Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:
Місто
București-Запорожье
в Кошельке Google операции не появляются поскольку ПУМБ не включил в админке Google оповещения. Я ранее описывал об этой проблеме и обращался по рекомендации банка в Google, получил от них ответ я передал инфу в банк. Уже пару месяцев как тишина...
Платил пумбом после освещения той проблемы. Спустя некоторое время была решена, операции уже были видны в гпей

Місто
Днепр
карта всеможу срок 12\23 и всекарта виртуальная
нужно снять 12 тыщ власни кошти
как лучше поступить? открыть новую всеможу или попытаться через гугл кошелек снять с всекарта?

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
карта всеможу срок 12\23 и всекарта виртуальная
нужно снять 12 тыщ власни кошти
как лучше поступить? открыть новую всеможу или попытаться через гугл кошелек снять с всекарта?
Так вроде по ВсеМожу будет комиссия за снятие даже собственных денег.
Или по вроде по старой ВМ нет комиссии, а по новым ВМ-О уже есть. Это пусть Карманник подскажет.
А так вообще снимать деньги со ВсеКарты нужно. И только через банкомат.
За "тянучку" (по идее снятие через Google pay сюда же) будет 0.5% и не менее 3 грн комис.
Поэтому топайте к банкомату или снимайте через кассу. Лучше возьмите пластик, он может понадобиться.
Так как операции без пластика (но не помню - пополнение или снятие) тоже облагаются комиссией.

П.С. Можете и пластик перевыпустить. Срок-то уже закончился. Даже именную карту можно заказать - только попросите правильно указать имя транслитерацией. Чтоб не было как у меня OLYEKSANDR вместо OLEKSANDR.

Місто
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
alibob Начебто раніше у monobank можна було внести правки при замовленні іменної картки.
Але не знаю, чи ПУМБ передбачає таку можливість - я ж іменний пластик через відділення замовив.
Просто я не знав, що треба було попрохати співробітника перевірити коректність моїх даних. Тому й вийшло Олєксандр...

Місто
Киев
Sanyok77,
в обоих случаях ВМ и ВМО снятие в АТМ без комиссии,
но опять же, лучше уточнять на горячке, т.к. мы ж не знаем, там всеможу или какой другой зверь.

• Like
Реакції: idea
Місто
Днепр
Поэтому топайте к банкомату или снимайте через кассу. Лучше возьмите пластик, он может понадобиться.
Так как операции без пластика (но не помню - пополнение или снятие) тоже облагаются комиссией.
всекарта она же виртуальная?

crocodile

Алігатор
Місто
Харьков
Телефон
Tecno CAMON 18P
Все карта может быть и виртуальной, и физической. Я снимал деньги и с такой, и с такой. Комиссии не было. Банкомат с бесконтактным считывателем охотно выдает, ему без разницы, карту приложил или телефон.

Місто
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Ну через кассу тоже можно.
Если не ошибаюсь, там по тарифу 2 бесплатных снятия в месяц (именно через кассу) и не более 500 000 грн.
Далее снимается 1,5%
2 транзакції на календарний місяць у сумі
менше ніж 500 000,01 UAH, понад – 1,5%

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Платил пумбом после освещения той проблемы. Спустя некоторое время была решена, операции уже были видны в гпей
У меня по прежнему ничего не отображается. Вот попробовал карту перетокенизировать и понаблюдаю.

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell

«Гроші в розстрочку» у «ПУМБ Онлайн»​

Нова послуга, яка надає ще більші можливості.
В останній версії застосунку «ПУМБ Онлайн» оновився розділ «Кредити», що надає повний контроль всіх кредитних продуктів Банку.
Відтепер у клієнтів є можливість отримати єдиний кредитний ліміт на всі продукти: кредитну картку, послуги «Сплачуйте частинами» та «Гроші в розстрочку».
У оновленому розділі з'явилася й нова послуга — «Гроші в розстрочку», яка дозволяє не лише отримати певну суму коштів на рахунок, а й розбити вже здійснені витрати на певну кількість платежів.
Максимальна сума кредиту в межах цієї послуги — 100 000₴, а термін — 24 місяці.
Комісія за використання послуги — 2.99% на місяць та вона стягується лише за місяці користування послугою. Таким чином погасивши розстрочку достроково, Ви сплачуєте комісію лише за місяці, в яких була заборгованість, а не за весь термін, на яку була оформлена розстрочка. Це означає, що офомивши розстрочку на 24 місяці, але погасивши її за 8 місяців, Ви сплатите комісію лише за 8 місяців, а не за всі 24.
Одразу після оформлення послуги гроші зараховуються на дебетову картку «всеКАРТА», звідки їх можна вільно переказати на інші рахунки чи картки або зняти готівку без комісії. Щомісячний платіж буде автоматично списано з дебетового рахунку лише за умови, якщо на ньому є власні кошти. Списання відбудеться у дату планового платежу.

