com

Заблокований
Місто
Львів
Причина: чат-боти
Останнє редагування модератором:

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Місто
Київ
Телефон
Samsung A55 (lifecell)
Другою, вирішив відправити сеп, подумав, оскільки система 23/7, то проведуть сеп сьогодні. Півтори години очікування - гррші надійшли. Але дивіться деталі ПРОВЕДЕНОЇ операції у знімку (сьогодні 15.01).
І що вас дивує? У операційний час проводки проводяться у цей же банківський день, у не операційний - наступним банківським днем.
Якщо робити переказ з Ощаду, то вони попереджають навіть про це. Точно не пам'ятаю, начебто до 16:00.

Місто
Poland
den_lg, вихідні так і вони не проводяться. А тут проведена і з майбутньою датою. Якби була як у п2п, що гроші доступні, але операція обробляється то питань би не було.

Місто
Київ
Телефон
Samsung A55 (lifecell)
idea, так суть змін цьго покоління СЕП, де з'явилась можливість проводок 23/7, і полягала в тому, що в позаопераційний час проводки проходять наступним банківським днем

• Wow
Реакції: idea
Місто
Николаев
Телефон
Redmi Note 9 Pro
Это правда, что в мобильном Ощад24 нельзя посмотреть полный номер своей карты?

Девочка дома где-то потеряла ощад кредитку... Туда раз в месяц 2000 надо кидать

Ходила в отделение Ощада, чтобы они сообщили полный номер карты, но там сказали, что им эта информация недоступна, и якобы даже на горячей линии не помогут.

Выдали длинные реквизиты с IBAN...

Что за дикий банк? Помню, когда-то давно в приложении Аваля нельзя было посмотреть номер карты, но эти времена далеко в прошлом

Понятно, что можно перевыпустить. Но девочка укатила срочно в Польшу, а мне оставила листик с длинными реквизитам, который ей дали в банке

Місто
Київ
Телефон
SM-A366
Місто
Poland
SHURICK76, дійсно, а мене ж тут у темі колись вчили як його дивитись... чи вони знов усе поламали...
Але це і так погана порада для людини за кордоном без картки, після оновлення можна взагалі не отримати доступу до рахунків.

Перемедон

Місто
Південь України.
  • Wow

Перемедон

Місто
Південь України.
  • Like
Місто
Николаев
Телефон
Redmi Note 9 Pro
При чому застосунок має бути новий (з хробачком). У старому застосунку "Ощад 24/7" номер карти отримати неможливо.
Переглянути вкладення 45827

Почитал в плей маркете комментарии пользователей нового и старого приложения Ощад24...

Как я вам сочувствую... Особенно последнюю неделю все активно жалуются на мёртвое приложение

AlexDVS

Читатель
Місто
Харьков
Телефон
Samsung Galaxy М12
galantic, я думаю, эти писатели, что комментарии пишут в интернете, такие же и на Приват 24 пишут.
Я пользуюсь и Приват, и А банк, и Ощадом с хробачком. Нормальный хробачок. Я во всяком случае, каких то глобальных неудобств не почувствовал. Нормальное приложение, среднестатистическое.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Это правда, что в мобильном Ощад24 нельзя посмотреть полный номер своей карты?

Девочка дома где-то потеряла ощад кредитку... Туда раз в месяц 2000 надо кидать

Ходила в отделение Ощада, чтобы они сообщили полный номер карты, но там сказали, что им эта информация недоступна, и якобы даже на горячей линии не помогут.
На днях я теж шукав номер картки в старому додатку. Не знайшов. Довелось шукати вдома пластик.

• Like
Місто
Poland
Зверху