Оценка. Форум/маркет — как мы оцениваем красивые номера?

Місто
Одесса
Полазил и в основном форуме, и на маркете, но не нашел раздела с оценкой номеров.

Кстати, на маркете вообще обсуждение цен в паблике запрещено.

Если глянуть на доменные форумы, то там разделы по оценке доменов — одни из популярнейших: и внутрифорумную торговлю двигают, и не дают глаз замылить новичкам, купив неликвид, и помогают получить средне-рыночно-справедливую цену.

Ну а как оценить мобильный номер?

Форумчане, прошу высказаться по теме, привести свои примеры оценки, кинуть линки на темы с оценкой.

Спасибо!

cool

Заблокований
Місто
Харьк.область (сейчас)
Телефон
Samsung Galaxy
Re: ОЦЕНКА. Форум/маркет — как мы оцениваем красивые номера?

Ну а как оценить мобильный номер?
его давно оценили: от 10 до 15 грн . - зайди в любую официальную торговую точку и убедишься

Місто
Одесса

Что не мешает другому ценообразованию на вторичке :)

По сути можете что-то добавить?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Hua P60 Pro/GT 5/4i

на форуме спросил, в маркете спросил, у меня в личке маркета спросил, ппц сколько шума от одного юзера..

Rähn

Заблокований
Місто
Харків
Телефон
Vodafone UA Euro L
У мене так було, я підбирав собі номер у якому були зашифровані мої рік народження і дата
А я собі підібрав номер, що містить термін дії кредитки і її CVV код. Ось що вийшло: 075 1126 ***
Щоб не забувати при онлайн платежах.

Morino

Користувач
Місто
Львів
У мене так було, я підбирав собі номер у якому були зашифровані мої рік народження і дата
А я собі підібрав номер, що містить термін дії кредитки і її CVV код. Ось що вийшло: 075 1126 ***
Щоб не забувати при онлайн платежах.
А шо оригінально)

SilentBoss

SysАdmіn
Місто
Львівська обл.
Телефон
RN10Pr/12/14 5G/POCO F5
ніколи ще не підбирав номера, якось так складалося що якщо купляв номер то або останій пакет в магазині(за часів сім-сім)-і той подобався, або перший номер який витягував з колоди був мені цікавим. А є взагалі інфа по кодах коли який вводили(коли який вичерпався)?

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Должно пройти время, чтобы и цена упала и всё техническое наладили
Думаєте, ціна впаде менше 1000 грн? До речі, у Водафона взяв за 100 грн непоганий номер з кодом 075 який у Київстар з кодом 077 коштує 1500 грн.
Ну і саме головне: припустимо купиш номер, який зміст якщо просто для колекції? А як ним в реалі користуватися якщо той, який зараз використовуєш некрасивий номер зі старим кодом всюди зареєстрований і всі знайомі і по роботі його знають як твій основний номер? Причому деякі знайомі якщо я подзвоню їм з іншого номеру не приймуть дзвінок. Приймуть тільки якщо зі старого основного дзвонитиму. Спам на основний старий номер іноді все ж таки приходить як дзвінки з міських номерів (школи англійської і інший разводняк). Але не дуже часто.
Хочеться перейти на 077 але не знаю як.

Останнє редагування:
Місто
Знаменка
Я только сейчас сообразил, порывшись на 2х сайтах: не оборзел ли жлобостар? Мой обычный номер, без какого-либо золота, серебра или окончаний на сайте водафона стоит 100 грн. При этом такой же на КС стоит 600 с кодом не 077. Если с кодом 077- цена 1000. В 6 и10! раз дороже. Это что о себе возомнил жлобостар? Или я не понимаю, в чем здесь прикол?

Місто
м. Кам'янське
у Водафона взяв за 100 грн непоганий номер з кодом 075 який у Київстар з кодом 077 коштує 1500 грн
Є приклади навпаки, у Водафона номери коштують 5000 грн, в Київстара 1500. Наприклад ті, що розмели вчора, з маскою х707070, х505050 та інші подібні.

Місто
Волинь
Та все правильно роблять з цінами, мажорам 5000, що 50 для простіших людей.Покупці знайдуться .
Не так давно продавав хороший номер lifecell, свій особистий колись (чиста історія без соцмереж/банкінгу/месенджерів), виставив 1500 навмання, щоби не спішно продати хоча би за 800 грн. За 2 дні продав без особливого торгу комусь з києва за 1400

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
у Водафона взяв за 100 грн непоганий номер з кодом 075 який у Київстар з кодом 077 коштує 1500 грн
Є приклади навпаки, у Водафона номери коштують 5000 грн, в Київстара 1500. Наприклад ті, що розмели вчора, з маскою х707070, х505050 та інші подібні.
У меня именно так - abbaaba.
У Водафона - 5000 с любым кодом, у КС c 077 - 3000, с другими - 2000.
Десять лет назад новый с рук покупал за 50 грн., нужен был номер с архивным тарифом.

Зверху