Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:
Місто
Дніпропетровська область
Телефон
Poco X6 Pro
Уточніть, будь ласка, конкретніше, що саме Вас цікавить? Ми надали Вам відповідь з приводу тарифу на поповнення картки у ПТКС партнерів та щодо анкетних даних.
на мою думку в мене чітко сформульовано питання вище. Спробую по іншому. Зарплата в приватбанку. В анкеті 15000 грн зарплата для прикладу. В ПУМБ немає надходжень у вигляді зарплати, тільки поповнення через термінали партнерів готівкою, карти кредитка та для виплат. Питання 1 - чи можу я без проблем і підтвердження доходів закидувати через термінали партнерів в місяць до 15000 грн? Питання 2 - чи можу я без проблем і підтвердження доходів закидувати через термінали партнерів в місяць більше 15000 грн? Припустимо до 30000 грн. Чи будуть до мене питання від банку? Якщо будуть, то які? Пояснення цих 30000 як варіант такі - 15000 дружини, батьків чи просто з накопичень за попередні роки. Щось із таких пояснень підходить, якщо вони потрібні будуть? У якому вигляді вони потрібні будуть? Чи треба документи тільки?

Місто
Київ
Уточніть, будь ласка, конкретніше, що саме Вас цікавить? Ми надали Вам відповідь з приводу тарифу на поповнення картки у ПТКС партнерів та щодо анкетних даних.
на мою думку в мене чітко сформульовано питання вище. Спробую по іншому. Зарплата в приватбанку. В анкеті 15000 грн зарплата для прикладу. В ПУМБ немає надходжень у вигляді зарплати, тільки поповнення через термінали партнерів готівкою, карти кредитка та для виплат. Питання 1 - чи можу я без проблем і підтвердження доходів закидувати через термінали партнерів в місяць до 15000 грн? Питання 2 - чи можу я без проблем і підтвердження доходів закидувати через термінали партнерів в місяць більше 15000 грн? Припустимо до 30000 грн. Чи будуть до мене питання від банку? Якщо будуть, то які? Пояснення цих 30000 як варіант такі - 15000 дружини, батьків чи просто з накопичень за попередні роки. Щось із таких пояснень підходить, якщо вони потрібні будуть? У якому вигляді вони потрібні будуть? Чи треба документи тільки?
1. Так, можете, оскільки ця сума середньомісячних надходжень вказана в анкеті.
2. Якщо плануєте отримувати зарахування на більшу суму, рекомендуємо збільшити суму середньомісячних надходжень у Вашій анкеті, а також вказати додаткові джерела надходжень (заробітна плата, допомога родичів, неофіційне працевлаштування тощо).
Якщо фінансовий моніторинг запитає документи, то надасть перелік необхідних. Але якщо сума не перевищуватиме ту, що вказана в анкеті, питань виникати не має.

Зверху