Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:
Місто
Дніпропетровська область
Телефон
Poco X6 Pro
Уточніть, будь ласка, конкретніше, що саме Вас цікавить? Ми надали Вам відповідь з приводу тарифу на поповнення картки у ПТКС партнерів та щодо анкетних даних.
на мою думку в мене чітко сформульовано питання вище. Спробую по іншому. Зарплата в приватбанку. В анкеті 15000 грн зарплата для прикладу. В ПУМБ немає надходжень у вигляді зарплати, тільки поповнення через термінали партнерів готівкою, карти кредитка та для виплат. Питання 1 - чи можу я без проблем і підтвердження доходів закидувати через термінали партнерів в місяць до 15000 грн? Питання 2 - чи можу я без проблем і підтвердження доходів закидувати через термінали партнерів в місяць більше 15000 грн? Припустимо до 30000 грн. Чи будуть до мене питання від банку? Якщо будуть, то які? Пояснення цих 30000 як варіант такі - 15000 дружини, батьків чи просто з накопичень за попередні роки. Щось із таких пояснень підходить, якщо вони потрібні будуть? У якому вигляді вони потрібні будуть? Чи треба документи тільки?

Місто
Київ
Уточніть, будь ласка, конкретніше, що саме Вас цікавить? Ми надали Вам відповідь з приводу тарифу на поповнення картки у ПТКС партнерів та щодо анкетних даних.
на мою думку в мене чітко сформульовано питання вище. Спробую по іншому. Зарплата в приватбанку. В анкеті 15000 грн зарплата для прикладу. В ПУМБ немає надходжень у вигляді зарплати, тільки поповнення через термінали партнерів готівкою, карти кредитка та для виплат. Питання 1 - чи можу я без проблем і підтвердження доходів закидувати через термінали партнерів в місяць до 15000 грн? Питання 2 - чи можу я без проблем і підтвердження доходів закидувати через термінали партнерів в місяць більше 15000 грн? Припустимо до 30000 грн. Чи будуть до мене питання від банку? Якщо будуть, то які? Пояснення цих 30000 як варіант такі - 15000 дружини, батьків чи просто з накопичень за попередні роки. Щось із таких пояснень підходить, якщо вони потрібні будуть? У якому вигляді вони потрібні будуть? Чи треба документи тільки?
1. Так, можете, оскільки ця сума середньомісячних надходжень вказана в анкеті.
2. Якщо плануєте отримувати зарахування на більшу суму, рекомендуємо збільшити суму середньомісячних надходжень у Вашій анкеті, а також вказати додаткові джерела надходжень (заробітна плата, допомога родичів, неофіційне працевлаштування тощо).
Якщо фінансовий моніторинг запитає документи, то надасть перелік необхідних. Але якщо сума не перевищуватиме ту, що вказана в анкеті, питань виникати не має.

Місто
Харьков
Коллеги, кто-нибудь осилил этот челленж (банк засчитал выполнение)?

Винагорода від Visa ваша, якщо до 31.10 перекажете:
1. Від 3000 грн в еквіваленті одним платежем.
2. 3 картки ПУМБ у USD, EUR, PLN чи UAH (окрім карток держпрограм накшталт Підтримка, Відновлення тощо)
3. На картку Visa іноземного банку
Якщо не виконати завдання вчасно,
бонус у 300 грн не буде виплачено.

А то все сделал - не засчитали.
1е обращение в поддержку - попросили скрины, составили заявку в "профильный" отдел - ждите 3 дня.
2е обращение - ждите 30 дней.

Тоска - пару цифр сопоставить нужна работа целого отдела в течении 30 дней
Представитель спросил данные и пропал.

Отдел рассматривает - пошла 2я неделя
file_00000000d100620a9ba7d4c3cc18347b.jpg

Місто
Київ

2. 3 картки ПУМБ у USD, EUR, PLN чи UAH (окрім карток держпрограм накшталт Підтримка, Відновлення тощо)

1е обращение в поддержку - попросили скрины, составили заявку в "профильный" отдел - ждите 3 дня.

Переглянути вкладення 70459
Вітаємо!
Ваше звернення на розгляді, як тільки ми отримаємо інформацію - одразу Вас проінформуємо.

