Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:
Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
ПУМБ Доброго дня. Підкажіть мені, будь ласка: протерміновані картки (в моєму випадку термін дії 12/25) будуть повністю відключені 1 березня 2026 р., правильно?
І до речі цікавий факт: такі картки зараз нормально не працюють.
Пікаєш такою карткою в метро, але застосунок ПУМБ "не бачить" зняття 8 грн.
Можливо в торговій мережі теж буде йти відмова для таких карток.

Solar_simfi

Il Gatto Vitruviano
Місто
Kyiv (ex. Simferopol)
Телефон
Samsung S24
Протягом дня від пумби 6 дзвінків, от щоб що? Один-два, ну три рази набрали та й годі вже, астанавітєсь! Якщо є що сказати, у вас є моя електрична пошта, пишіть на неї листи, почитаю, коли матиму час та натхнення. Жодну інформацію фінансового характеру десь на бігу чи навпаки під час відпочинку після роботи на слух сприймати не планую. Так, я зануда і терпіти не можу небажаних дзвінків з пропозиціями "поспішайте встигнути оформити"

Місто
Київ
ПУМБ Доброго дня. Підкажіть мені, будь ласка: протерміновані картки (в моєму випадку термін дії 12/25) будуть повністю відключені 1 березня 2026 р., правильно?
І до речі цікавий факт: такі картки зараз нормально не працюють.
Пікаєш такою карткою в метро, але застосунок ПУМБ "не бачить" зняття 8 грн.
Можливо в торговій мережі теж буде йти відмова для таких карток.
Sanyok77, вітаємо!
Так, рекомендуємо перевипустити картку, оскільки вже після 01.03.2026 протерміновані картки не функціонуватимуть. Ви це можете зробити безкоштовно у відділенні, або замовити з доставкою Новою Поштою у застосунку (вартість - 150 грн, з урахуванням доставки).
Щодо проведення операцій протермінованими картками, то вони не працюють на сервісах, де необхідно вказати термін дії картки, на всіх інших сервісах мають працювати як і раніше. Ви можете зателефонувати на нашу гарячу лінію аби перевірити причини неуспішності операцій у метро.
Номери гарячої лінії:
+38 044 290-7-290 (по Україні та з-за кордону)
+38 050 290-7-290 (для абонентів Vodafone)
+38 096 290-7-290 (для абонентів Київстар)
+38 093 290-7-290 (для абонентів lifecell)
Або здійсніть онлайн дзвінок на сайті Банку https://www.pumb.ua/ (прогорніть до низу та натисніть Зателефонувати online)
Також, Ви можете написати нам у Telegram або Viber. Для цього в застосунку ПУМБ на "Головній" в правому верхньому куті натискаєте на зображення профілю - "Написати в чат".
Post automatically merged:

Протягом дня від пумби 6 дзвінків, от щоб що? Один-два, ну три рази набрали та й годі вже, астанавітєсь! Якщо є що сказати, у вас є моя електрична пошта, пишіть на неї листи, почитаю, коли матиму час та натхнення. Жодну інформацію фінансового характеру десь на бігу чи навпаки під час відпочинку після роботи на слух сприймати не планую. Так, я зануда і терпіти не можу небажаних дзвінків з пропозиціями "поспішайте встигнути оформити"
Solar_simfi, вітаємо! Нам прикро, що дзвінки завдали Вам незручностей. Вже пишемо у приватні повідомлення для уточнення інформації.

Останнє редагування:
Місто
Київська область Березань
Я заявку писав в ПУМи , щоб не звонили всяке барахло , и вони номер убрали

Optimus

~~~
Місто
Херсон
Телефон
Sony XZ1c
Народ, я наверное туплю, не помню чего-то чи не могу понять как ПУМБ докатился до такого логику банка.
Купил новый телефон, переставил в него SIM, скачал с маркета свежайший ПУМБ, авторизуюсь в приложении.
Ввожу номер телефона, получаю SMS с кодом, ввожу его и тут БАЦ - приглашение ввести 5-значный код-пароль, который никому нафиг не нужен я не помню. Нажимаю "не помню код-пароль" и получаю приглашение авторизоваться через Дию, но там засада - ПУМБ хочет данные либо ID-карты, либо загранпаспорта, а их нет и никогда не было.
pin-код карты не просит, видео идентификацию или селфи с паспортом не предлагает, сгенерировать новый код-пароль тоже нет возможности.
Одни матюки, какой-то маразм. Остальные банки как банки - нормально подключились, меня признали (номер телефона, пин-код/селфи), один лишь ПУМБ решил выпендриться с "супер-надежным кодом" в пять циферок...

Місто
Дніпропетровська область
Телефон
Poco X6 Pro
ще мені "подобалося" один час, що я не можу просто зберегти квитанцію про оплату на телефон і на емейл вона не приходить автоматично. Тільки в меседжер якийсь, а в мене їх немає на цьому телефоні на якому банкінг і ставити не хочу. Виходить не хочеш - не буде квитанції або випрошуй через оператора прислати на емейл (довго і муторно).

Місто
Київ
Народ, я наверное туплю, не помню чего-то чи не могу понять как ПУМБ докатился до такого логику банка.
Купил новый телефон, переставил в него SIM, скачал с маркета свежайший ПУМБ, авторизуюсь в приложении.
Ввожу номер телефона, получаю SMS с кодом, ввожу его и тут БАЦ - приглашение ввести 5-значный код-пароль, который никому нафиг не нужен я не помню. Нажимаю "не помню код-пароль" и получаю приглашение авторизоваться через Дию, но там засада - ПУМБ хочет данные либо ID-карты, либо загранпаспорта, а их нет и никогда не было.
pin-код карты не просит, видео идентификацию или селфи с паспортом не предлагает, сгенерировать новый код-пароль тоже нет возможности.
Одни матюки, какой-то маразм. Остальные банки как банки - нормально подключились, меня признали (номер телефона, пин-код/селфи), один лишь ПУМБ решил выпендриться с "супер-надежным кодом" в пять циферок...
Вітаємо! 5-значний код є обов'язковим ідентифікатором для входу до застосунку і його варто запам'ятати. Не вводили Ви його раніше, бо, більше всього, підключили замість нього FaceID або TouchID. Звичайно, що на новому смартфоні потрібно зробити вхід заново, тобто ввести номер телефону, код-пароль і надалі можна підключити вхід за спрощеною системою FaceID. Ви можете зателефонувати на гарячу лінію банку, щоб Вам скинули код-пароль аби створити новий.

+38 044 290 7 290 по Україні та з-за кордону
+38 096 290 7 290
+38 050 290 7 290
+38 093 290 7 290
Post automatically merged:

приглашение ввести 5-значный код-пароль
А как до этого на старом телефоне авторизировался в приложении без этого кода?
Вітаємо! У застосунку потрібно ввести код-пароль при першій авторизації, і надалі можна використовувати вхід через FaceID або TouchID.

Місто
Чернигов
ПУМБ , якось складно у вас зняти валюту з карти. Про місячну маринацію знаю, а от про те, що окрім віртуальної карти треба мати це пластик, щоб зняти валюту без комісії , не чула. Це дійсно так? Чи дівчата бонуси заробляють?

Optimus

~~~
Місто
Херсон
Телефон
Sony XZ1c
Valikus, на старом по отпечатку пальца. На новом тоже эта функция есть и она работает для других приложений.
ps
Проходил сегодня по своим делам недалеко от отделения банка, зашел и получил новый код-пароль - как-то не хотелось с удаленной поддержкой общаться по телефону.

Зверху