Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:

andreuskas

Заблокований
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Напомните оплата олх-доставки в счёт кредитного лимита не пойдёт грейсом?

m.ksy

Пасивний користувач
Місто
RV
andreuskas, воно працює як переказ на карту, mcc 6538

Lorn

Заблокований
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
А як дізнатися мсс?

Щось застосунок ПУМБа поки найбідніший серед конкурентів: деталі операції, виписка по всеМожу, зміна фінансового номера... :(

І ще чомусь операції по всеМожу не відображаються в гуглПей. Це у всіх так чи лиш у мене? По всеКартці - все ок.

Місто
Запоріжжя

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Приймайте участь в Акції «Виклики з ПУМБ» (далі – Акція) та отримайте бонус 95 грн.

Пропозиція діє:

• з 08.08.2023 по 21.08.2023 (включно);
  • тільки для клієнтів ПУМБ, які отримали пуш-повідомлення в мобільному додатку ПУМБ Online (надалі – Повідомлення*).
  • *Перелік клієнтів, кому надсилають індивідуальне Повідомлення з пропозицією прийняти участь в Акції, обрано шляхом випадкового відбору. Вибірка учасників здійснювалася з використанням моделі автоматичного алгоритму на основі багатьох факторів, у тому числі й історії користування клієнтом продуктами Банку.
  • https://about.pumb.ua/presscenter/p...usu-za-oplati-cherez-elektronnij-gamanec#info

Останнє редагування:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
І ще чомусь операції по всеМожу не відображаються в гуглПей. Це у всіх так чи лиш у мене?
У мене аналогічно. При чому проблема саме по картці, яку я замовив і отримав у цьому році. Подумав, що це глюк Google... Переїхав на новий телефон і поки що не перевіряв оплату з картки ПУМБ.

Місто
Січ
У меня показывает оплаты всеможу начиная с октября 2022. Может зависит от способа добавления карты в кошелёк?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
У меня оплаты по карте не появляются виэ истории оплат Google Wallet. По всем остальным картам проблем нет. Хз, что там можно было натупить и кто.

Карту добавлял вручную.

Місто
Николаев
Чи є у когось досвід отримання SWIFT платежів на "ВсеКарта" у доларах?
Цікавить розмір комісії банків-кореспондентів, який він?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Розмір комісії залежить ще й від маршруту, який залежить від банка відправника в тому числі. Універсальної відповіді не буде

Місто
Николаев
Розмір комісії залежить ще й від маршруту, який залежить від банка відправника в тому числі. Універсальної відповіді не буде
Кидають через Wise. Це вся доступна інформація.

Bebobi

Заблокований
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Steiner, зі сторони Вайс приколів не мало б бути, тобто не мало б йти через дивні банки кореспонденти. Все має бути ок.

Місто
Николаев
Steiner, зі сторони Вайс приколів не мало б бути, тобто не мало б йти через дивні банки кореспонденти. Все має бути ок.
Ну от мені цікаво, бо мав досвід з Революту на Ощад, так банк-кореспондент взяв трохи більше 1%, от намагаюсь зрозуміти як то у связці Вайс-Пумб буде.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
На АБанк з wise теж без комісії якщо usd. На пумб не кидав.

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Бонус 55 грн за користування кредиткою «всеМОЖУ»
Приймайте участь в Акції «Виклики з ПУМБ» (надалі – Акція) та отримайте бонус 55 грн. Виконати умови Акції дуже легко, потрібно лише зробити 5 оплат від 50 грн кредиткою «всеМОЖУ».
Пропозиція діє:
з 15.08.2023 по 31.08.2023;
тільки для клієнтів ПУМБ, які отримали пуш-повідомлення ПУМБ Online (надалі – Повідомлення*)
* Важливо! За відсутності меню «Мої виклики» в ПУМБ Online, потрібно оновити застосунок.

Зверху