Себастьян Перейро
торговець чорним деревом
зліва пофіг на знак - головне, який знак з правої сторони, а його з цього ракурсу не видноОсь приклад, столиця, Поділ
Останнє редагування:
зліва пофіг на знак - головне, який знак з правої сторони, а його з цього ракурсу не видноОсь приклад, столиця, Поділ
Не дивитися по сторонах - це коли у тебе каско круте або папа прокурор. Інакше будеш цілком правий, але в кращому випадку - самостійно ремонтувати машину, або починати збирати на нову.зліва пофіг на знак - головне, який знак з правої сторониОсь приклад, столиця, Поділ
Увага! Попереду вигин дороги, у формі зазначеній на знаку. Жовтий колір означає що знак тимчасовий.підкажіть, що означають ці знаки "жовті"? дякую
проте є вигин дорожньою розміткою та знак стоїть обмеження швидкості перед нимУкраїнські знаки не передбачають такого формату (жовтий і чорна стрілка).
Это, по-моему, везде по Германии (и я очень бы хотел, чтобы в Украине было аналогично). Хочешь быстро ехать - вон автобан, как правило, там вообще нет лимита скорости. А по населенному пункту - 50 км/ч. Или даже 30 км/ч, если поставили ограничение.Жодного села з просто дорогою нема, постійні "сповільнювачі"
Не можна, але до 10км/год там штрафи таки менші. 20-30 євро.На какое-то количество км/ч можно превысить, как я понял. Ну, по крайней мере, собеседник-немец жаловался, что в Швейцарии его оштрафовали больше , чем на 100 ойро за превышение скорости на восемь км/ч , из этих слов я понял, что в Германии на восемь км/ч превысить или бесплатно, или гораздо дешевле. [/SPOILER]
Чукча, я ж написав (!!!!)Кочевник, у відділенні банку, по квитанції, ні?
Окрім варіантів платежу на IBAN?
Чукча не в курсі, що по IBAN можна платити онлайн. Треба уточнювати.Чукча, я ж написав (!!!!)
Що уточнювати? Не платити переказом на IBAN, як ще можна зрозуміти?Чукча не в курсі, що по IBAN можна платити онлайн. Треба уточнювати.
Не можна, бо вимагає номер авто.Теоретично різниці не має бути