Чекаємо на нового Дежана, який викладе інфу про USIM карти і як іх клонувати.Не будуть з 4G клони працювати. Там інший алгоритм аутентифікації, в якому використовуються інші ключові параметри. Ті параметри не клонуються.
Лично я его пополнял 23 августа 2017 года и отправил смску, то есть по любому он до лета дожил бы, даже если предположить, что никто не пополнял с тех пор. Обидно очень... почему сдох - непонятно.Maxxx, похоже что да
Какую брал?Пришла supersim x-sim 16in1 с ридером. Вбил в нее кишки симок, обкромсал до "нано", отправил в кошелек. Зачем, непонятно (основной симки хватает с головой), но "хай буде"
Сижу довольный))
Мужчины как дети, стоимость игрушек только разная))
в поиске попадаются фотки и крупного чипа
Можна не мучитися та відразу йти її міняти. У мене було подібне, більш того, був клон цієї SIM = все зламалося, та запрацювало тільки коли отримав нову SIM.знаю що вона справна. Але при включенн тел. отримую "Помилка реєстрації SIM"
картка "розмагнітилась"
Оператор вирiшив що SIM застаріла та повicив локшину на вуха користувачеві що картка "розмагнітилась", щоб він йшов та поміняв на сучасну 4G з усіма іншими "перевагами".Чим це викликано?
Можна не мучитися та відразу йти її міняти. У мене було подібне, більш того, був клон цієї SIM = все зламалося, та запрацювало тільки коли отримав нову SIM.
Оператор вирiшив що SIM застаріла та повicив локшину на вуха користувачеві що картка "розмагнітилась", щоб він йшов та поміняв на сучасну 4G з усіма іншими "перевагами".
не запрацюєперед заміною картки - якщо добуду чисту USIM і туди перенесу клон - не запрацює?
Відв'язали від номера SIM картку і вона перестала реєструватися в мережі. Прив'яжуть іншу з новим алгоритмом і новими KI IMSI, чи може вже по iншому цi авторiзацiйнi данi звуться, не знаю.Це заблоковано алгоритм шифрування, чи пара Ki+IMSI в AuC?
Це доречі цікаве питання.Це заблоковано алгоритм шифрування, чи пара Ki+IMSI в AuC?