Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:
Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
ПУМБ, допоможіть будь ласка в такій ситуації.
В суботу банкомат брокбізнес-банку зажував мою дебету карту , передзвонив на гарячу лінію підтримки брокбізнес , вони обіцяли питанню вирішити в понеділок.
В понеділок підійшов відділення , але працівник відмовила мотивуючи тим що треба робити додаткові зайві рухи, від них передзвонив на гарячу лінію, а там теж відмовили, я говорю що скажіть будь ласка на який пункт нормативно-правового акту ви посилаєтесь, вони не могла чітко надати відповідь , я попередив що буду звертатися зі скаргою в НБУ і на урядову гарячу лінію
За таких обставин перевипуск карти буде за мій рахунок здійснюватись чи почекати офіційної відповіді від НБУ і урядової які їх зобов'яжуть це зробити, як ви рахуєте?
Можна спробувати закрити рахунок, все одно картка дебетна.
А потім відкрити заново. Можливо тоді навіть іменну картку можна буде зробити безкоштовно.
І то не Брокбізнесбанк, а БІЗбанк.
Перед закриттям рахунку треба витратити всі гроші, щоб рахунок був порожній.
Бо ПУМБ бере 150 грн за перевипуск карток з ініціативи клієнта, куди може входити і "втратив" і "поцупили" і "зажував банкомат".

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
ПУМБ, відвідав сьогодні відділення, щоб закрити рахунок разом із ануляцією платіжної картки єПідтримка + випустити собі КЕП.

1 Співробітник банку повідомив, що КЕП уже можна випустити в застосунку банку. Повторно перевірив -- такої можливості немає (версія 2.321.06, платформа Android 15). Чи застосунок обмежує випуск КЕП через моє фактичне знаходження у Краматорску Донецької області?

2 Співробітник банку повідомив мені про необхідність оновити анкетні дані щодо своїх доходів. Я був здивований тим, що в застосунку не було ніякого сповіщення про це й коли я цього року перевищив находження коштів, то банк попросив оновити анкетні дані й їх оновив. Але співробітник цієї інформації не бачив. Знав би зробив скріншоти...

3 Із логіки банку, якщо я зараз маю офіційну зп 20к ₴ (офіційно працюю з 2011 року), то я не можу встановити суму очікуваних надходжень на місяць більше 100к ₴. Тобто банк уважає, що в мене немає власних збережень, окрім 100к ₴. Намагався виставити 150к--300к ₴.

abx

Місто
Сіверськ -> Одеса
Телефон
Samsung M21
ПУМБ публічно декларує програму «Запроси друга» з винагородою 500 грн за успішну рекомендацію відкриття кредитної картки.
10 грудня було зафіксовано звернення — співробітниця запевнила, що винагорода з’явиться протягом 5 днів. Це виявилось неправдою.
А хто взагалі придумав цей термін?
Друг відкрив карту 7 грудня, і через пару днів мовчанки підтримка мені теж втирала про 5 днів...
Згідно п. 4.2 офіційних правил акції «Запроси друга» зарахування винагороди здійснюється протягом 31 календарного дня з моменту виконання умов проведення Акції.
Тож я спокійно чекаю. Чи вже не варто? 😉

Зверху