Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:
Місто
Київ
ПУМБ,
Запитання. Купуючи в магазині кешбеків.
Наприклад.
Розетка. 5% за оформлення сплачуйте частинами.
1. Перейшовши до магазину, можна купити будь-який товар чи ні?
2. Як визначити який товар можна купити, щоб виконати умови магазину та отримати кешбек у даному конкретному випадку з Розеткою?
Який покроковий алгоритм дій для здійснення покупки в цьому випадку?

Місто
Київ
ПУМБ,
Запитання. Купуючи в магазині кешбеків.
Наприклад.
Розетка. 5% за оформлення сплачуйте частинами.
1. Перейшовши до магазину, можна купити будь-який товар чи ні?
2. Як визначити який товар можна купити, щоб виконати умови магазину та отримати кешбек у даному конкретному випадку з Розеткою?
Який покроковий алгоритм дій для здійснення покупки в цьому випадку?
Вітаємо! Придбати товар в оплату частинами з кешбеком можна той, що має на сайті під товаром значок ПУМБ. На нього можна натиснути та перейти до оформлення. Далі Вам буде запропонована кількість місяців, вказано обов'язковий щомісячний платіж. Після подачі заявки Вам надійде пуш-сповіщення в застосунку ПУМБ, щоб заповнити анкету. Одразу ж отримаєте відповідь від банку, щодо погодження оплати частинами.

Місто
Радивилів
Шановні свини підкажіть, як можно і де змінити ел. скриньку в застосунку? Десь читав таке, але не можу знайти

Місто
Радивилів
Howl, дякую, знайшов сам, але ви випередили мене на форумі.
Підкажіть,яким чином попросити підтримку пумби для зміни банк. рахунку для ОСББ?
На яку пошту відправляти прохання чи можливо самому зміни шаблон ОСББ?

Останнє редагування:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Pepto, звертатися до підтримки через чат. Контакти можна знайти в застосунку.
Аля для фіксації звернення треба надати фотокопію рахунку. Процес нешвидкий.

Місто
Чернигов
ПУМБ , підкажіть, будь ласка. Що треба, щоб оформити оплату частинами в крамниці кешбеків? Кредліму на картці "Всё можу" достатньо? Чи треба, так званий "Единий ліміт" відкривати?

Місто
Київ
allaliu Вітаємо! Якщо є пропозиція на отримання кешбеку по оплаті частинами, то можете обрати товар в рамках Єдиного ліміту, він розділяється на всі кредитні продукти банку. Навіть якщо не маєте кредитного ліміту, також доступне оформлення оплати частинами, але без кешбеку. Рішення щодо оформлення та погодженої суми товару надійде після подачі заявки.
- Виберіть товар в магазині партнері.
- Виберіть спосіб оплати "Сплачуйте частинами від ПУМБ".
- Підтвердіть оформлення в застосунку ПУМБ.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
ПУМБ, а банк зараз на свій розсуд може збільшувати кредитний ліміт на картці ВСЕ МОЖУ (не онлайн)?

Місто
Київ
Так, поки, що це залишилось без змін. Але, якщо Ви маєте ЄКЛ, то можете також самостійно подати заявку на збільшення загального кредитного ліміту)
ПУМБ, а банк зараз на свій розсуд може збільшувати кредитний ліміт на картці ВСЕ МОЖУ (не онлайн)?ти заявку на збільшення кредитного ліміту

Місто
Чернигов
ПУМБ ,так багато пишете, але так і незрозуміло: кредлім на карті "Все можу" та Єдиний ліміт, це різні речі? Про порядок оформлення не питала. Питання стосувалося кредліму.

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Так, поки, що це залишилось без змін. Але, якщо Ви маєте ЄКЛ, то можете також самостійно подати заявку на збільшення загального кредитного ліміту)
ПУМБ, а банк зараз на свій розсуд може збільшувати кредитний ліміт на картці ВСЕ МОЖУ (не онлайн)?ти заявку на збільшення кредитного ліміту
Я на тому тижні спробував це зробити. Ліміт 36 900 - а я захотів 37 000 грн, щоб рівне число було.
І селфі зробив, і анкетку заповнинв, і верифікацію проходив - а мені відмовили.
Мабуть треба було навпаки - знижувати ліміт, до 36 000 грн.

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2
Sanyok77, В мене перед війною скинули до 27546.00 грн. і я не парюся. Працює і що ще треба ;) .

Місто
Київ
ПУМБ ,так багато пишете, але так і незрозуміло: кредлім на карті "Все можу" та Єдиний ліміт, це різні речі? Про порядок оформлення не питала. Питання стосувалося кредліму.
Для оформлення "Сплачуйте частинами" необхідно мати встановлений Єдиний кредитний ліміт. У разі його відсутності, під час подання заявки система перенаправить вас на процес отримання ЄКЛ. Після його встановлення ви зможете повернутися до оформлення "Сплачуйте частинами".

Для отримання кешбеку за "Сплачуйте частинами", перейдіть у вкладку Більше, розділ Крамниці кешбеків, та оберіть партнера з позначкою "за Сплачуйте частинами". Відкрийте картку магазина- партнера, ознайомтеся з його умовами та натисніть кнопку "Перейти до магазину". У відкритому вікні оберіть товар у партнера та оформіть "Сплачуйте частинами" від ПУМБ.

Зверху