Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Подяка, по активному виклику спрацювало приватмані на мін.суму.
підтверджую - приватмані на 1 грн і виклик виконано.

правда приват влаштував дізнання за цю гривню як за 10к.(ПІБ, дата народження, ПІБ дружини, розмір трусів, місце реєстрації)))
зразу ж виклик виконано через приватмані ? Бо в мене ні приват ні вестер (( не зараховує

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
cat, хв 10
у вас виклик активний?
У меня выклык - активный - опыт за сегодня -
Приватмани - 10 грн. - этот перевод невозможно выплатить в Пумб. Пришлось получить через приват
Маниграм - 100 грн. - "операция не прошла - обратитесь в отделение". Горячка создала запрос обещают ответить в течении 1-2 дней.

Останнє редагування:

kvv

Місто
Ровно
Flamingo, платив через приватмані сам собі в грн, країна отримувач Україна - у вас все так само?

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Flamingo, платив через приватмані сам собі в грн, країна отримувач Україна - у вас все так само?
Платила жена в п24 через приватмани, потом через Мани грамм - все в грн. - получатель я (вводил свои данные при платеже я лично - ошибка в ФИО исключена). Страна получения Украина.
Вчера платил я на жену через Маниграм все прошло с первого раза
Глюкавое оно у них в пумбе донельзя ;(

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: kvv
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
гривню з Приавтмані відправив. в додатку ПУМБ підтвердив, на рахунок зарахувалося, але виклик не зарахований вже пів години((

Місто
Херсон
А как в приват24 сделать перевод через приватмани, чтобы виклик засчитали? Я попробовал, мне сказали, что это перевод по Украине, а засчитывают только международные. Или вам знакомые из других стран отправляли?

Місто
Киев
А как в приват24 сделать перевод через приватмани, чтобы виклик засчитали? Я попробовал, мне сказали, что это перевод по Украине, а засчитывают только международные. Или вам знакомые из других стран отправляли?
Хто сказав?

Lorn

Заблокирован
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
За Вестерн з Привата, висланого ще позавчора, теж начислили. Як і писали, ціна питання - 7,5₴.

Місто
Брашов, Румунія
Виклик активний, переказ через приватмані успішно отримано пів години тому. Виклик не зараховано. Є сенс чекати чи пробувати WU?

kvv

Місто
Ровно
datasvit, п24/Сервіси/Перекази/Міжнародні перекази...там обрати приватмані
Post automatically merged:

swaart, чекайте. витратити 7,50 ще встигнете.

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
У меня в итоге 100 грн. перевода через Маниграм после создания заявки в поддержку таки зашли. Но выклык остался не выполненым. Ну не рукожопы, а? создали новую заявку.

АПД
аааа - отвечают поскольку перевод получен не черех приложение а через поддержку выполнение выклыка не засчитывается. Причину почему посылает в отделение сказать не могут. Гарантировать что со следующим переводом не случится монопенисуальная история - тоже не могу. Но говорят пробуйте.
как там у класика: "Пилите, Шура, гири! Пилите! оны золотые" ;)
Это получается пумба я так понял с одной стороны тестирует свое по написанное индусами, а сдругой зарабатывает денежку на посредничестве при получении переводов? Для банка оно может и ничего но мне как клиенту - ни хрена не понравилось! ;(

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: head
Зверху