com

Місто
Львів
Причина: чат-боти
Останнє редагування модератором:
Місто
Бровари
iamtable, ще не стикався із ситуацією, коли операції не було у виписці, яка пройшла по балансу. Викатіть, будь-ласка, аналітику (зверху "усі рахунки"!) Один знімок - надходження, другий - витрати.

Що за комісія? Смс?

Місто
Харьков
iamtable, ще не стикався із ситуацією, коли операції не було у виписці, яка пройшла по балансу. Викатіть, будь-ласка, аналітику (зверху "усі рахунки"!) Один знімок - надходження, другий - витрати.

Що за комісія? Смс?
84A398DA-0982-40F0-B48B-2B4431D0BB4D.pngCDF7FA1C-5716-468D-B87F-124061CC563A.png
Комісія за користування карткою

Місто
Бровари
iamtable, дивно, що баланс змінився а виписка ні, під час вхідного сеп. Доведеться вам чекати робочого дня. Завтра мають провести/відобразити операцію.

Vln

Місто
Харьков
Телефон
Alcatel 501
Ощад24 с компа не доступен?
upd: с 20 пустило

Останнє редагування:
Місто
Харьков

Що за комісія? Смс?
Переглянути вкладення 36024Переглянути вкладення 36025
В общем, после 17 минут мучений мытарства с контакт-центром я узнал, что посмотреть операции по моему счету они не могут 😂 и мне нужно обращаться в отделение

На вопрос «а к кому именно обращаться в отделении?» получил ответ после 5-секундной паузы «к кассиру.......
- вы уверены?
- одну минуту, я уточню информацию................ обращаться к вашему кредитному менеджеру»

Напоминаю, в приложении у меня тоже никаких операций по счету нет

Хорошо, я взял визитку менеджера и завтра в рабочее время напишу ему в вайбер. Не переключайтесь и не пользуйтесь услугами Ощадбанка 😄

Місто
Харьков
iamtable, а по суті вони мали прийняти заявку та переправити її на картковий відділ. Не царське ж це діло.
По их голосам все стало ясно с первых секунд 😂
Как человеку, работавшему в колл-центре с высокими стандартами даже для мелких интернет-магазинов, аж противно стало

Місто
Харьков

Що за комісія? Смс?
Переглянути вкладення 36024Переглянути вкладення 36025
В общем, после 17 минут мучений мытарства с контакт-центром я узнал, что посмотреть операции по моему счету они не могут 😂 и мне нужно обращаться в отделение

На вопрос «а к кому именно обращаться в отделении?» получил ответ после 5-секундной паузы «к кассиру.......
- вы уверены?
- одну минуту, я уточню информацию................ обращаться к вашему кредитному менеджеру»

Напоминаю, в приложении у меня тоже никаких операций по счету нет

Хорошо, я взял визитку менеджера и завтра в рабочее время напишу ему в вайбер. Не переключайтесь и не пользуйтесь услугами Ощадбанка 😄
1D39112B-CD16-4014-AE50-0658146F0194.jpeg

Місто
Бровари
iamtable, нагадайте, будь ласка, нам ваш тариф, а також спитайте у нього: де це написано у тарифах. А також чому у виписці нема цієї операції.

Місто
Харьков
iamtable, нагадайте, будь ласка, нам ваш тариф, а також спитайте у нього: де це написано у тарифах. А також чому у виписці нема цієї операції.
Мій комфорт, но я кидал не на него, а на расчетный, с которого происходит списание по кредиту.
Ни в договоре по кредиту, ни в заявлении о присоединении ни слова про комиссии за пополнение нет.

Місто
Бровари
iamtable, ну у кредита теж має бути тариф (у договорі лиш прописується назва тарифу а тариф на сайті). Який вид кредиту?
Так що мій комфорт тут ні до чого.

Місто
Харьков
Місто
Бровари
Останнє редагування:
Місто
Харьков
iamtable, за поточним рахунком скачайте собі тариф отут: https://www.oschadbank.ua/ua/private/accounts
1.1.1.3. Зарахування безготівкових коштів в національній валюті на рахунки клієнтів, за винятком... - 1% від суми, але не менше 20 грн.
Це воно?
Да, оно, спасибо.
Только все равно не пойму, как с 21500 вышло 150 комиссии, но это уже буду разбираться с менеджером.

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
ZTE Blade 20 Smart
iamtable, сначала отправляйте перевод на карту, а с карты потом пополняете счёт с которого списывается кредит. ( У ощада при зачислении напрямую на счёт свыше 5 тыс. комиссия)
P.S. ещё смотрите какая комиссия у банка отправителя.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
iamtable, спочатку прикріпіть карту іншого банку в о24, поповніть власну карту та збережіть шаблон. Комісії та теховеру точно не буде -перевірено.

Місто
Бровари
Він же писав, що p2p не працювали, тому зробив сеп. Але помилився з номером рахунку.

Місто
Харьков
iamtable, сначала отправляйте перевод на карту, а с карты потом пополняете счёт с которого списывается кредит. ( У ощада при зачислении напрямую на счёт свыше 5 тыс. комиссия)
P.S. ещё смотрите какая комиссия у банка отправителя.

iamtable, спочатку прикріпіть карту іншого банку в о24, поповніть власну карту та збережіть шаблон. Комісії та теховеру точно не буде -перевірено.
Как и написали выше, когда Р2Р несколько дней не работает, а приближается расчетная дата - рисковать особо не хочется :)
Единственное, я должен был кидать на расчетный карты, а не кредита, не знал (ещё и забыл) о комиссии 1%

Місто
смт Білий Колодязь

З 18 січня підключитись до ГК «Нафтогаз України» можна у відділеннях Ощадбанку​

З 18 січня відділення Ощадбанку розпочинають приймання заявок та документів від побутових споживачів на підключення газопостачання від ГК «Нафтогаз України».
Для цього потрібно завітати до одного з відділень Ощаду з необхідним пакетом документів: паспортом, ІПН, документом про право власності на житло та згодою співвласника, якщо право власності оформлено на кількох співвласників житла (шаблон заяви – на сайті gas.ua у розділі «Стати нашим клієнтом»), а також EIC-кодом (16-значним персональним газовим номером об’єкта). Співробітники Ощадбанку у відділенні допоможуть оформити заявку на приєднання.
Після опрацювання заявки клієнт протягом 5-7 робочих днів отримає інформацію від ГК «Нафтогаз України» про успішний перехід та подальші інструкції. Перевірити статус виконання заявки на підключення можна на сайті gas.ua. Для цього потрібно обрати розділ «Перевірити статус заявки» та ввести у відповідному полі свій ЕІС-код. Подати заявку може будь-який споживач, не лише клієнт Ощаду.
Перехід до нового постачальника відбувається автоматично. Повідомляти попередню газову компанію про підключення до нового постачальника не потрібно. Щойно перехід буде завершено, клієнт отримуватиме платіжки за спожитий газ уже від нового постачальника. Замінювати труби у разі зміни постачальника не потрібно: газ доставлятиметься тією ж трубою та з використанням того самого обладнання. Газопостачання під час чи після зміни компанії у клієнта не припиняється.
Ціни на газ для побутових споживачів від ГК «Нафтогаз України» є одними з найнижчих: у січні ціна блакитного палива від компанії в рамках тарифного плану «Місячний» становить 7,22 грн/куб.м із ПДВ, без вартості розподілу (доставки). Ця вартість є до 40% вигіднішою, ніж більшість пропозицій постачальників на українському ринку.

Зверху