Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:
Місто
Киев
Sanyok77,
навіщо кидати більше, якщо процентів та комісії немає? Якщо перший платіж більше, ніж по графіку, тоді 2 та 3 платіж перерахуються на рівні платежі, тобто пропорційно зменшаться. Навіть якщо щалишиться 10 копійок, все одно буде 2 та 3 платіж. Якщо тільки закинете повну суму, то тільки тоді достроково закриється увесь кредит.
Post automatically merged:

Adast,
у ввс лимит есть? На вкладке Кредиты есть большие цифры лимита?

Місто
Украина, г. Киев
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Автоматически может только с дебетки снимать в расчётный день, если вы не внесли платеж ранее.
Может или точно снимет? И в какое время?
Чтоб понимать, можно ли гаситься через P2P на дебетку в расчётный день.

Місто
Радивилів
Карманник, ставка стала, строки також.
Логіки у діях банки не можу збагнути.
Просто не зручно, десь треба поповнювати на сотку депо, потім знімати, маячня.

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
У мене стара Ясно (ВМ) 5167 9190
А скиньте фото, будь ласка. Останні 4 цифри можна замазати. Я просто думав, що всі ВсеМожу тільки 5355 280х.
Може це вони подумали, що я ОЛЄКСАНДР - тому й так записали. Якраз Є це і буде YE або IE.
Ну это надо проверять правильность написания твоего имени на украинском, а если там всё норм, то исправлять написание латиницей.
Monobank и Sense на именных картах написали OLEKSANDR (2019 и 2021-22). До того Укрсиб в 2017 на зарплатной тоже писал Oleksandr.
Sanyok77,
навіщо кидати більше, якщо процентів та комісії немає? Якщо перший платіж більше, ніж по графіку, тоді 2 та 3 платіж перерахуються на рівні платежі, тобто пропорційно зменшаться. Навіть якщо щалишиться 10 копійок, все одно буде 2 та 3 платіж. Якщо тільки закинете повну суму, то тільки тоді достроково закриється увесь кредит.
Вчора в 23:10 замовив 5000 грн на 3 міс. Написало "Розстрочку погоджено. Очікуйте зарахування".
Але ВсеКарта все ще не бачить грошей. Це мабуть ПУМБ такі заявки тільки в операційний день оброблює?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Monobank и Sense на именных картах написали OLEKSANDR (2019 и 2021-22). До того Укрсиб в 2017 на зарплатной тоже писал Oleksandr.
И какое это отношение имеет к ПУМБ? Как менеджер внёс ваши данные в базу банк ПУМБ, так оно и подтягивает. Есть предположение, что изначально ты в банке был с именем Олєксандр, но потом исправили на Олександр, но видимо не везде. Я подобное проходил здесь.

Місто
Чернігів
Вітаю! Для сплати комуналки користуюся додатком ПУМБа. Дивлюся зараз- кілька позицій написано,що Попередній платіж за 08.2023 року,хоча кожен місяц особисто плачу. Це так у всіх глючить чи треба в йти в банк ?

Місто
Львів
Kayano, так, у всіх. Перед тим раніше ще треба було кожного разу вводити вручну ПІБ, повну адресу з індексом і обирати місяць за який оплачуєш (логіку тут важко зрозуміти).

Місто
Чернігів
Kayano, так, у всіх. Перед тим раніше ще треба було кожного разу вводити вручну ПІБ, повну адресу з індексом і обирати місяць за який оплачуєш (логіку тут важко зрозуміти).
яким застосунокм краще користуватися для сплати комуналки?

Місто
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
И какое это отношение имеет к ПУМБ? Как менеджер внёс ваши данные в базу банк ПУМБ, так оно и подтягивает. Есть предположение, что изначально ты в банке был с именем Олєксандр, но потом исправили на Олександр, но видимо не везде. Я подобное проходил здесь.
У меня везде одни и те же документы. Но почему-то именно ПУМБ сделал такую причудливую транслитерацию.
Видимо реально вбили в свою базу как Олєксандр... но ладно.
Кстати, а ночная рассрочка не сработала. Днём обратился в чат, получил извинения и обещание составить заявку.
Пару часов назад повторил и уже 5000 грн на ВК упали. Про схему, как их применить, думаю и так можно догадаться.

Batista Katod

Заблокирован
Місто
Київ
По идее должны вбивать в базу как в паспорте латиницей указано. Или книжечка?

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
в свою базу как Олєксандр... но ладно.
Они должны предложить проверить написание имени/фамилии перед формированием заявки на открытие карты. Во всяком случае мне в Чернигове предлагали перед открытием именной платиновой карты. Скорее всего вы прошляпили этот момент.

Місто
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
У меня книжечка. И неизвестно, подхватил ли ПУМБ с Дии мой загран.
Карманник Да, сняли. Был лимит 18 000 грн и теперь он 13000 грн.
Т.е. с учётом долга 800 грн доступная сумма стала не 17 200, а 12 200.
В разделе "Кредиты" пишет "Первый платёж будет 16.02.2024", т.е. в принципе всё ОК
andreuskas Не, никто ничего не предлагал. Но то не страшно - я три года с этими картами похожу, а уже при заказе новых буду просить внести правильные данные.

Місто
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
andreuskas Я даже с Украины выехать не могу :ROFLMAO: Какая уж там аренда авто за рубежом...
А кстати - в чём смысл именной платиновой карты? Чем она отличается от обычной именной ВсеКарты (или ВсеМожу)?

Зверху