Місто
Київ
Телефон
Samsung A55 (lifecell)
Alpha_UA, день на 3 після звернення в підтримку зарахували, звернення до підтримки дня через 2 після операції.
Без пінка на підтримку нічого мені не зараховували.

Місто
Харьков
Alpha_UA, день на 3 після звернення в підтримку зарахували, звернення до підтримки дня через 2 після операції.
Без пінка на підтримку нічого мені не зараховували.
Та я, вот, пнул (вежливо попросил разобраться).
Прям сразу составили заявку - отдельно просить и настаивать не потребовалось.

Зато теперь постоянно на эту заявку ссылаются - на рассмотрении и на рассмотрении, 30 дней по закону об обращениях.

Місто
Київ

Переглянути вкладення 70459
Вітаємо! Виконання умов враховано. Невдовзі відбудеться зарахування бонусу.

Місто
Київ
ваш банк обещает 5% партнёрский кешбек в аптеках/сайте/приложении сети аптек Подорожник. Но сам Подорожник на сайте утверждает, что с ПУМБ только 3% .Кто брехуны?
Добрий день! Кешбек 5%. Пропозиція діє на купівлі в аптеках, на сайті, в чат-ботах або у застосунку Аптека Подорожник.
да ладно :). Скрины с сайта Подорожника :
Вітаємо! За розрахунок нашою картою нараховується відповідний % кешбеку, який зазначено в застосунку.

Стосовно інформації на сайті подорожник ми уточнимо з партнером розміщену інформацію. Дякуємо, що повідомили!

Місто
Днепр
Всех держателей пакета Black Platinum поздравляю с покращенням. С нового года по 750 вместо 500 в месяц. Вероятно придется прощаться с перс/обслуживанием в н.г.

Місто
Чернигов
Всех держателей пакета Black Platinum поздравляю с покращенням. С нового года по 750 вместо 500 в месяц. Вероятно придется прощаться с перс/обслуживанием в н.г.
Невже той, хто готовий платити за обслуговування рахунку 500 грн./міс. , не знайде 250 грн.? Це ж точно не бідні люди. На це й розраховують😎

Останнє редагування:
Місто
Днепр
Невже той, хто готовий платити за обслуговування рахунку 500 грн./міс. , не знайде 250 грн.? Це ж точно не бідні люди. На й розраховують😎
дело в том что и 500 был оверпрайс в текущих условиях

Місто
Волинь
Закрити віртуальну карту можливо лише у відділенні, найвищий рівень цифровізації серед українських банків!

Місто
Lviv
Шановні, хтось проходив такий квест (або представник банку прокоментуйте)-
1761939029420.png

Отже, потрібно оформити гроші в розстрочку будь-яким способом, чи на карту, чи з витрат на суму більшу за 5000 (ех. 5001)?
п.с. В розділі "акції" на сайті немає інформації додатково за цю акцію.
Хтось вже отримував плюшку?

Останнє редагування:
Місто
Zaporizhzhia
В мене по Розетці знизили до 3%

В жовтні дали +100 грн за 5 купівель по 50 грн і ще + 100 грн за купівлю на 500 грн через Крамницю кешбеків. До цього пару місяців ніяких ігор не проводили

Вкладення

• Screenshot_2025-11-01-09-46-39-420_com.fuib.android.spot.online-edit.jpg
    Screenshot_2025-11-01-09-46-39-420_com.fuib.android.spot.online-edit.jpg
    195.6 КБ · Перегляди: 20
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Zte Blade A7 2020
В мене по Розетці знизили до 3%

В жовтні дали +100 грн за 5 купівель по 50 грн і ще + 100 грн за купівлю на 500 грн через Крамницю кешбеків. До цього пару місяців ніяких ігор не проводили
Це у Вас і так дуже круто, в мене все по 1% за сплачуйте частинами...

Місто
Київська область Березань
Жлоби дали, кашбек на платижі 0.75 мда
В опитуваннях про банки, дуже часто фігурує ПУМБ.
Я завжди відповідаю про дуже негативні враження від банку.
Ну мени на кашбек так соби , е нема , просто тут платити удобно и багато можна , до 25 тис грн

Зверху