Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Щось знову кешбек по кредитці більше ніж по дебетовій, чи це тільки в мене :unsure: .
Да уж, вчера звонили настойчиво и предлагали все можу с 30 т лимита
Повезло,а тут 4000 грн и больше не дают =(

Місто
Київ
Телефон
ZTE Nubia Z60S Pro
Щось в цьому місяці мені продукти по кєшбеку зажали :(

Шотам

Водитель
Місто
Белгород Днестровский
Вопрос знатокам.Если с револют отправить на мою всекарту гривневую,1доллар.по iban.Как это засчитает Пумб? В плане акции грошмейстер

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Місто
Київ
Йдіть до Глобуса. Там гірше, ніж було у серпні (3%), але 2.5% за свої або 2% за кредитні найкраща пропозиція на ринку. Кредитний ліміт надає охоче

fnm

Місто
Полтава-Сіті
Йдіть до Глобуса. Там гірше, ніж було у серпні (3%), але 2.5% за свої або 2% за кредитні найкраща пропозиція на ринку. Кредитний ліміт надає охоче
про кб -так

але кредліміт новачку Глобуса - не факт!

• Like
Реакції: Alek

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
мені теж.
А як багато кешбек продуктами назбирали в тому місяці?
не багато, 63 грн.

• Sad
Реакції: cat
Місто
Київ
про кб -так

Я була новачком, дали 11 тисяч зразу, які не просила. При тому що ТАС мені не хоче навіть 1000 дати ні в одному зі своїх клонів

fnm

Місто
Полтава-Сіті

Я була новачком, дали 11 тисяч зразу, які не просила. При тому що ТАС мені не хоче навіть 1000 дати ні в одному зі своїх клонів
фото хлопцям з Глобусу сподобалось :)

а в ТАС або його клонах сидять дівчата :)
або клоуни

Місто
Харьков
Есть все карта дебетка ПУМБа, в этом месяце нужно будет с нее снять 25 000 в банкомате Привата, есть ли какие то нюансы, ограничения и тд?

Місто
Киев
Есть все карта дебетка ПУМБа, в этом месяце нужно будет с нее снять 25 000 в банкомате Привата, есть ли какие то нюансы, ограничения и тд?
В привате 20т максимум раз в 3 часа ( - это все ограничения

Місто
Харьков
В привате 20т максимум раз в 3 часа ( - это все ограничения
Отличное ограничение, значит разобью на два дня, если честно то думал будет намного хуже условия...

johnlife

gutta cavat lapidem
Місто
Житомир
Телефон
12 128 (A2172)
Щось знову кешбек по кредитці більше ніж по дебетовій, чи це тільки в мене :unsure:
Зазвичай на екзотичні категорії кредитка має більший %, принаймі в мене. На комуналку, продукти завжди однакові
IMG_3836.jpeg

Зверху