LiquidStrm
>/dev/null
То ви в Індії ше не булиВ Україні найвідбитіші
То ви в Індії ше не булиВ Україні найвідбитіші
Дякую, мені хрустів на мопедах у Тайланді вистачило свого часу)То ви в Індії ше не були![]()
Для цього випадку є правило - якщо ти повільний, рухайся якомога правіше.Коли немає заторів і вільна дорога, з такою швидкістю точно створиш ще більше аварійних ситуацій, коли всі намагатимуться тебе обійти. Тому краще рухатись зі швидкістю потоку в твоєму ряді. Був би водієм, розумів би про що мова.
АА вже навчилися їздити?)95% що номера КА
Та ну, хіба гірше за АЕ ?хтось ломиться вліво з правого ряду - 95% що номера КА.
Не знаю я в ареалі АЕ був дуже давно. Ще ВН кажуть джигіти але там теж уже три роки якТа ну, хіба гірше за АЕ ?хтось ломиться вліво з правого ряду - 95% що номера КА.![]()
Бо вониГоловне, що про моїх земляків ВЕ ніхто нічого поганого не каже!![]()
вимерли вжеА хто лишився - той вже дід-тошнот
![]()
То вам якось щастило. Останнім часом побільшало і літунів на червоне, і блокувальників перехресть, і сліпих/тупих, що "вафельницю" вперше бачать, і пєшиків майже на капот насаджують. Про смугу "А" та виїзд "влоб" навіть не згадую.до Львова ... У порівнянні з Києвом там всі дуже чемні
та ну, в Одесі вафельницю просто ігнорують, всі. Там взагалі головне правило - першим повернути ліворуч. Іноді навіть прямо не встигає проїхати жодна машина, бо як зелене загориться, усі зустрічні одразу ліворуч пхнуть.і сліпих/тупих, що "вафельницю" вперше бачать
На 180 регион?перерегистрировали, если хозяин купил жилье.
Так это в оккупации 180RUS или на кацапских территориях по дон./луг.-прописке.На 180 регион?перерегистрировали, если хозяин купил жилье.
При смене регистрации места жительства владельца, вроде как авто перерегистрировать не надо...
Ну если только очень захотелось самому (а так вообще можно? Які підстави?)... Ведь никто не обязывает их менять. Это раньше была привязка к месту прописки, сейчас нет. А в оккупации естьрешил поменять номера
Можна, підстав не требаа так вообще можно? Які підстави?
Номери других регіонів повинні бути, можливо треба було запитати.Т.е. вот я был ВЕ, но решил поменять номера в Гадяче или Кобеляках.
И мне дадут ВІ, так как полтавское МРЭО.
Тут видимо тоже - был ВВ, прописался в столице и стал КА.