Залежить від тарифів банку. В умовному моно чи приваті буде просто оплата за кредитні кошти по курсу банку.Якщо, наприклад у польському супермаркеті, платити кредитними коштами гривневої картки українських банків - попадаєш на якісь комісії?
Це треба реєструватися в акції, чи автоматично? Дружина наразі в Німеччині.Пумб Все Можу цього місяця ще дає додатково 3% партнерського кешбеку за розрахунки в продуктових магазинах Польщі та Німеччини.
В розділі Кешбек включити.Це треба реєструватися в акції, чи автоматично? Дружина наразі в Німеччині.Пумб Все Можу цього місяця ще дає додатково 3% партнерського кешбеку за розрахунки в продуктових магазинах Польщі та Німеччини.
SWIFT, якщо це власне навчання або члена родини.Як можна оплатити з України рахунок в Польщі? За екзамен, дали платіжку з номером рахунку, що починається на 281 (типу IBAN)
Попросить листом, щоб надіслали посилання для оплати платіжною карткою у мейл. Багато хто надають такий вид сплати за запитом. Можна навіть карткою гривневою буде сплатити, як звичайний платіж в інтернетіЯк можна оплатити з України рахунок в Польщі? За екзамен, дали платіжку з номером рахунку, що починається на 281 (типу IBAN)
Якось вляпався і сплатив кредиткою Привата замість доларової. Порахувало англійський фунт по курсу Візи в долар, а потім долар конвертнуло по курсу Привата в гривню. Без додаткових комісій. Плюс-мінус терпимо було. Але я зазвичай таким не бавлюся.А якщо гривнева картка?