Щомісячний платіж не списується з кредитної картки.
При оформленні розстрочки на витрату з історії операцій існують певні обмеження. Таким чином розстрочку не можна оформити на:

• операції до 500₴;
  • витрату з заблокованої чи закритої картки;
  • витрату за кордоном;
  • оплату карткою «єВідновлення» чи «єПідтримка»;
  • купівлю на іноземних сайтах в іноземній валюті.
Обмежень за кількістю відкритих розстрочок немає, проте загальна сума розстрочок не може перевищувати доступний ліміт.

А тепер до найцікавішого...​

Кожен клієнт може отримати до 5 000₴ терміном на 3 місяці без щомісячної комісії!
Один клієнт може мати лише одну розстрочку на таких умовах.
Наступну можна отримати, погасивши чинну чи оформивши з комісією 2.99% на місяць.
Діє річна ставка 0.1%, з якою переплата становить до 1₴.
Більше інформації та юридичні документи доступні на сайті «ПУМБ».

Місто
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Всё правильно. Добавлю, что комиссия на эти 5000 грн (если брать на 3 месяца) всё же начисляется.
Вот я взял рассрочку 17 числа и сейчас показывает "Надо вернуть 5000.09 грн", т.е. 9 копеек набежало.
Это и есть та самая переплата до 1 грн, что вообще не критично.
Также эту рассрочку можно погасить "тянучкой" с другого банка.
5300761728516215941.jpg
5300761728516215942.JPG

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Это предлагает, чтобы получить единый кредитный лимит?
На руках есть уже всеМОЖУ (не онлайн).

Вкладення

• Screenshot_2024-01-25-21-34-34-567_com.fuib.android.spot.online.jpg
    Screenshot_2024-01-25-21-34-34-567_com.fuib.android.spot.online.jpg
    72.7 КБ · Перегляди: 51
Місто
Київ
Это предлагает, чтобы получить единый кредитный лимит?
На руках есть уже всеМОЖУ (не онлайн).
Якщо натиснути "Отримати" може збільшитися кредитний ліміт на карті. Вчора ПУМБ збільшив з 25 000,00 грн. до 50 000,00 грн. після подачі заявки. При подачі заявки треба зачекати десь 1 хв. не закриваючи повідомлення про обробку запиту.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Зайшов. Запропонувало заповнити невеличку анкету. Потім видало, що не можуть мені надати кредитний ліміт. На картці є ліміт 10к грн і потроху використовую його.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Зайшов. Запропонувало заповнити невеличку анкету. Потім видало, що не можуть мені надати кредитний ліміт. На картці є ліміт 10к грн і потроху використовую його.
Без ніяких анкет збільшили ліміт з 30 000 до 50 000. Точніше, був ліміт на кредитці 30 000 і пропонували кредит готівкою 40 000, тепер от єдиний ліміт 50 000грн

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Також без анкет з 5к до 40к :) 5к запитав при отриманні картки, не хотів нахабніти, щоб просто дали кредитку. Тепер буде трохи комфортніше користуватись.

Я чекав цієї нагоди для збільшення, але думав, що хоча б пуш прийде) Дякуючи форуму дізнався про фічу)

Місто
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Без ніяких анкет збільшили ліміт з 30 000 до 50 000. Точніше, був ліміт на кредитці 30 000 і пропонували кредит готівкою 40 000, тепер от єдиний ліміт 50 000грн
Там має бути анкета. У мене ПУМБ спитав де я працюю і зарплата.
Я вказав місце роботи і написав зарплату 6000 грн (хоча зараз тимчасово не працюю через війну).
ПУМБ налив 18 000 грн ПОПЕРЕДНЬОГО ліміту. А потім я відкрив ВсеМожу-Онлайн і ліміт став доступний.
А от Howl міг отримати відмову через прописку,як варіант. Або через наявність старої ВсеМожу.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Там має бути анкета. У мене ПУМБ спитав де я працюю і зарплата.
Я вказав місце роботи і написав зарплату 6000 грн (хоча зараз тимчасово не працюю через війну).
ПУМБ налив 18 000 грн ПОПЕРЕДНЬОГО ліміту. А потім я відкрив ВсеМожу-Онлайн і ліміт став доступний.
А от @Howl міг отримати відмову через прописку,як варіант. Або через наявність старої ВсеМожу.
Не було ніякої анкети, натиснув на "отримати єдиний ліміт", воно там хвилину покрутило обробка запиту, в дію прийшло, що ПУМБ запитував кредитну історію і все, ліміт встановлено

Зверху