com

Заблокований
Місто
Львів
Причина: чат-боти
Останнє редагування модератором:
Місто
Львів
чтобы не заблокировали?
Не заблокують. У мене на кількох смартфонах без жодних проблем працюють кілька клонів додатку Ощада зі зміненими назвами пакету та підписами, паралельно з оригіналами.

Місто
Київ
Телефон
SM-A366
На старому застосунку не викидає, але він вже не повнофукціональний(

Місто
kyiv
omni, коли я купив новий телефон та авторизувався в Ощад24, на старому мене одразу ж викинуло з аккаунту.
В новому Ощаді згідно правил безпеки - активна "сесія" можлива лише на одному пристрої.
Як варіант - використовувати старий Ощад24 на другому, не основному пристрої.

Screenshot_2025-05-14-16-55-23-233_org.telegram.messenger-edit.jpg

Місто
Киев
Подскажите какую карту нужно открыть в ощаде чтоб была похожа на пумб все карта ?!

Місто
Хмельницький

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Трибабахнутий банк. По перше. Для ощаду Запоріжжя це вже не Україна. :mad: Мені знадобилася автоцивілка. А так як вона значно подорожчала то я цікавлячись потрапив на сайт polis.ua де можна маючи кредитку ощада оформити автоцивілку у розстрочку без відсотків. Ок. Телефоную на гарячку. Мене підтверджують, що я можу отримати кредитку. Зарплатня у цьому ж ощаді. Записують мене на візит у Запоріжжі. Зранку дівчина з ЦЬОГО відділення телефонує, уточнює чи актуально це для мене, та отримав ствердну відповідь відповідає, що мене чекає у відділенні. Приїхав. І ось тут... дівчина каже, що саме у Запоріжжі кредитки не видаються. Типу їдте в біль спокійний регіон. :oops: Починає ліпити "горбатого" парити кредит готівкою. Я ж звісно відмовися, бо це мені не потрібно. Питання - якого дідька мене запросили у відділення якщо знали, що кредитки не видають?? Думали, що вдасться впарити інший кредит? Скотиняки! Я витрачив час, пальне. Питання навіщо? Якесь рагульське відношення до клієнтів. Та й ще пропонували автоцивілку в них оформити. Тепер принципово цього у них робити не буду. Ідіоти блін!

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
andreuskas, але ж ощад це державний банк
Правила для всіх однакові, державний це чи часний.
от знову ні. Приват видає картки, райф видає, пумб вивидає. Я не бачив саме "правил" які б забороняли банкам видавати кредитки у Запоріжжі.
Post automatically merged:

Навіть якщо таке й є, то якого х... мене запрошувати зранку у відділення для оформлення кредитної картки?

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
Openpharmacist, не знаю яка зараз ситуація з депозитами, а в 2022-2023 роках люди які виїхали з окупації не могли отримати депозит бо в ощаді їм відповідали "депозит можна отримати в тому відділені де відкривали"
p.s. в ощаді завжди відношення до клієнтів таке.

Останнє редагування:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Для ощаду Запоріжжя це вже не Україна. :mad:
Не тільки в Запорізькій області, а також у Донецькій, Харківській і Херсонській областях. Коли батько вирішив закрити кредитку без кредитного ліміту, то просто так це зробити відмовитися — прийшлося наполягати.

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Не тільки в Запорізькій області, а також у Донецькій, Харківській і Херсонській областях. Коли батько вирішив закрити кредитку без кредитного ліміту, то просто так це зробити відмовитися — прийшлося наполягати.
Более того даже если вы из одного из вышеперечисленных регионов причем прописаны и проживаете НА ПОДКОНТРОЛЬНОЙ Украине территории, и не планируете закрыть свою карту а просто несколько месяцев нею не пользовались, а потом вдруг решите что-либо с ней сделать - то вдруг узнаете что ваши расходные операции ограничены банком суммой 1000 грн. в сутки. На вход ограничений нет. Данную блокировку местные никто не видит, не видит ее и большая часть горячки (если повезет - и попадете на толкового сотрудника - он расскажет что блокировка именно потому что вы из "не той области" и разблокировать ваши карты может только Киев, по запросу местного отделения 1 категории (то есть мелкие отделения ощАДА даже отсканировать ваши доки не имеют права). Так вот вы должны лично со всеми доками явиться в отделение 1 категории - ваши доки сканят и посылают в Киев и велят ждать 2-3 дня, по итогу Киеву может не понравится качество сканов и вас обяжут еще раз прийти в отделение пересканировать все снова, и только когда (если) Киев все устроит вашим картам опять вернут человеческие лимиты). Это государственный ощАД - тут так ;(

• Like
Реакції: Howl

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Flamingo, сосед-пенсионер сталкивался с этим ограничением. Благо там сумма небольшая. Проблема возникла из-за отсутствия движений по карте длительное время.

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Более того даже если вы из одного из вышеперечисленных регионов причем прописаны и проживаете НА ПОДКОНТРОЛЬНОЙ Украине территории, и не планируете закрыть свою карту а просто несколько месяцев нею не пользовались, а потом вдруг решите что-либо с ней сделать - то вдруг узнаете что ваши расходные операции ограничены банком суммой 1000 грн. в сутки. На вход ограничений нет. Данную блокировку местные никто не видит, не видит ее и большая часть горячки (если повезет - и попадете на толкового сотрудника - он расскажет что блокировка именно потому что вы из "не той области" и разблокировать ваши карты может только Киев, по запросу местного отделения 1 категории (то есть мелкие отделения ощАДА даже отсканировать ваши доки не имеют права). Так вот вы должны лично со всеми доками явиться в отделение 1 категории - ваши доки сканят и посылают в Киев и велят ждать 2-3 дня, по итогу Киеву может не понравится качество сканов и вас обяжут еще раз прийти в отделение пересканировать все снова, и только когда (если) Киев все устроит вашим картам опять вернут человеческие лимиты). Это государственный ощАД - тут так ;(
Вот как тут не матерится?? Делим страну на сорта? ПыСы: Теперь сушу моск с автостраховкой.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
забороняли банкам видавати кредитки у Запоріжжі.
Ну так а я про що? Банки не зобовязані видавати кредити. Цікаво це їм видають, не цікаво, не видають. Те ж саме і з депозитами, цінними металами. Кожен з них вибирає найбільш економічно вигідну модель поведінки на ринку. Головне виконувати приписи нацбанку, і мати ліквідність яку потребує нацбанк.
Post automatically merged:

Навіть якщо таке й є, то якого х... мене запрошувати зранку у відділення для оформлення кредитної картки?
Людський фактор. Телефонували і зустрічали в банку вас різні люди?

Зверху