Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:
Місто
Чернігів
Вам треба розробити послугу "Збереження номера картки під час перевипуску".
Я б таким точно скористався, навіть якщо послуга буде платна.
А можна дізнатись нащо? Намагаюсь уявити реалістичний юзкейс, корисний для українських реалій, і єдине що поки можу - "не хочу надсилати контрагентам новий номер раз на 5 років". ВІдповідь "красівий номер, прив'язався до нього" як юзкейс всерйоз не розглядаю.
Не хочу втратити 1,2,3,4 бали у програмі мастеркард більше, ну або якийсь козирний номер карти отримав раніше

Місто
Київ
! Якщо неактивна картка, тобто, закінчився термін дії, то в такому випадку рахунок залишається активним для користування
Срок , после которого будет комиссия за "неактивность" по картсчету без карты такой же - 12 месяцев?

Для процедуры онлайн операции валютообмена , например, достаточно иметь валютный рахунок без карты, а не именно валютную карту?
Снятие валюты в отделении с картсчета (без карты) без комиссии?
Так, якщо протягом 12-ти місяців за рахунком не проводилося жодних операцій та наявний залишок власних коштів, зніматиметься комісія за неактивність у розмірі 30 грн, або у розмірі залишку (якщо власні кошти відсутні - комісія не зніматиметься).
Так, валютного рахунку для валютообміну достатньо.
Наразі діють такі умови для зняття валютних коштів у ПУМБ:
🔹 Без комісії – до 2 операцій зняття валюти на місяць у касі Банку за умови, що:
– на всіх рахунках у цій валюті (USD / EUR / PLN / GBP) протягом кожного дня минулого календарного місяця був позитивний залишок не менше ніж 500 одиниць валюти.
🔹 Якщо ця умова не виконана, то:
комісія 1% при знятті валюти з карткою,
комісія 1.5% при знятті без картки.

Зверху