Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:
Місто
Київ
Вчора бачив, як у відділенні чоловік підписував цілу ГОРУ документів. Я так зрозумів, що оформляв картку, але яку - не знаю..? Що там за документи і нащо так багато?

Theos

Заблокирован
Місто
Харків
Телефон
Ulefone Armor 3t
Вчора бачив, як у відділенні чоловік підписував цілу ГОРУ документів. Я так зрозумів, що оформляв картку, але яку - не знаю..? Що там за документи і нащо так багато?
Щоб потім суди не відмовляли банку у стягненні заборгованості з посиланням на те, що клієнт з якимось документи не був ознайомлений під підпис.

Місто
Киев

то ви ще здивуєтеся як за 3 місяці банки мають привести паперові договори *кредит, депозит, рахунки) у відповідність до постанови 7 нацбанку....коли документи збільшаться щонайменше у 2-3 рази.

Місто
смт Білий Колодязь
При оплате комунального платежа через ПУМБ-мобайл на суму 1100 грн должно приходить предложение рассрочки? Мне не пришло. Как правильно ее попросить?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Шахматист, рассрочка по услуге «Сплачуйте частинами» подключается при оплате платёжной картой. А оплата через мобильное приложение и ПУМБ online происходит напрямую со текущего счёта.

• Dislike
Реакції: webb

Poison2029

Заблокирован
Місто
Запорожье
Телефон
Wileyfox Swift 2X
Шахматист, рассрочка по услуге «Сплачуйте частинами» подключается при оплате платёжной картой. А оплата через мобильное приложение и ПУМБ online происходит напрямую со текущего счёта.
На "финансах" были отзывы, что некоторым в такой ситуации давали рассрочку, а некоторые тоже жаловались на её отсутствие.
А спросить можно на горячке или [email protected]

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Poison2029, ага были и вот сегодня даже ответ выложили

Місто
Бровари
Як це не діє? До кінця ж місяця! Мені, правда, і при сумах більше за 1000 не приходила.

Місто
смт Білий Колодязь
Post automatically merged:

vlad_g, тоді чому мені жодного разу не приходило? І вищенаведене пояснення мені надала оператор на чаті у ПО
Платил в январе через приложение пумб онлайн, и рассрочка пришла, и кэш по 6 категории (1,2,5 тоже участвуют)
ПУМБ-онлайн - оплата со счета, ПУМБ-мобайл оплата с карточки. В прошлом месяце у людей в ПУМБ-мобайл от 500 давали рассрочки, сейчас с 1100 не предложило.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
vlad_g, тоді чому мені жодного разу не приходило? І вищенаведене пояснення мені надала оператор на чаті у ПО
Платил в январе через приложение пумб онлайн, и рассрочка пришла, и кэш по 6 категории (1,2,5 тоже участвуют)
ПУМБ-онлайн - оплата со счета, ПУМБ-мобайл оплата с карточки. В прошлом месяце у людей в ПУМБ-мобайл от 500 давали рассрочки, сейчас с 1100 не предложило.
Совершенно верно. При оплате в мобильном приложении в прошлом месяце предложения рассрочки прилетали от 500 грн, в этом - вообще не прилетают, ни на 500, ни на 1000. Видимо, что-то поломали.

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
Poco x3pro
Как-нибудь можно повлиять на добавление компании в список поставщиков услуг?
В мобильном приложении.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
fudor, оплата послуги працює у вебверсії, а не працює в мобільній версії, шаблон однаковий. КЦ не хоче приймати заявку, каже писати на загальну пошту чи розробників. В Пумб щодо платежів все йде дуже повільно, практично не рухається.
Краще створювати шаблони у веб-версії, тоді будуть доступні у мобільній версії, навпаки не працює.

Місто
Січ
После оплаты коммуны 08.02 вечером деньги по акции 10% уже 10.02 пришли на карту. По рассрочке вайбер молчит. Что-то чинят, что-то ломают.

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
Poco x3pro
fudor, оплата послуги працює у вебверсії, а не працює в мобільній версії, шаблон однаковий. КЦ не хоче приймати заявку, каже писати на загальну пошту чи розробників. В Пумб щодо платежів все йде дуже повільно, практично не рухається.
Краще створювати шаблони у веб-версії, тоді будуть доступні у мобільній версії, навпаки не працює.
Тарасио, Щоб створити шаблон оплати за комуналку, треба спочатку цю оплату провести?

Місто
Бровари
fudor, здається ні. Я спершу заводив адреси, потім шаблони, а потім оплати на основі шаблонів. Усе у моб.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
fudor, робочий спосіб по шаблонах . Створюємо шаблон з оплатою у вебверсії і оплачуємо,тестова сума 1 грн. У мобільній версії підтягуємо шаблон до відповідної адреси домогосподарства, зручно.

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
Poco x3pro
Тарасио, дивно. У вебверсії шаблон успішно створений, а в мобільному додатку після вибору домогосподарства я його не бачу ((

Зверху