aucun
aucun problème
Правила не запрещают, только предупреждай других о маневре и убедись в отсутствии помехиніхто на кільці ряди не міняє
Правила не запрещают, только предупреждай других о маневре и убедись в отсутствии помехиніхто на кільці ряди не міняє
Ось звідкі вононіхто на кільці ряди не міняє, з якого зайшов, з того й вийшов.
Звідки це?
перед зʼздом з кола (а це поворот направо) заздалегідь включає правий поворотник.Але ж мова була не про це, а коли вмикає правий і рухається далі по колу.
Теж так раніше робив, цілком логічно, але ПДР каже лівий не подавати, тому перестав.в дзеркало перед маневром я бачу авто із лівим поворотником
Так, не винний, але отримав в бочину, втратив час та всі плани до біса, навіщо так робити, чому не зайняти зазделегідь потрібний ряд, коли це можливо? В Києві вже достатньо кілець із знаками по полосам, із правого - тільки перший зʼїзд, середній туди або туди, а крайній лівий - рухайся тільки по колу далі.тоді в разі ДТП, винний - не я
Очень креативно. Одесса вообще "радует" креативом в разметке и знаках....На самом кругу разметка внезапно "исчезала" .
Займаю той, де можу виконати потрібний мені маневр і не стояти надцять хвилин в черзі за слоупоками на в'їзд на кільце. Автомобіль - засіб підвищеної небезпеки, і не даремно для отримання права керування маєш вчитися та практикуватися певний час. Якщо інший водій не здатен покрутити головою перед виходом з кільця, може краще їздити таксі чи ГТ?чому не зайняти зазделегідь потрібний ряд
В какие годы пропадали пробки ?, а тут бах - и пробок не стало, вот просто в момент
Я, при заїзді на кільце, вмикаю лівий, лише тоді, коли планую перелаштуватись в ліву (або ліву крайню) смугу на кільці. Якщо планую рухатись в крайній правій смузі, то лівий поворотнік не вмикаю.Так воно із правим заходить на кільце і рухається по кільцю далі. Хоча я особисто, як і більшість водіїв, після заїзду на кільце вмикаю лівий, і вже перед сходом з кільця, вмикаю правий. Так зрозуміло для всіх учасників руху хто що робить, особливо коли велике кільце із 2...3 полосами руху.
Це був гоночний болід, автокран, намагався першим дістатися фінішу.западло постояти тих три-п'ять хвилин?
Нічим. Просто кінчена бидлота по життю.