Оптимальная связка SIP и роуминговой (зарубежной) SIM

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Трохи не так. Для дзвінків - купа. Для смс - схоже, лише ІТФон.
поґуґліть сіппровайдерів в Україні та світі: Укртелеком, Бінотел, Задарма, наприклад. Ставите Groundwire/Acrobits або sip-шлюз і користуєтеся на здоров'я.
Все перелічене - лише для дзвінків. А дописувачу треба дзвінки і смс. Тому, жоден із них не підходить.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Трохи не так. Для дзвінків - купа. Для смс - схоже, лише ІТФон.
поґуґліть сіппровайдерів в Україні та світі: Укртелеком, Бінотел, Задарма, наприклад. Ставите Groundwire/Acrobits або sip-шлюз і користуєтеся на здоров'я.
Все перелічене - лише для дзвінків. А дописувачу треба дзвінки і смс. Тому, жоден із них не підходить.

Чому ж, https://zadarma.com/ua/services/sms/.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
не пробував, просто заґуґлив :)

sip - це переважно для бізнесу/уряду/війська, де потрібно вирішити оперативні завдання з побудови стійкої мережі зв'язку між віддаленими філіями/офісами/ПУ у т.ч. за допомогою транкінґового зв'язку, по цих каналах можна ганяти відео, текст, дані - що завгодно, залежить від ширини, звісно контроль за використанням ресурсу, ролі/групи/дешборди, захист тощо. Для обміну повідомленнями в SIP є окремі протоколи, а також шлюзи доставки повідомлень у загальні мережі.

Для звичайного користувача потрібна VoIP-телефонія, яка на sip базується, але має цілісний consumer-орієнтований підхід, ті саме VoLTE/VoWiFi/ViWiFi тощо.

Що потрібно конкретно автору питання, не зрозуміло, тому є простір для вибору.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Ти користувався цим? Воно дісно працює без танців з бубном? Чи лише загуглив?
Підозрюю, що там не все гладенько. Але, якщо воно працює, то я лише за.
ці рішення продають на міжнародному ринку, можна взяти і зателефонувати Задармі і поцікавитися, як працює.

я цим не користуюся, але свого часу цікавився.

Місто
Киев
Работает в Задарма смс, как минимум через их приложуху или кабинет. Говорю как оф дилер. Но там есть куча своих нюансов и с ИТ они видать поссорились в виду отсутствия кода 094. Но это тема совершенно иная. А так, да, возможно в качеств альтернативы.

Зверху