Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:
Місто
Kyiv
Захотів потягнути Альфою з ПУМБи.
Не вдалось :(

В кому проблема?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
V2.ua, представители Аллы в чате Sense сообщали о наличии проблем, есть забирать с ПУМБовской Visa. С карты mastercard всеМОЖУ я успешно тянул, но в контакт-центре ПУМБа необходимо отключить фрод-мониторинг (дополнительную систему безопасности).

Місто
Kyiv
Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Ну вот у ПУМБа вроде всё максимально просто. И как я писал - без комиссии.
А вы как-нибудь чужой тянучкой Р2Р денежки с неё потяните, будете "приятно" удивлены :)
А зачем это делать? Чем это принципиально отличается от "толкания" с карты?
Ну то есть зашёл я в ПУМБ Онлайн и вытолкал по номеру карты денежку на "внешсеть" (другой банк).

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Это я так тонко намекаю человеку, что "без комиссии" не всё.
Post automatically merged:

Да, отличается, причём - принципиально для многих других банок
Давайте не переучивать спонсоров :)

Місто
Kyiv
Щось додаток не відображає операцій по картці, повідомлення у вайбер про нарахований кешбек за операцію теж не прийшло...
ПУМБа всім складом вже перед ТВ чекає матчу збірної?

Місто
Львів
Щось додаток не відображає операцій по картці, повідомлення у вайбер про нарахований кешбек за операцію теж не прийшло...
ПУМБа всім складом вже перед ТВ чекає матчу збірної?
Платил сегодня около 12 часов, все есть, уведомление о кэшбеке тоже, а вот Forward прилег, не приложение ни онлайн бакинг не работаетю. UPD пумб тоже..

Місто
Львів
Теж мав проблеми з меседжами сьогодні, десь через годину почали приходити.

Крім того написав в підтримку щодо свого звернення від 9го лютого- додати комунальне підприємство в список отримувачів, відповідь вбила наповал- 'Мы вам ничего не должны'. Сказали що то залежить від постачальника комун. послуги і не факт шо вони додадуть, а то шо я фоткав квитанцію і їм скидав+ окрема функція в моб. додатку- мали вони то в носі :confused:

Місто
Kyiv
Я вже навіть і не надіюсь, що додадуть комунальне підприємство.
І писав, і фото чека надсилав, і дзвонив - результату немає!

Місто
DE
Телефон
Samsung S24U
А если закинуть деньги на кредитку в сумме платежа льготного периода и сразу их вернуть на дебетку, пумб поймет, что я погасил платеж льготного периода? или нужно держать на карте один день сумму?

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
А если закинуть деньги на кредитку в сумме платежа льготного периода и сразу их вернуть на дебетку, пумб поймет, что я погасил платеж льготного периода? или нужно держать на карте один день сумму?
поймет, но данные обновятся только на следующий день

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Теж мав проблеми з меседжами сьогодні, десь через годину почали приходити.

Крім того написав в підтримку щодо свого звернення від 9го лютого- додати комунальне підприємство в список отримувачів, відповідь вбила наповал- 'Мы вам ничего не должны'. Сказали що то залежить від постачальника комун. послуги і не факт шо вони додадуть, а то шо я фоткав квитанцію і їм скидав+ окрема функція в моб. додатку- мали вони то в носі :confused:
А за реквізитами сплатити?

Зверху