Турецький сайт fizy теж не тарифікується щойно перевіряв. http://fizy.com/#!/listelerim
Не, ну я-же правильно пишу:У меня тариф удобный
Вот же-ж народ у нас, пользуясь шарой требуют ещё бОльшую шару
Там на 25 грн надо пополнять. У вас не правильная информация про шару. Да дёшево, но далеко не шара., ну я-же правильно пишу:
Ну если то, что эти 25 и остаются на счёте, для тебя не шара, так может стребуешь с lifecell ещё и доплату, за пользование их сим-картой?)))Там на 25 грн надо пополнять. У вас не правильная информация про шару.
И 30 в месяц чисто на радио за пару килобайт а день.что эти 25 и остаются на счёте
Вы адвокат лайфа, что такую истерику сразу закатили?так может стребуешь с lifecell ещё и доплату, за пользование их сим-картой?)))
Нема бабла - не пользуйся. Насильно-же не заставляют.И 30 в месяц чисто на радио за пару килобайт а день.
Ну то кинь не 25, а 30грн і будеш мати можливість слухати радіо кожного дня цілий місяць, чи тобі якийсь інший оператор пропонує ліпші умови?!))))И 30 в месяц чисто на радио за пару килобайт а день.
Почти )Вы адвокат лайфа
Так лучше туннель радио слушать и платить те-же деньги но радио не будет глючит как это.слухати радіо кожного дня цілий місяць, чи тобі якийсь інший оператор пропонує ліпші умови?!))))
Бери мене в долюПочти )
Да тут у многих недовольных life третьей сим-картой, так они за то, что пользуются их сим, ещё и доплату хотят от опера )Ну то кинь не 25, а 30грн і будеш мати можливість слухати радіо кожного дня цілий місяць, чи тобі якийсь інший оператор пропонує ліпші умови?!))))
Может оно и лучше ), но шо это такое???лучше туннель радио
І хто ж тобі стільки трафіка дасть на то радіо, для щоденного прослуховування за 30 грн, це по перше?! По друге: слухаю сьогодні пів дня- ні одного глюка...Що я роблю не так?!Так лучше туннель радио слушать и платить те-же деньги но радио не будет глючит как это.
Оно умное и самонастраиваемое.Где в этом радио настраивается размер буфера?
Для чого?! Що з вайфаєм, що з 3ж працює ідеально і без запинок! Завтра протестують в едж!Где в этом радио настраивается размер буфера? Чтобы его можно было слушать.
Туннель радио у меня за день сьело 48 метров.хто ж тобі стільки трафіка дасть на то радіо, для щоденного прослуховування за 30 грн, це по перше?!
Чтобы радио не заикалось и не пропадало в местах с слабым покрытием.Для чого?
По Киеву работает ужасно.працює ідеально і без запинок!
Враньё.Оно умное и самонастраиваемое
Ок...Півтора Гіга на місяць...Ціни в операторів на такий об'єм писати не буду, але не забуваємо про то, що у лайфа ти слухаєш радіо і ввесь трафік можеш використати на інші потреби....Але я бачу тобі не докажеш, без обід! Користуйся тим, що тебе влаштовує!Туннель радио у меня за день сьело 48 метров.
Добавлено через 52 секунды
Чтобы радио не заикалось и не пропадало в местах с слабым покрытием.
Нє в ЕДЖ це жостко )))) Сам тестив коли 200км їхав по трасі. Навіть вдома тестив ЕДЖ не витримує потоку.Для чого?! Що з вайфаєм, що з 3ж працює ідеально і без запинок! Завтра протестують в едж!
Не слушаю я его так как оно заикается и пропадает, слушать не возможно, из-за того что буфер не настраивается. Я говорил что этом же интернете лайфа с настроеным буфером туннель радио нормально играет.що у лайфа ти слухаєш радіо і ввесь трафік можеш використати на інші потреби