Оценка. Форум/маркет — как мы оцениваем красивые номера?

Місто
Одесса
Полазил и в основном форуме, и на маркете, но не нашел раздела с оценкой номеров.

Кстати, на маркете вообще обсуждение цен в паблике запрещено.

Если глянуть на доменные форумы, то там разделы по оценке доменов — одни из популярнейших: и внутрифорумную торговлю двигают, и не дают глаз замылить новичкам, купив неликвид, и помогают получить средне-рыночно-справедливую цену.

Ну а как оценить мобильный номер?

Форумчане, прошу высказаться по теме, привести свои примеры оценки, кинуть линки на темы с оценкой.

Спасибо!

cool

Заблокирован
Місто
Харьк.область (сейчас)
Телефон
Samsung Galaxy
Re: ОЦЕНКА. Форум/маркет — как мы оцениваем красивые номера?

Ну а как оценить мобильный номер?
его давно оценили: от 10 до 15 грн . - зайди в любую официальную торговую точку и убедишься

Місто
Одесса

Что не мешает другому ценообразованию на вторичке :)

По сути можете что-то добавить?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro

на форуме спросил, в маркете спросил, у меня в личке маркета спросил, ппц сколько шума от одного юзера..

Rähn

Заблокирован
Місто
Харків
Телефон
Vodafone UA Euro L
У мене так було, я підбирав собі номер у якому були зашифровані мої рік народження і дата
А я собі підібрав номер, що містить термін дії кредитки і її CVV код. Ось що вийшло: 075 1126 ***
Щоб не забувати при онлайн платежах.

Morino

Користувач
Місто
Львів
У мене так було, я підбирав собі номер у якому були зашифровані мої рік народження і дата
А я собі підібрав номер, що містить термін дії кредитки і її CVV код. Ось що вийшло: 075 1126 ***
Щоб не забувати при онлайн платежах.
А шо оригінально)

SilentBoss

SysАdmіn
Місто
Львівська обл.
Телефон
RN10Pro/POCO/RN12/S-M12
ніколи ще не підбирав номера, якось так складалося що якщо купляв номер то або останій пакет в магазині(за часів сім-сім)-і той подобався, або перший номер який витягував з колоди був мені цікавим. А є взагалі інфа по кодах коли який вводили(коли який вичерпався)?

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Должно пройти время, чтобы и цена упала и всё техническое наладили
Думаєте, ціна впаде менше 1000 грн? До речі, у Водафона взяв за 100 грн непоганий номер з кодом 075 який у Київстар з кодом 077 коштує 1500 грн.
Ну і саме головне: припустимо купиш номер, який зміст якщо просто для колекції? А як ним в реалі користуватися якщо той, який зараз використовуєш некрасивий номер зі старим кодом всюди зареєстрований і всі знайомі і по роботі його знають як твій основний номер? Причому деякі знайомі якщо я подзвоню їм з іншого номеру не приймуть дзвінок. Приймуть тільки якщо зі старого основного дзвонитиму. Спам на основний старий номер іноді все ж таки приходить як дзвінки з міських номерів (школи англійської і інший разводняк). Але не дуже часто.
Хочеться перейти на 077 але не знаю як.

Останнє редагування:
Місто
Знаменка
Я только сейчас сообразил, порывшись на 2х сайтах: не оборзел ли жлобостар? Мой обычный номер, без какого-либо золота, серебра или окончаний на сайте водафона стоит 100 грн. При этом такой же на КС стоит 600 с кодом не 077. Если с кодом 077- цена 1000. В 6 и10! раз дороже. Это что о себе возомнил жлобостар? Или я не понимаю, в чем здесь прикол?

Місто
м. Кам'янське
у Водафона взяв за 100 грн непоганий номер з кодом 075 який у Київстар з кодом 077 коштує 1500 грн
Є приклади навпаки, у Водафона номери коштують 5000 грн, в Київстара 1500. Наприклад ті, що розмели вчора, з маскою х707070, х505050 та інші подібні.

Місто
Волинь
Та все правильно роблять з цінами, мажорам 5000, що 50 для простіших людей.Покупці знайдуться .
Не так давно продавав хороший номер lifecell, свій особистий колись (чиста історія без соцмереж/банкінгу/месенджерів), виставив 1500 навмання, щоби не спішно продати хоча би за 800 грн. За 2 дні продав без особливого торгу комусь з києва за 1400

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
у Водафона взяв за 100 грн непоганий номер з кодом 075 який у Київстар з кодом 077 коштує 1500 грн
Є приклади навпаки, у Водафона номери коштують 5000 грн, в Київстара 1500. Наприклад ті, що розмели вчора, з маскою х707070, х505050 та інші подібні.
У меня именно так - abbaaba.
У Водафона - 5000 с любым кодом, у КС c 077 - 3000, с другими - 2000.
Десять лет назад новый с рук покупал за 50 грн., нужен был номер с архивным тарифом.

Зверху