Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:

Historiker

Frischer Wind
Місто
Salisbury, Ukraine.
Валентин Д, про чорні списки банків, і на який термін забороняють відкриття рахунків не володію інформацією.
Мені здається, найгірший випадок - коли на рахунках в банку велика сума коштів, і вони там "заморожені" - банк відмовляється видати кошти готівкою, а інші банки відмовляються прийняти цей переказ коштів на свої рахунки, бо в призначенні вказано - розірвання комерційних відносин з ініціативи банку.
Ну, і звичайно, є банки, при відкритті рахунку в яких в анкеті потрібно вказувати чи були у інших банках прецеденти відмови в обслуговуванні з ініціативи банку. Хоча, поки єдиного реєстру немає і банки не зобов'язані обмінюватися такою інформацією, то напевно, не критично.

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Я не зовсім розумію коли підтримка каже що в мене такий великий прибуток.
приклад:
на карті 50к грн кредитного ліміту, роблю переказ 50к грн родичу, в мене на карті -50к грн
потім він повертає, в мене на карті знову 50к ліміту без мунуса.

з логіки банку в мене прибуток 50к
з логіки здорового глузду прибуток 0
Post automatically merged:

банк каже що в мене прибуток 50к, тоді в мене питання чому в мене на карті зараз 50к а не 100к?

Останнє редагування:
Місто
Odesa-Romania
Валентин Д, так а если банку ответить что это те самые деньги, которые ты от них и получил, с кредитного лимита. Они же видят что был использован кредитный лимит. А теперь его вернули на место. Что за идиотизм со стороны банка

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
Брав у ПУМБ кредитні гроші, перекидував родичу 50к кредитних потім ще раз 50к, потім він мені повернув ці гроші і загалом вийшло що прийшло мені більше ніж 100к грн і ось таке.
Валентин Д, який зміст було перекидувати другу 2 рази по 50к? Через який період робили повторну операцію? Друг немав кредитки на вказану суму?

Місто
Днепр

• Like
Реакції: kvv
Місто
Kyiv
Телефон
Pixel 7a/ Pixel 4a
підкажіть, чи можливо зняти без комісії валюту з валютної картки Все карта (карта віртуальна в google pay).
На сайті трохи незрозуміло вказано:
при умові, що на всіх рахунках для особистих виплат та депозитних рахунках клієнта, в одній валюті, за минулий календарний місяць був щоденний позитивний залишок не менше ніж 500 USD/500 EUR/500 PLN/500 GBP. В іншому випадку – 1%
Це маєтсья на увазі що перед зняттям кошти мають полежати на картці?

• Яка комісія за зняття готівки в касі банку?
Без комісії при знятті коштів з картки в касі ПУМБ до 2 разів на місяць у сумі до 500 тис. в еквіваленті, при умові, що на всіх рахунках для особистих виплат та депозитних рахунках клієнта, в одній валюті, за минулий календарний місяць був щоденний позитивний залишок не менше ніж 500 USD/500 EUR/500 PLN/500 GBP. В іншому випадку – 1%

Зняття коштів без картки в касі ПУМБ – 1,5%

Місто
Київ
підкажіть, чи можливо зняти без комісії валюту з валютної картки Все карта (карта віртуальна в google pay).
На сайті трохи незрозуміло вказано:
при умові, що на всіх рахунках для особистих виплат та депозитних рахунках клієнта, в одній валюті, за минулий календарний місяць був щоденний позитивний залишок не менше ніж 500 USD/500 EUR/500 PLN/500 GBP. В іншому випадку – 1%
Це маєтсья на увазі що перед зняттям кошти мають полежати на картці?

• Яка комісія за зняття готівки в касі банку?
Без комісії при знятті коштів з картки в касі ПУМБ до 2 разів на місяць у сумі до 500 тис. в еквіваленті, при умові, що на всіх рахунках для особистих виплат та депозитних рахунках клієнта, в одній валюті, за минулий календарний місяць був щоденний позитивний залишок не менше ніж 500 USD/500 EUR/500 PLN/500 GBP. В іншому випадку – 1%

Зняття коштів без картки в касі ПУМБ – 1,5%
Вітаємо! Мається на увазі, що весь минулий місяць має бути баланс на валютному рахунку не менше 500 USD/EUR/ PLN/ GBP. Також, рекомендуємо мати при собі пластикову картку під час зняття, щоб оминути комісію 1%.
До прикладу, якщо Ви бажаєте 1 квітня зняти валюту, то з 1 березня по 31 березня баланс на валютному рахунку мав бути не менше 500 USD.

Місто
Київ
Якщо дотримання умови
рекомендуємо мати при собі пластикову картку під час зняття, щоб оминути комісію 1%.
ПУМБ якщо картка тільки в google pay - буде комісія?
Якщо умови про 500 USD на рахунку за весь минулий місяць були виконані, але немає пластикової картки, то зняття буде за тарифом 1 %

Місто
Днепр
я так понимаю изза новых тарифов с банком надо прощаться? переводы и снятие наличных с комисом? у банка совсем все стало плохо? иначе зачем так закручивать гайки?

kvv

Місто
Ровно
я так понимаю изза новых тарифов с банком надо прощаться? переводы и снятие наличных с комисом? у банка совсем все стало плохо? иначе зачем так закручивать гайки?
багато готівки знімали чи переказували з кредитки?

Місто
Днепр
багато готівки знімали чи переказували з кредитки?
это новые тарифы для всех

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
  • Перерахування грошових коштів з рахунку Клієнта Банку на користь клієнта іншого банку без використання платіжної картки в межах залишку власних коштів:
    - платіжною інструкцією через відділення ПУМБ – 1,5%
    - через Систему «Інтернет-банкінг» – 0,5% від суми, мін. 3 UAH макс. 500 UAH.
НЕ могу понять это для переводов с карты на карту или по iban.

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Ну давайте изучим эти изменения детальнее.
Что может показаться плохим - ввели комиссию за перевыпуск или выпуск дополнительной карты ВсеМожуОнлайн 150 грн.
Но тут именно за пластик и эту комиссию можно обойти, если пластик не принципиален. Хотя 150 грн за ТРИ года вроде и недорого.
Ну и переводы кредитных денег с кредитки теперь 3.99%, т.е. те же 4%, что и в других банках.
Не с дебетной ВсеКарта, а с кредитной ВсеМожу/ВМ-Онлайн.
Как по мне, критических ухудшений вроде бы и нет. Платный пластик конечно неприятно, но что поделать...

kvv

Місто
Ровно
  • Перерахування грошових коштів з рахунку Клієнта Банку на користь клієнта іншого банку без використання платіжної картки в межах залишку власних коштів:
    - платіжною інструкцією через відділення ПУМБ – 1,5%
    - через Систему «Інтернет-банкінг» – 0,5% від суми, мін. 3 UAH макс. 500 UAH.
НЕ могу понять это для переводов с карты на карту или по iban.
ібан
Post automatically merged:

это новые тарифы для всех
ну все. я погоджуюсь
с банком надо прощаться
прощайтесь.

Останнє редагування:
Місто
Львів
Пумб як завжди в своєму стилі, вночі в 01:00 пропонував 'Солодощі 5%' в категоріях кешбеку, але почався день і вирішив її прибрати :cry:

Місто
Львів
Пумб як завжди в своєму стилі, вночі в 01:00 пропонував 'Солодощі 5%' в категоріях кешбеку, але почався день і вирішив її прибрати :cry:
напевно змінили вам індивідуальну пропозицію, в мене вона залишилась.

Зверху