанія по ТВ, про супутник нічого не кажуть, а ті, хто тарілки встановлює по селах - мовчать як партизани, бо хто тоді буде установки замовляти? То буде хвиля №2.
та ладно , вот только что зашёл на 4tv , самые дешёвые 420 грн . они и по 100 никому не нужны .
Это продавец жадный:Розетка жжет с ценами https://rozetka.com.ua/45673952/p45673952/
А сколько тюнеров появятся Б/У, когда народ будет апгрейдить телевизоры.
Как сказать... Разумеется, смотреть то, что не хочется, никто не заставляет.Неправильная логика.
До 500 грн есть куча вариантов, шо за кипишь?
Переглянути вкладення 23295
Наверное "кипишь" из-за того, что была "куча вариантов" до 350...До 500 грн есть куча вариантов, шо за кипишь?
До 500 грн есть куча вариантов, шо за кипишь?
Переглянути вкладення 23295