Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:

Historiker

Frischer Wind
Місто
Salisbury, Ukraine.
Валентин Д, про чорні списки банків, і на який термін забороняють відкриття рахунків не володію інформацією.
Мені здається, найгірший випадок - коли на рахунках в банку велика сума коштів, і вони там "заморожені" - банк відмовляється видати кошти готівкою, а інші банки відмовляються прийняти цей переказ коштів на свої рахунки, бо в призначенні вказано - розірвання комерційних відносин з ініціативи банку.
Ну, і звичайно, є банки, при відкритті рахунку в яких в анкеті потрібно вказувати чи були у інших банках прецеденти відмови в обслуговуванні з ініціативи банку. Хоча, поки єдиного реєстру немає і банки не зобов'язані обмінюватися такою інформацією, то напевно, не критично.

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Я не зовсім розумію коли підтримка каже що в мене такий великий прибуток.
приклад:
на карті 50к грн кредитного ліміту, роблю переказ 50к грн родичу, в мене на карті -50к грн
потім він повертає, в мене на карті знову 50к ліміту без мунуса.

з логіки банку в мене прибуток 50к
з логіки здорового глузду прибуток 0
Post automatically merged:

банк каже що в мене прибуток 50к, тоді в мене питання чому в мене на карті зараз 50к а не 100к?

Останнє редагування:
Місто
Odesa-Romania
Валентин Д, так а если банку ответить что это те самые деньги, которые ты от них и получил, с кредитного лимита. Они же видят что был использован кредитный лимит. А теперь его вернули на место. Что за идиотизм со стороны банка

Зверху