com

Заблокирован
Місто
Львів
Причина: чат-боти
Останнє редагування модератором:
Місто
Львів
старший родич отримує пенсію в Ощаді і всю комуналку оплачує відповідно через моб. додаток Ощад. Змінився інтернет провайдер і дивним чином його немає в списку провайдерів (дивним- бо на тумбі Ощаду є і рахунок його в Ощаді), на початку місяця через підтримку Ощада попросив додати даного провайдера і скинув їм платіжку, сьогодні пишу в підтримку і складається враження ніби пишу їм не українською. 'це підтримка банку Ощадбанк, а не інтернет-провайдер. Що вам на це відповів інтернет-провайдер, чи звертались до нього? Чому ви не можете здійснити платіж по IBAN'у? Чому ви не можете створити регулярний платіж?'

Тут справді все так важко з цим? Трохи раніше в Пумбі, Моно- скинув платіжку від компаній, тиждень-два і вже все є в пошуку і легко знаходиться і вже можна платити.

Останнє редагування:
Місто
Львів
Тут справді все так важко з цим? Трохи раніше в Пумбі, Моно- скинув платіжку від компаній, тиждень-два і вже все є в пошуку і легко знаходиться і вже можна платити.
А що, так можна було? Я навіть гадки не мав що можна звернутися до банку щоб внесли платника до переліку комунальних.
Сам в моні плачу за гаражний ЖБК за IBAN. Якось спробував в payhub, заради кешбеку - вони теж про той ЖБК нічого не знають.

Ощад - це ж давно відомо що найбільш дріб'язкова та жадібна установа на ринку! Бабці так само змушений платити за IBAN-ом за її ЖБК (аналог ОСББ) де мешкає, в моні, щоб було без комісії, на відміну від її ощаду, де і за то комісію луплять і за Львівтеплоенерго.

Гірше за то, цей ЖБК не фігурує і в переліку соцзахисту, з-за чого їй не враховують оплату за нього при обрахунках субсидії. А бухгалтер морозиться, що "нічого про тот не знаю", звертайтеся у органи соцзахисту.
З жеківськими будинками такого і близько немає.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Если карту, по которой проходила регистрация, аннулировали, а счёт, к которому она была выпущена аннулировали, то учётка в интернет-банкинг удаляется?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Як можна впевнитися, що рахунки в Ощад закриті?

У відділенні при оформленні муніципальної картки (тариф "Мій рахунок") була також оформлена кредитка без кредитного ліміту "Моя картка" (тариф "Мій комфорт") для безкоштовного користування інтернет-банкінгом. Зараз необхідності цих карток немає, тому вирішили їх закрити.
Рахунок муніципальної картки закрили без питань і в застосунку можна було побачити повідомлення про її закриття. А ось рахунок картки "Моя картка" просто так не змогли у відділенні закрити, бо в деяких областях просто недоступний такий функціонал і прийшлося погрожувати письмовими зверненнями.
Після закриття муніципальної картки прийшлося наново реєструватися в Ощад за карткою "Моя картка", яку планували закрити. Зараз увійти в Ощад неможливо, скоріше через те, що картку закрили. Але чи є якісь інші дистанційні методи перевірки?

Місто
Львів
Вчора знімав в банкоматі пенсію своєї старенької мами і, оскільки там мінімальна купюра до видачі - 100 грн, вирішив підігнати залишок на карті під 0 шляхом отримання готівки на касі ATБ. На що цьоця сказала що вони видають лише суми кратні 500.
Ну добре, купив цукор й кажу, - дайте 2000.
Після чого дивлюся у додаток і очі на лоба - той шахрайський Ощадбанк за зняття злупив комісію 35 грн!
20250319_104300.jpg

Після того пішов у аптеку знайомої перепровірити і там виявилося що на її терміналі Ощада при покупці аскорбінки за 8 грн чудово знявся готівкою залишок 225 без жодної комісії.

Мамі, звісно, нічого не скажу щоб тиски їй не наганяти, але може когось той прикрий досвід застереже на майбутнє.

Місто
Дніпро
Вчора знімав в банкоматі пенсію своєї старенької мами і, оскільки там мінімальна купюра до видачі - 100 грн, вирішив підігнати залишок на карті під 0 шляхом отримання готівки на касі ATБ. На що цьоця сказала що вони видають лише суми кратні 500.
Ну добре, купив цукор й кажу, - дайте 2000.
Після чого дивлюся у додаток і очі на лоба - той шахрайський Ощадбанк за зняття злупив комісію 35 грн!

Після того пішов у аптеку знайомої перепровірити і там виявилося що на її терміналі Ощада при покупці аскорбінки за 8 грн чудово знявся готівкою залишок 225 без жодної комісії.

Мамі, звісно, нічого не скажу щоб тиски їй не наганяти, але може когось той прикрий досвід застереже на майбутнє.
Якщо не читати тарифи, все знається дивиною)

6.Видача готівки:
через POS-термінал Ощадбанку, що встановлений на касі ТСПне тарифікується (+2,99% якщо операція здійснюється кредитними коштами)
через POS-термінал інших банків, що встановлений на касі ТСП1,5% +5 грн. (+2,99% якщо операція здійснюється кредитними коштами)

Місто
Львів
Poter, дякую за роз'яснення, тепер знатиму що перед зняттям треба обійти каси з метою визначення з якого банку там термінал.

Зверху