aucun
aucun problème
- Місто
- Kryvyi Rih
Правила не запрещают, только предупреждай других о маневре и убедись в отсутствии помехиніхто на кільці ряди не міняє
Правила не запрещают, только предупреждай других о маневре и убедись в отсутствии помехиніхто на кільці ряди не міняє
Ось звідкі вононіхто на кільці ряди не міняє, з якого зайшов, з того й вийшов.
Звідки це?
перед зʼздом з кола (а це поворот направо) заздалегідь включає правий поворотник.Але ж мова була не про це, а коли вмикає правий і рухається далі по колу.
Теж так раніше робив, цілком логічно, але ПДР каже лівий не подавати, тому перестав.в дзеркало перед маневром я бачу авто із лівим поворотником
Так, не винний, але отримав в бочину, втратив час та всі плани до біса, навіщо так робити, чому не зайняти зазделегідь потрібний ряд, коли це можливо? В Києві вже достатньо кілець із знаками по полосам, із правого - тільки перший зʼїзд, середній туди або туди, а крайній лівий - рухайся тільки по колу далі.тоді в разі ДТП, винний - не я
Очень креативно. Одесса вообще "радует" креативом в разметке и знаках....На самом кругу разметка внезапно "исчезала" .
Займаю той, де можу виконати потрібний мені маневр і не стояти надцять хвилин в черзі за слоупоками на в'їзд на кільце. Автомобіль - засіб підвищеної небезпеки, і не даремно для отримання права керування маєш вчитися та практикуватися певний час. Якщо інший водій не здатен покрутити головою перед виходом з кільця, може краще їздити таксі чи ГТ?чому не зайняти зазделегідь потрібний ряд