Місто
Чернігів
Kayano, одне інше не виключає...😉
розкажіть плюси-мінуси ціх варіантів? Пульт мабуть добрє, але же відшкодування не покриє збитки і оплату пульта....
Плюс пульта: в случае сработки бить ебальники ворам бежишь не ты, а мужики в камуфляже с дубинами.
Минус пульта: небольшая сумма денег каждый месяц уходит.
в договорі прописують через скільки хвиилин приіджають мужики?

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Germany
Kayano, що тут не розуміти? Продзвоніть всі охоронні компанії, які працюють в Вашому місті і дізнайтеся їх умови.

Місто
Чернігів
Kayano, що тут не розуміти? Продзвоніть всі охоронні компанії, які працюють в Вашому місті і дізнайтеся їх умови.
мабуть не зрозуміли Ви в чому питання. Я питав,чи має сенс користуватися пультом охорони, якщо компенсация з їх боку мала и т.і.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Чернігів

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Germany
Kayano, компенсація - у всіх різна. Я все зрозумів. Кажу Вам, щоб Ви дізналися у кожної компанії і вирішили для себе, де велика компенсація.

Місто
Чернігів
Можливо хтось має досвід- безпровідна сігналізація Ajax чи безпровідна Tiras ?

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
В Ajax є бага
Коли зникає світло, кожна smart розетка видає push про відключення, який не можна відключити окремо для кожного з пристроїв. Ідіотизм. Якщо в тебе 200 розеток, і світло скаче тудим- сюдим, лови повідомлення …

А так, в цілому, претензій не маю.

Місто
Чернігів
Зазвичай Аякс+ пульт охорони чи достатньо просто Аякса?
Post automatically merged:

Маю Ajax років 10
Що саме цікавить?
розетки мене не цікавлять. Можливо поки що. Зручність додатку,можливо глюки якісь. Поки що не розумію -потрібно дві сірени( зовнішню і внутрішню чи достатньо однієї)

Зверху